Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Kerstsurfen bij Hart Beach

21 november 2019 - Bij Hart Beach Surfschool worden niet alleen in de zomer de leukste events georganiseerd; ook in de winter kun jij je lol op in het water. Duik deze december in de waterpret bij het Surfing Santa event aan zee.

Kerst surfen

Hét kerst event voor de surfscene komt weer naar Scheveningen! Op 14 december (en bij extreem slecht weer/slechte condities, 15 december) vindt Surfing Santa's 2019 plaats bij Hart Beach. Meer dan 150 surfende kerstmannen en vrouwen worden verwacht op zee. Ben jij daar een van?
Hart Beach stelt gratis, in samenwerking met Quiksilver/Roxy, 150 outfits ter beschikking, schrijf je dus snel in via de website want op is op.Programma

13:00 | Verzamelen, pakken ophalen & omkleden
14:00 | Warming up by Hart Beach Surf Crew
14:30 | Santa Surfin'
15:00 | Santa Afterparty - Glühwein - Hot Choco - Kampvuurtjes - Muziek - Good Vibes

Kerstlunch

En op 25 december kun je ook genieten van een luxe, uitgebreid ontbijt/lunch of brunch. Wil jij dit ook? Schrijf je snel in via de website. Kerst vier je ook dit jaar aan zee!

Het surfy kerstbuffet bestaat uit:

- Broodtafel met o.a. verse croissantjes, kerstbrood & vers gebakken brood
- Hartig beleg zoals gerookte kip, gerookte zalm, verschillende Italiaanse worst en kazen
- Zoet beleg zoals Nutella, pindakaas en jam
- A la minute gebakken ei: sunny side up, scrambled, gepocheerd, gekookt
- Crêperie met huisgemaakte crêpes met verschillende toppings
- Yoghurt, vers fruit & verschillende soorten granola

Delen

Bekijk ook deze tips

Wave Sup School

Er is een nieuw initiatief om te sporten op Scheveningen. En niet zomaar sporten, maar watersporten! Een spetterende nieuwe activiteit aan zee: wave suppen. Dus kom ook genieten met de zon op je gezicht, glijdend over de golven...

Lees verder

Snoepen van Scheveningen

Dat het hier in Scheveningen een zoete inval is, dat is wel duidelijk (vooral als je naar onze agenda & tips kijkt). Maar hij is sinds kort nog zoeter geworden met een leuk nieuw zaakje in de buurt. Dus alle zoetekauwen opgelet, dit is een snoepje van een tip!

Lees verder

Spelen op het strand

Het bruist de laatste tijd weer in de Badhuisstraat; er zijn veel nieuwe zaakjes bijgekomen. Waaronder een ontzettend leuke speelgoedwinkel. Hoog tijd dus vonden wij voor een speels overzicht waar je je ei in kwijt kan. Kom je ook (buiten)spelen aan zee?

Lees verder