Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Kerstvakantie aan zee

23 december 2019 - Wat kun je allemaal doen in de kerstvakantie op Scheveningen? Daar hebben wij een antwoord op! Hieronder een lijstje met highlights die jou deze donkere dagen laten stralen. Geniet mee van dit vakantieoverzicht aan zee!

Kerst bij Hart Beach

Genieten van een luxe, uitgebreid ontbijt of brunch aan zee deze kerst? Dat kan bij Hart Beach!

Op Eerste en Tweede Kerstdag kan je vanaf 9.30 tot 12.30 aanschuiven bij een buffet met alle soorten ei, versgebakken brood, vers fruit, heerlijk beleg, huisgemaakte crêpes en nog veel meer lekkers.

Sealife

Tijdens deze kerstvakantie zijn er, naast de leuke voersessies, ook extra kinderactiviteiten bij Sea Life op Scheveningen.

Van 21 december tot en met 5 januari 2020 zijn er de Pinguïn Winterweken! Wist jij dat pinguïns niet kunnen vliegen maar wel goede zwemmers zijn?Dit en nog meer leuke feitjes leer je dus in een pinguïnles. De pinguïnlessen zijn dagelijks om 11.30,12.30 en 14.30 en 15.30 uur.

Schaatsen aan zee

Hartje Scheveningen is omgetoverd tot een winter wonderland. Lichtjes, gezelligheid en ijspret veroveren de badplaats deze winter. Kom ook schaatsen aan zee bij het Cool Event.


Dit jaar kun je niet alleen op het Kurhausplein de ijzers onderbinden; ook op het strand naast De Pier is er een schaatsbaan. Hier kun je tevens de prachtige ijsculpturen bewonderen bij de expositie.

Beachsports voor kids

Bij Lindbeach kan je deze kerstvakantie weer binnensporten op een tropisch strand!

Ze organiseren net als elke vakantie een kamp dat altijd in het teken van sporten, gezonde voeding en leerzame spelletjes.

Je gaat elke dag een andere sport beoefenen; beachvolleybal, beachrugby, beachtennis, of een beachkruipparcours. Tussen het sporten door is er tijd voor gezelligheid met de groep.

De Pier

Lekker struinen over De Pier langs de vele geweldige eettentjes en proeven van de sfeer boven zee. Wil je meer spanning? Dat kan bij de Bungy, de zipline of het reuzerad. Wil je meer ontspanning, dat kan bij het Health Lab; waar je heerlijk kan floaten of de sauna in kan.

Ook wordt er op Tweede Kerstdag een feestje gebouwd en speelt er een bandje op De Pier: De Jonge Kerstmannen. De Jonge Kerstmannen bestaat uit Jeroen en Ruud. De mannen van De Jonge Kerstmannen spelen nummers van toen en nu en vooral op verzoek.

Carlton Beach

Na al deze leuke activiteiten neerploffen in een hotel aan zee? Vier de Feestdagen bij Carlton Beach! Geniet van het uitzicht, de gezellige sfeer, het heerlijke eten en kom tot rust, ontspan, maak nieuwe herinneringen met je gezelschap en vier feest.

Dit jaar hebben ze weer hun best gedaan om een programma samen te stellen dat ervoor zorgt dat jij deze feestdagen een onvergetelijke tijd beleeft.

Delen

Bekijk ook deze tips

Strandkamping

Wakker worden met een tentje op het strand en ontbijten met je voeten in het zand. Van zonsondergang tot zonsopgang genieten van zee en wind door je haren. Deze zomer kan je dit allemaal beleven aan zee. De Strandkamping heeft het kamperen op het strand nieuw leven ingeblazen!

Lees verder

Fit met korting

Ontspannen aan onze mooie kust wordt nog makkelijker dankzij alle mooie Scheveningen Zuivert aanbiedingen. En deze maand hebben we echt een ontzettend leuke aanbieding is samenwerking met One Fit. Je kon al een blog lezen over onze ervaringen. Hier uit bleek dat ontspanning na inspanning, of andersom, een perfecte mix is om zen te worden aan zee. Kortom, kom in de benen voor deze korting!

Lees verder

Surf Film Festival Scheveningen

Je voetjes in het zand, een koud biertje in je hand en je ogen uit kijken. Dat is wat je binnenkort op Scheveningen kan doen! Maak je klaar voor hét driedaagse-film event voor de Nederlandse surf community. Dit jaar strijkt voor het eerst in ons land het Noord Zuid Surf Film Festival neer in Scheveningen, hiermee zijn ze onderdeel van de Internationale tour die dit filmfestival maakt.

Lees verder