Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Kaas & wijn proeverij

25 november 2019 - De feestdagen staan voor de deur, dus het is weer tijd voor veel lekker eten! Op de Frederik Hendriklaan ben je dan aan het juiste adres. Deze straat zit vol met speciaalzaken en er is voor ieder wat wils. Kom langs en proef de feestelijke sfeer.

Heerlijke proeverij

Het water loopt je in de mond aanstaande zaterdag 30 november bij de kaas & wijn proeverij die wordt georgansiseerd door kaasspecialist Kalkman.

Van 11 tot 16 uur kan je alvast komen proeven voor het Kerst diner en leer je meer over de combinatie kaas en wijn.

Er zal ook een Maestro Cortador komen om een rauwe ham te snijden. Deze hamsnijmeester zal vakkundige uitleg geven over de ham en hoe je deze thuis het beste kunt snijden.

Combineer dit uitje met een dagje wandelen op het strand en winkelen op de Fred; een ideale dag Scheveningen!Delen

Bekijk ook deze tips

Een pop up met passie

​Velen hebben wel eens in de huiskamer van Dirk gegeten, of je kent hem misschien als Durq. Koken kan hij als de beste, en we zijn dan ook zielsgelukkig dat hij de huiskamer van Jorplace met zijn kookkunsten verwarmt. Schuif eerst even aan tafel voor wat leesvoer!

Lees verder

In balans

Zen aan zee zijn is niet zo moeilijk met alle Scheveningen Zuivert tips die wij je bieden. En buiten dat, van het strand word je toch altijd wel relaxed? Daarom hebben we vandaag een tip die wat verder reikt dan de kust lang is, namelijk naar de binnenstad toe. Lekker flexibel van ons, zodat jij dat ook wordt!

Lees verder

Voor de zoetekauw

Taartjes, muffins, bon bons, brownies, thee, koffie; haal je (zoete) hart op bij Meneer Chocola!

Lees verder