Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Klankschalenreis

21 januari 2020 - De maand januari staat hier bij Buitengewoon Scheveningen in het teken van een nieuw begin. Daar hoort ontspanning, rust en zorgen voor jezelf bij. Kortom, alle wellness tips op Scheveningen vind je hier deze maand.

Ontspannen geluid

Een avond vol ontspannende klanken bij Helder Yoga! Laat je tijdens deze bijzondere avond meenemen door het mooie geluid van klankschalen en andere instrumenten.

Door klankschalen aan te slaan of te bestrijken geeft de schaal een klank en een trilling af. De trillingen zijn krachtig en verplaatsten zich snel door ons lichaam, omdat het lichaam voor 80% uit water bestaat bewegen al je cellen mee. Je hoort de klanken niet alleen met je oren, maar je voelt ze met heel je lichaam.Zen aan zee

De klankenreis zal gegeven worden door Anne, zij is in Nepal geïnspireerd geraakt door de klankschalen en de rust en ontspanning die zij brengen voor onze geest en lichaam.

Je start met een zittende (of liggende) meditatie van ongeveer 25 minuten waar je langs alle chakra's gaat, om zo energiestromingen in balans te krijgen. Daarna zullen de klanken voor een diepere meditatieve staat zorgen.

Deze avond staat in het teken van jou en om aandacht voor jouw lichaam. Duik in deze zee van zen op Scheveningen.

Praktische info

datum: 31 januari
tijd: 20.00 - 21.15
locatie: Helder Yoga, Kranenburgweg 180M in Den Haag
prijs: 17,50

boek je plekje op www.helderyoga.nl/workshops
heb je vragen? mail naar info@helderyoga.nl of bel naar 06-34179624

Delen