Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Kindernachtverblijf in Madurodam

5 augustus 2019 - Duik in een leuke avond in de kleinste stad van Nederland, speciaal voor kids! Deze Night Out in Madurodam laat de sterren stralen op Scheveningen. Lees snel meer over deze buitengewone avond vol spannende activiteiten.

Een mini avond uit

Kom spelen en ravotten in de kleinste stad op Scheveningen! Op 23 augustus van 20.00 tot 23.00 uur opent Madurodam na sluitingstijd haar deuren voor een onvergetelijke avond vol toffe activiteiten. Ben jij erbij?

Een avond vol unieke en toffe activiteiten, speciaal voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Denk aan glow in the dark voetballen, levensgrote snoeptorens bouwen, ontsnappen uit een escaperoom en nog veel meer.

En dat allemaal samen met een vriendje of vriendinnetje én zonder ouders, want die mogen niet mee.Maak voor 14 augustus in het actieformulier de volgende zin af om mee te doen:

"Mijn kind is de allerleukste en moet Kindernachtverblijf Madurodam meemaken, omdat..."

Meer informatie

Tijdens de gehele avond wordt er goed op de kinderen gelet door speciaal daarvoor opgeleide volwassenen. Het park is goed beveiligd, waardoor er zonder toestemming niemand in of uit kan. Het wordt een onbezorgde en toffe avond.

Madurodam is goed bereikbaar met het openbaar vervoer én de auto. Vanaf Amsterdam is het slechts 45 minuten en vanaf Rotterdam 25 minuten. Trams en bussen stoppen voor het park en parkeren kan om de hoek.

Voor je bezoek winkelen of naar het strand? Binnen 5 minuten sta je in de Haagse binnenstad óf met je voeten in het zand van Scheveningen.

Delen

Bekijk ook deze tips

A Night Out - Muzee Talent Award

Ontdek de pracht van de nacht op Scheveningen op Scheveningen met A Night Out. Wil jij weten waar de leukste feestjes zijn? Of waar je de avonden kan flaneren over de boulevard of dansen met je voeten in het zand...Haal dan je beste danspak alvast uit de kast en lees even mee.​

Lees verder

Scheveningen Light Walk 2019

Een donkere decemberavond, winterse kou, passie en romantiek uit vervlogen tijden in combinatie met de meest moderne lichttechnieken: Scheveningen Light Walk. Het is bijna zover; je kunt weer genieten van het wandelevenement door de Haagse badplaats, waarbij je je in een wonderbaarlijke sprookjeswereld waant.

Lees verder

Ontspannen in de spa

De bladeren vallen van de bomen, en de dagen worden frisser. Hoog tijd voor wat warmte dus, dachten wij. Warmte en ontspanning wordt met deze aanbieding erg toegankelijk. En dat vanuit het meest luxe hotel van Scheveningen; het Kurhaus!

Lees verder