Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Jazz aan zee

9 augustus 2019 - Swingen op Scheveningen kan ook dit jaar weer op De Pier! Jazz aan Zee staat de hele maand augustus op de agenda. Kom ook dansen boven zee en geniet van heerlijke happen op een van de hotspots van de badplaats.

Even voorstellen

Duik de hele maand in muziek aan zee. Iedere zondag in augustus kunnen muziekliefhebbers terecht op De Pier voor de leukste Jazz, Funk en Soul.

Van 14.00 tot 17.00 uur treden op het Kornuit podium de bandjes op en kun je bij de horeca terecht voor de lekkerste drankjes en hapjes.

Naast snacks kun je op De Pier terecht voor een heerlijk diner, zoals bijvoorbeeld bij restaurant Zilt.En sluit je weekend af met een bezoekje aan Holland Casino, voor een spannend avondje uit. Kortom, de zondagen in augustus worden goed toeven op Scheveningen!

De Pier

Op De Pier is er altijd wat te doen en zijn er het hele jaar door festivals, culturele events, markten en muzikale optredens.

De Pier is het hele jaar open en dagelijks GRATIS toegankelijk. Dus loop er zeker een keer langs voor een lekker hapje eten, en natuurlijk op de zondagen in augustus.

Delen