Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Kindernachtverblijf in Madurodam

5 augustus 2019 - Duik in een leuke avond in de kleinste stad van Nederland, speciaal voor kids! Deze Night Out in Madurodam laat de sterren stralen op Scheveningen. Lees snel meer over deze buitengewone avond vol spannende activiteiten.

Een mini avond uit

Kom spelen en ravotten in de kleinste stad op Scheveningen! Op 23 augustus van 20.00 tot 23.00 uur opent Madurodam na sluitingstijd haar deuren voor een onvergetelijke avond vol toffe activiteiten. Ben jij erbij?

Een avond vol unieke en toffe activiteiten, speciaal voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Denk aan glow in the dark voetballen, levensgrote snoeptorens bouwen, ontsnappen uit een escaperoom en nog veel meer.

En dat allemaal samen met een vriendje of vriendinnetje én zonder ouders, want die mogen niet mee.Maak voor 14 augustus in het actieformulier de volgende zin af om mee te doen:

"Mijn kind is de allerleukste en moet Kindernachtverblijf Madurodam meemaken, omdat..."

Meer informatie

Tijdens de gehele avond wordt er goed op de kinderen gelet door speciaal daarvoor opgeleide volwassenen. Het park is goed beveiligd, waardoor er zonder toestemming niemand in of uit kan. Het wordt een onbezorgde en toffe avond.

Madurodam is goed bereikbaar met het openbaar vervoer én de auto. Vanaf Amsterdam is het slechts 45 minuten en vanaf Rotterdam 25 minuten. Trams en bussen stoppen voor het park en parkeren kan om de hoek.

Voor je bezoek winkelen of naar het strand? Binnen 5 minuten sta je in de Haagse binnenstad óf met je voeten in het zand van Scheveningen.

Delen