Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Interval training van Melanie Visser

Een intervaltraining op het strand of de boulevard met Melanie Visser staat hoog op het to do lijstje van de sporty redactieleden van Buitengewoon Scheveningen. Op 6 maart 2016 staat de CPC loop weer op de agenda, en om beter te worden is een uitdagende intervaltraining ideaal. Deze maand geeft ze de trainingen nog op het strand, van oktober t/m maart op de boulevard!

Melanie Visser raakte na haar studie verslingerd aan golfsurfen en verhuisde om deze reden naar Scheveningen. Sinds 2010 verzorgt ze onder de naam Vitabliss personal training, groepslessen en massages.

BeachBoost is een intervaltraining van 60 minuten op het strand (van april t/m september) en op de boulevard van Scheveningen (van oktober t/m maart). Er wordt in kleine groepen les gegeven voor beginners en gevorderden. Het lijkt ons heerlijk! Vooral omdat interval training op deze manier veel leuker wordt dan in je eentje. Op de website van Vitabliss vindt je meer informatie over de tijden en locatie.

VITABLISS from Melanie Visser on Vimeo.Delen