Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Kidscursussen bij DownUnderBeach!

Spelen en sporten op het strand, in de golven of met de wind, voor kinderen is het strand één grote speeltuin! DownUnderBeach organiseert daarom dit jaar cursussen voor kinderen, al vanaf 4 jaar! Duik met een wetsuit aan in de golven of beleef coole sporten & activiteiten op het strand!

Voor de allerkleinsten (4 tot 6 jaar, zonder zwemdiploma) is er de cursus Surf Guppies, waarbij de kids alles over de zee, de natuur en veiligheid in en rondom het water leren. Lekker met elkaar spelen en plezier maken staat voorop. Helemaal uniek in Nederland is de cursus Surf Survival Kids (6 tot 12 jaar in bezit van zwemdiploma’s) waarbij echte waterratten verschillende - vanuit Australië geinspireerde - Surf Life Saving games gaan doen. Ze leren alle technieken over zeezwemmen en peddelen en eindigen de cursus met een echte Paddle Battle! Strandravotters kunnen kiezen voor de cursus Beach Kids (6 tot 12 jaar), waarbij de kids allemaal spelen op het strand gaan doen, zoals powerkiten, beach bubblevoetbal en diverse beach games!

De cursussen starten in mei en juni en vinden plaats op zaterdag en woensdagmiddag. Kijk voor meer info op http://www.downunderbeach.nl/kidscursussen

Reserveren kan via info@downunderbeach.nl of 06-41 785 638

Weten waar je nog meer sportief kunt zijn, maar dan voor volwassenen? Check de yoga & surf bij Patagonia of de beste SUP-scholen van Scheveningen!Delen

Bekijk ook deze tips

De e-bike aanbieding

Je snel verplaatsen van het station naar de zee? Dat kan natuurlijk met de tram of de OV fiets. Maar de zakelijke aanbieding voor de maanden juli en augustus brengt de zee wel heel snel dichterbij. Eerst een afspraak in de binnenstad? Een paar keer trappen en je kunt je voeten in het zand stoppen. En dat allemaal dankzij E-bike-to -go!

Lees verder

Foto's aan zee

Het Fotomuseum Den Haag werd in 2002 geopend als jongste museale instelling voor fotografie in Nederland. Het museum is onderdeel van het Gemeentemuseum Den Haag en werkt nauw samen met het Prentenkabinet van de Universiteitsbibliotheek Leiden. Als je er nog nooit bent geweest, is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. Het museum is goed te combineren met een dagje strand!

Lees verder

Win tickets voor Live on the Beach

Live on the Beach keert terug naar onze mooie kust! De stad aan zee wordt weer op zijn kop gezet met muzikale verrassingen. Het strand is een unieke locatie voor zowel de band als publiek en je kunt er genieten van heerlijke drankjes en hapjes. En wij hebben een leuke winactie voor jullie in samenwerking met Live on the Beach. Wil jij tickets winnen? Lees dan heel snel hieronder wat je precies kan winnen en wat je moet doen!

Lees verder