Buitengewoon
Scheveningen

Vier het voorjaar!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Kidscursussen bij DownUnderBeach!

Spelen en sporten op het strand, in de golven of met de wind, voor kinderen is het strand één grote speeltuin! DownUnderBeach organiseert daarom dit jaar cursussen voor kinderen, al vanaf 4 jaar! Duik met een wetsuit aan in de golven of beleef coole sporten & activiteiten op het strand!

Voor de allerkleinsten (4 tot 6 jaar, zonder zwemdiploma) is er de cursus Surf Guppies, waarbij de kids alles over de zee, de natuur en veiligheid in en rondom het water leren. Lekker met elkaar spelen en plezier maken staat voorop. Helemaal uniek in Nederland is de cursus Surf Survival Kids (6 tot 12 jaar in bezit van zwemdiploma’s) waarbij echte waterratten verschillende - vanuit Australië geinspireerde - Surf Life Saving games gaan doen. Ze leren alle technieken over zeezwemmen en peddelen en eindigen de cursus met een echte Paddle Battle! Strandravotters kunnen kiezen voor de cursus Beach Kids (6 tot 12 jaar), waarbij de kids allemaal spelen op het strand gaan doen, zoals powerkiten, beach bubblevoetbal en diverse beach games!

De cursussen starten in mei en juni en vinden plaats op zaterdag en woensdagmiddag. Kijk voor meer info op http://www.downunderbeach.nl/kidscursussen

Reserveren kan via info@downunderbeach.nl of 06-41 785 638

Weten waar je nog meer sportief kunt zijn, maar dan voor volwassenen? Check de yoga & surf bij Patagonia of de beste SUP-scholen van Scheveningen!Delen

Bekijk ook deze tips

Squashen op Scheveningen

Na al die hitte is het tijd voor verkoeling, dat dacht je tenminste. Want nee wij blijven in beweging met deze actieve tip! Want wist je dat je na of voor een heerlijke strandwandeling ook de beentjes (en armen) kan strekken bij deze ontzettend leuke plek? En er is ook ruimte voor ontspanning, voor iedereen die daar meer behoefte aan heeft.

Lees verder

Actiesport je suf op het strand

Het komende jaar staat in teken van ontspannen aan zee, met onze Scheveningen Zuivert campagne. Bij ontspanning denk je aan massages, zen yoga en meer zulks. Maar misschien denk je minder snel aan beweging, hetgeen ook ontspannend kan werken. In de komende maanden is er heel wat beweging op het strand in Scheveningen, waar je zelf aan mee kan doen of naar kijken. Combineer dit met een strandwandeling en heerlijk hapje, voila: ontspanning! Neem ook even een kijkje in dit Strand Race overzicht, want wij waren het overzicht even kwijt dus daarom alles op een rijtje.

Lees verder

Bonfire Beachfest 2019

Het strand staat eind april weer in vuur en vlam, want Bonfire Beachfest komt onze badplaats verlichten. Magische vuurshows onder de sterren, live muziek en heerlijk happen bij een van de strandtenten. Het zomerseizoen wordt geopend met de betoverende avond!

Lees verder