Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Kerst musical

7 december 2019 - Kom in kerstsferen met deze prachtige musical in het Circustheater; bij Anastasia waan je je in een winterwonderland. Ervaar een onvergetelijke avond op Scheveningen en zorg dat jij er bij bent deze december!

Een schitterend verhaal

Jaren na de mysterieuze vermissing van de beroemde Romanov prinses, duikt er in Rusland een vrouw op zonder naam en geschiedenis. Komt ze erachter wie ze écht is? Ga mee op een weergaloze reis door het verleden, van het Russische Keizerrijk tot de Roaring Twenties in Parijs.

Onvergetelijke ontdekkingsreis

Weeskind Anya herinnert zich niets van vroeger en heeft geen idee wie ze is. Met een muziekdoosje als enige bagage gaat ze op zoek naar haar verleden. Een avontuur dat voert langs vorstelijke paleizen en door het romantische Parijs van 1920.Hoe kan het dat Anya sprekend lijkt op Anastasia Romanov? Is ze écht de dochter van de vermoorde tsaar Nicolaas? Langzaam ontrafelt Anya haar geschiedenis, om te ontdekken wie ze werkelijk is. Half historisch, half legende: ga mee op een weergaloze reis!

Een avond vol sterren

Anastasia, ontwikkeld en geproduceerd door Stage Entertainment, ging in 2017 in première op Broadway en vierde al grote successen in Duitsland en Spanje.

De verbluffende musical – vol heerlijke muziek, oogverblindende decors en schitterende kostuums – kreeg overal geweldige recensies. De prachtige songs, zoals Journey to the past en Once upon a December, hoor je in een Nederlandse versie.

Het Circustheater

Het indrukwekkende AFAS Circustheater op Scheveningen is gemakkelijk te bereiken met het OV; tram 9 stopt voor de deur van het station en het theater.

Een lekker hapje eten aan zee voordat de voorstelling begint kan natuurlijk ook; want het theater ligt op een steenworp afstand van het strand, de boulevard en heel veel heerlijke restaurantjes.

Kortom, we zien je binnenkort bij deze musical aan zee op een avond waar de sterren stralen op Scheveningen!

Delen