Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Kindernachtverblijf in Madurodam

5 augustus 2019 - Duik in een leuke avond in de kleinste stad van Nederland, speciaal voor kids! Deze Night Out in Madurodam laat de sterren stralen op Scheveningen. Lees snel meer over deze buitengewone avond vol spannende activiteiten.

Een mini avond uit

Kom spelen en ravotten in de kleinste stad op Scheveningen! Op 23 augustus van 20.00 tot 23.00 uur opent Madurodam na sluitingstijd haar deuren voor een onvergetelijke avond vol toffe activiteiten. Ben jij erbij?

Een avond vol unieke en toffe activiteiten, speciaal voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Denk aan glow in the dark voetballen, levensgrote snoeptorens bouwen, ontsnappen uit een escaperoom en nog veel meer.

En dat allemaal samen met een vriendje of vriendinnetje én zonder ouders, want die mogen niet mee.Maak voor 14 augustus in het actieformulier de volgende zin af om mee te doen:

"Mijn kind is de allerleukste en moet Kindernachtverblijf Madurodam meemaken, omdat..."

Meer informatie

Tijdens de gehele avond wordt er goed op de kinderen gelet door speciaal daarvoor opgeleide volwassenen. Het park is goed beveiligd, waardoor er zonder toestemming niemand in of uit kan. Het wordt een onbezorgde en toffe avond.

Madurodam is goed bereikbaar met het openbaar vervoer én de auto. Vanaf Amsterdam is het slechts 45 minuten en vanaf Rotterdam 25 minuten. Trams en bussen stoppen voor het park en parkeren kan om de hoek.

Voor je bezoek winkelen of naar het strand? Binnen 5 minuten sta je in de Haagse binnenstad óf met je voeten in het zand van Scheveningen.

Delen

Bekijk ook deze tips

Een gekroonde voorstelling

Een Haags accent, het koningshuis en wat lucky shots. Dit zijn de ingrediënten voor Lucky TV! Als je de avonturen van Willy en Max niet helemaal hebt meegekregen, raden wij je aan om toch even in het archief van De Wereld Draait Door te duiken. Daar kan je je uren onderdompelen in de grappige filmpjes. Maar die zijn niet alleen meer te zien op TV, namelijk al een tijdje in het Zuiderstrandtheater. En daar blijven ze nog een maand, dus als je snel bent...

Lees verder

Van alle markten thuis

Het weer wordt weer mooier, en de zin om naar buiten te gaan groter! Dit betekent dat het ook weer tijd is voor het afstruinen van de allerleukste markten. En daar zijn wij wel in thuis hier op Scheveningen! Vooral dankzij Kreativ Events. Bij deze hebben we de leukste markten voor je op een rijtje gezet. Dus trek je stoute loopschoenen aan en trek erop uit!

Lees verder

Lekker lunchen

Er zijn veel plekken op Scheveningen waar je heerlijk kan eten. Maar als je zin hebt in Libanese lekkernijen moet je sowieso op de Fred zijn! Denk aan gegrilde groentjes, zelfgemaakte hummus, heerlijk gemarineerd vlees en ga zo maar door. Kortom, tijd om aan tafel te gaan aan zee.

Lees verder