Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Kidscursussen bij DownUnderBeach!

Spelen en sporten op het strand, in de golven of met de wind, voor kinderen is het strand één grote speeltuin! DownUnderBeach organiseert daarom dit jaar cursussen voor kinderen, al vanaf 4 jaar! Duik met een wetsuit aan in de golven of beleef coole sporten & activiteiten op het strand!

Voor de allerkleinsten (4 tot 6 jaar, zonder zwemdiploma) is er de cursus Surf Guppies, waarbij de kids alles over de zee, de natuur en veiligheid in en rondom het water leren. Lekker met elkaar spelen en plezier maken staat voorop. Helemaal uniek in Nederland is de cursus Surf Survival Kids (6 tot 12 jaar in bezit van zwemdiploma’s) waarbij echte waterratten verschillende - vanuit Australië geinspireerde - Surf Life Saving games gaan doen. Ze leren alle technieken over zeezwemmen en peddelen en eindigen de cursus met een echte Paddle Battle! Strandravotters kunnen kiezen voor de cursus Beach Kids (6 tot 12 jaar), waarbij de kids allemaal spelen op het strand gaan doen, zoals powerkiten, beach bubblevoetbal en diverse beach games!

De cursussen starten in mei en juni en vinden plaats op zaterdag en woensdagmiddag. Kijk voor meer info op http://www.downunderbeach.nl/kidscursussen

Reserveren kan via info@downunderbeach.nl of 06-41 785 638

Weten waar je nog meer sportief kunt zijn, maar dan voor volwassenen? Check de yoga & surf bij Patagonia of de beste SUP-scholen van Scheveningen!Delen

Bekijk ook deze tips

Watertaxi Scheveningen

Ooit gehoord van de Watertaxi Scheveningen? De leukste manier om je van en naar de dokter Lelykade, de visafslag en de steiger bij het nieuwe theater te brengen. Of een rondje te varen in de haven en meer te weten te komen over de schepen, dat kan ook.

Lees verder

Rust aan zee

De koude dagen vragen veel van ons lichaam, dus goed voor jezelf zorgen is dan ook belangrijk. Bij Yogaseads op Scheveningen kom je even tot rust aan zee. Duik in een zee van zen in november.

Lees verder

De Olympic Experience

Beleef de Olympische Spelen van Rio de Janeiro op het strand van Scheveningen in augustus! Voor alle sportfans, jong en oud, die niet naar Brazilië kunnen afreizen, maar wel willen juichen voor TeamNL is de Olympic Experience in het leven geroepen. In de maand augustus kan je op het sportstrand van Den Haag zelf sporten, de wedstrijden van #TeamNL volgen en feest vieren.

Lees verder