Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Interval training van Melanie Visser

Een intervaltraining op het strand of de boulevard met Melanie Visser staat hoog op het to do lijstje van de sporty redactieleden van Buitengewoon Scheveningen. Op 6 maart 2016 staat de CPC loop weer op de agenda, en om beter te worden is een uitdagende intervaltraining ideaal. Deze maand geeft ze de trainingen nog op het strand, van oktober t/m maart op de boulevard!

Melanie Visser raakte na haar studie verslingerd aan golfsurfen en verhuisde om deze reden naar Scheveningen. Sinds 2010 verzorgt ze onder de naam Vitabliss personal training, groepslessen en massages.

BeachBoost is een intervaltraining van 60 minuten op het strand (van april t/m september) en op de boulevard van Scheveningen (van oktober t/m maart). Er wordt in kleine groepen les gegeven voor beginners en gevorderden. Het lijkt ons heerlijk! Vooral omdat interval training op deze manier veel leuker wordt dan in je eentje. Op de website van Vitabliss vindt je meer informatie over de tijden en locatie.

VITABLISS from Melanie Visser on Vimeo.Delen

Bekijk ook deze tips

A Night Out - Overzicht Januari

De maand januari kun je opwarmen met deze tips op Scheveningen. De stad aan zee wordt verlicht door de activiteiten op onze agenda. Geniet van lichtpuntjes in donkere tijden. Dit A Night Out overzicht laat je zien welke parels je kan bezoeken. Luister en dans mee!

Lees verder

Een bed aan zee

Scheveningen is een heerlijke plek om te wonen, maar als je er voor een dagje komt zou je dat ook wel eens willen toch? Gelukkig is er een manier om daar even aan te proeven! En misschien is deze plek nog wel leuker dan een woonhuis. We hebben het natuurlijk over Jorplace, het leukste hostel in de Keizerstraat!

Lees verder

Beach-Fit Skiffa

En in het bos van al deze trainers, staat 1 boom van een vent(je) die het toch echt om iets anders laat draaien in zijn training. Daan Verver is met zijn creatieve manier van training geven, meer een entertrainer dan een trainer. Bij Beach Fit Skiffa wordt naast zweten en rennen ook heel wat afgelachen. Goed voor je buikspieren en je gelukshormonen, als je het ons vraagt.

Lees verder