Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Kidscursussen bij DownUnderBeach!

Spelen en sporten op het strand, in de golven of met de wind, voor kinderen is het strand één grote speeltuin! DownUnderBeach organiseert daarom dit jaar cursussen voor kinderen, al vanaf 4 jaar! Duik met een wetsuit aan in de golven of beleef coole sporten & activiteiten op het strand!

Voor de allerkleinsten (4 tot 6 jaar, zonder zwemdiploma) is er de cursus Surf Guppies, waarbij de kids alles over de zee, de natuur en veiligheid in en rondom het water leren. Lekker met elkaar spelen en plezier maken staat voorop. Helemaal uniek in Nederland is de cursus Surf Survival Kids (6 tot 12 jaar in bezit van zwemdiploma’s) waarbij echte waterratten verschillende - vanuit Australië geinspireerde - Surf Life Saving games gaan doen. Ze leren alle technieken over zeezwemmen en peddelen en eindigen de cursus met een echte Paddle Battle! Strandravotters kunnen kiezen voor de cursus Beach Kids (6 tot 12 jaar), waarbij de kids allemaal spelen op het strand gaan doen, zoals powerkiten, beach bubblevoetbal en diverse beach games!

De cursussen starten in mei en juni en vinden plaats op zaterdag en woensdagmiddag. Kijk voor meer info op http://www.downunderbeach.nl/kidscursussen

Reserveren kan via info@downunderbeach.nl of 06-41 785 638

Weten waar je nog meer sportief kunt zijn, maar dan voor volwassenen? Check de yoga & surf bij Patagonia of de beste SUP-scholen van Scheveningen!Delen