Buitengewoon
Scheveningen

The beach is always a good idea!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Kaas aan de kust

Er gaat niks boven een broodje kaas, of gewoon een blokje. Het allergezelligste kaaswinkeltje van Scheveningen is je dan wel bekend. En zo niet, dan mag je deze tip zeker niet missen. Of je nu houdt van komijn of geitenkaas, misschien liever wat boerenkaas of een fondue, ze hebben bij deze winkel voor ieder wat wils!

Een blokje om

Hier loopt menig Scheveninger graag een blokje om voor de kaaswinkel van Dirk-Jan Leeflang. Hij is al jaren onbetwist uw kaasspecialist.

Niet alleen kan je er kaas krijgen, ook fijne vleeswaren, noten en delicatessen vind je hier. En al dat lekkers is niet mis kunnen wij je vertellen.

Ze verkopen de enige echte Beemsterkaas, diverse belegde broodjes, gebak van Maison Kelder en cadeaus.Het beste is misschien nog wel de voorpret, want je kan alles ook even proeven. De winkel staat vol met blokjes kaas in bakjes, genieten dus.

En we hebben een primeur gekregen toen we er laatst waren; ze gaan namelijk klompen verkopen! Die echte houten stappers, die gezond zijn voor je voeten. En de sloffen versie is dan ook verkrijgbaar, leuk cadeau toch?

Kaas aan huis

Mocht je de komende tijd niet naar Scheveningen komen, dat geeft helemaal niks. Want je kan ook kaas bestellen vanaf de bank!

Cheese At Home is de webwinkel van Dirk-Jan Leeflang Kaasspecialist. En is hét adres om de lekkerste kazen en delicatessen snel en eenvoudig in huis te halen.

Je bestelling wordt vers van het mes vacuüm verpakt en binnen 48 uur verzonden. De producten die je ontvangt zijn dus net zo vers als wanneer je die in de winkel in Scheveningen koopt.

Toch is onze tip om ook zeker langs te wandelen in ons prachtige vissersdorp bij de winkel.

Want er is toch niks lekkerder na een wandeling op het strand even kijken naar de zee met een broodje kaas in je hand?


Delen

Bekijk ook deze tips

A Night Out - Pathé Scheveningen

Pathé Scheveningen is een prachtige bioscoop met even perfecte locatie. Gevestigd tegenover het beroemde Kurhaus hotel met maar liefst acht zalen, biedt deze bioscoop naast het reguliere uitgebreide filmaanbod, talloze events en specials. In de bioscoop worden 365 dagen per jaar de nieuwste films vertoond. Kortom hoog tijd voor een avond uit naar de film.

Lees verder

A Night Out - Shoppen aan het strand

Een dagje wandelen over het strand van Scheveningen, de Volvo Ocean Race Village bezoeken, en daarna nog even shoppen in de binnenstad. Of een hapje aan het strand en dan naar de stad, dat is toch wat je wilt?! Vooral omdat het strand naar de stad wordt gebracht met het feestelijke thema ‘Fête de la Mer’. Dus je voelt je als een vis in het water in de binnenstad.

Lees verder

Het gezicht van de winter

In de wintermaanden kan je huid wel wat extra verzorging gebruiken. Daarom hebben wij een weldadige behandeling voor jouw huid geregeld. Verwen jezelf in de winter met onze wellness aanbieding van de maand, op Scheveningen

Lees verder