Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Kerstzin in zen

De Kanaalweg is een leuke en, voor velen, onontdekte straat in Scheveningen! Je kon natuurijk al lezen over het heerlijke restaurant Ron y Sazon afgelopen week. Vandaag gaan we zen met Cléophée & Nanda Huidverzorgingspraktijk. Dus deze kerst niet alleen een stralende kerstboom, maar ook een stralende huid? Dat kan, lees even mee.

Stukje geschiedenis

Dit prachtige salon wordt gerund door Cléophée van Wigcheren, afgelopen april vierden ze het 12,5 jarig jubileum. Dit jubileum was extra de moeite waard mede door een heftig verleden.Precies één jaar daarvoor heeft de destijds 33-jarige compagnon Nanda de strijd verloren tegen kanker. Nu zijn ze verder gegaan met een hecht team bestaande uit de full-time schoonheidsspecialistes Cléophée, Shannon en Anne. Een buitengewoon verhaal dus, waarin alles te maken heeft gehad met toewijding en doorzettingsvermogen.

Bij Cléophée & Nanda Huidverzorgingspraktijk spat de passie er vanaf en ze hebben daarom ook veel vaste klanten. De kwaliteit, verzorging, aanstekelijke gedrevenheid en oog voor detail zijn allemaal factoren die hebben gezorgd voor het succes van deze dames. Ga zelf eens een kijkje nemen als je nieuwsgierig bent geworden. En dat kan de komende week nog met een leuke aanbieding die je hieronder kan lezen.

Zacht voor je huid

Hieronder zoals gezegd dus wat heerlijke aanbiedingen om je in de watten te leggen. Drink nog een kopje thee en droom mee.

Paraffine pakking voor de handen van €17,50 voor €9,95

Harsen van de bovenlip van €12,50 voor €5,-

Harsen van de kin van €12,50 voor €5,-

Verven van de wenkbrauwen van €15,50 voor €7,50

Soak-off gellak van €29,95 voor €14,95

Massage van de rug, nek en schouders (20 minuten) van €27,50 voor €17,50.

Of

Massage van de benen, rug en buik gecombineerd met de Miceur 2011 pakking (35 minuten) van €39,95 voor €19,95.

Acties zijn geldig van 1 december 2016 t/m 24 december 2016


Delen