Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Klankschalenreis

21 januari 2020 - De maand januari staat hier bij Buitengewoon Scheveningen in het teken van een nieuw begin. Daar hoort ontspanning, rust en zorgen voor jezelf bij. Kortom, alle wellness tips op Scheveningen vind je hier deze maand.

Ontspannen geluid

Een avond vol ontspannende klanken bij Helder Yoga! Laat je tijdens deze bijzondere avond meenemen door het mooie geluid van klankschalen en andere instrumenten.

Door klankschalen aan te slaan of te bestrijken geeft de schaal een klank en een trilling af. De trillingen zijn krachtig en verplaatsten zich snel door ons lichaam, omdat het lichaam voor 80% uit water bestaat bewegen al je cellen mee. Je hoort de klanken niet alleen met je oren, maar je voelt ze met heel je lichaam.Zen aan zee

De klankenreis zal gegeven worden door Anne, zij is in Nepal geïnspireerd geraakt door de klankschalen en de rust en ontspanning die zij brengen voor onze geest en lichaam.

Je start met een zittende (of liggende) meditatie van ongeveer 25 minuten waar je langs alle chakra's gaat, om zo energiestromingen in balans te krijgen. Daarna zullen de klanken voor een diepere meditatieve staat zorgen.

Deze avond staat in het teken van jou en om aandacht voor jouw lichaam. Duik in deze zee van zen op Scheveningen.

Praktische info

datum: 31 januari
tijd: 20.00 - 21.15
locatie: Helder Yoga, Kranenburgweg 180M in Den Haag
prijs: 17,50

boek je plekje op www.helderyoga.nl/workshops
heb je vragen? mail naar info@helderyoga.nl of bel naar 06-34179624

Delen

Bekijk ook deze tips

Parkeren aan zee

Een leuk uitstapje aan zee is dichterbij dan je denkt! Onze agenda staat natuurlijk vol met leuke tips en de agenda overspoelt jou deze zomer met events. Met het OV ben je snel op Scheveningen, maar er zijn dagen dat je misschien meer spullen mee neemt naar het strand. Of misschien heb je een andere reden om met de auto naar de badplaats te komen. Voor die dagen hebben wij een tip en goed nieuws.

Lees verder

Wakker worden aan zee

Met het zand nog tussen je tenen, na een frisse duik in zee, óf zo je bed uit gerold met het slaapzand nog in je ooghoeken. Kom in het weekend heerlijk wakker worden of even lekker onderuit zitten in hartje Scheveningen bij het spiksplinternieuwe Byron Bay Lunch Café.

Lees verder

Sauna's op Scheveningen

​Buiten dwarrelt er sneeuw maar binnen is het warm. Zeker op de onderstaande hotspots! Deze geven een overzicht geven van de leukste sauna's op Scheveningen. Ben jij wel toe aan wat warmte en wellness? Dan zit je hier buitengewoon goed.

Lees verder