Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Kaas aan de kust

Er gaat niks boven een broodje kaas, of gewoon een blokje. Het allergezelligste kaaswinkeltje van Scheveningen is je dan wel bekend. En zo niet, dan mag je deze tip zeker niet missen. Of je nu houdt van komijn of geitenkaas, misschien liever wat boerenkaas of een fondue, ze hebben bij deze winkel voor ieder wat wils!

Een blokje om

Hier loopt menig Scheveninger graag een blokje om voor de kaaswinkel van Dirk-Jan Leeflang. Hij is al jaren onbetwist uw kaasspecialist.

Niet alleen kan je er kaas krijgen, ook fijne vleeswaren, noten en delicatessen vind je hier. En al dat lekkers is niet mis kunnen wij je vertellen.

Ze verkopen de enige echte Beemsterkaas, diverse belegde broodjes, gebak van Maison Kelder en cadeaus.Het beste is misschien nog wel de voorpret, want je kan alles ook even proeven. De winkel staat vol met blokjes kaas in bakjes, genieten dus.

En we hebben een primeur gekregen toen we er laatst waren; ze gaan namelijk klompen verkopen! Die echte houten stappers, die gezond zijn voor je voeten. En de sloffen versie is dan ook verkrijgbaar, leuk cadeau toch?

Kaas aan huis

Mocht je de komende tijd niet naar Scheveningen komen, dat geeft helemaal niks. Want je kan ook kaas bestellen vanaf de bank!

Cheese At Home is de webwinkel van Dirk-Jan Leeflang Kaasspecialist. En is hét adres om de lekkerste kazen en delicatessen snel en eenvoudig in huis te halen.

Je bestelling wordt vers van het mes vacuüm verpakt en binnen 48 uur verzonden. De producten die je ontvangt zijn dus net zo vers als wanneer je die in de winkel in Scheveningen koopt.

Toch is onze tip om ook zeker langs te wandelen in ons prachtige vissersdorp bij de winkel.

Want er is toch niks lekkerder na een wandeling op het strand even kijken naar de zee met een broodje kaas in je hand?


Delen