Buitengewoon
Scheveningen

Herfst aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Koekje erbij?

Zoals je hier al hebt kunnen lezen, is er een buitengewoon leuk tentje geopend in de Keizerstraat. Dat is dus niks nieuws, maar wat wel nieuw is, is dat wij een leuke aanbieding voor jullie hebben. Dit natuurlijk in het kader van Scheveningen Zuivert! Lees snel even verder als je ook nieuwsgierig bent geworden, en als je houdt van koffie met zelfgemaakte koekjes (en wie houdt daar nou niet van).

Koekje bij de koffie

Ken je 1900 aan zee al? Nee? Ach wat zonde, loop er snel een keer langs zou ik zeggen. Je kan ook even hier klikken en snel meer lezen over deze leuke nieuwe aanwinst op Scheveningen.

En een goed begin is het halve werk, dat weet je, dus zij hebben een superleuke aanbieding samengesteld voor onze lieve lezers. De hele maand maart krijg je namelijk een buitengewoon lekkere oatmeal cookie met cappuccino voor maar €3. Bijna gratis dus! Kijk dat is nog eens een goed koekje van eigen deeg toch?

Waar moet je heen?

En waar moet je zijn om deze aanbieding op te halen, of te nuttigen? In de Keizerstraat 49, Scheveningen natuurlijk! Enjoy! En je kan het er weer af sporten bij Flow Fit, dus no worries!
Delen

Bekijk ook deze tips

Zomerse markt

Lekker struinen over de Fred langs kraampjes en winkels. Dat kan volgend weekend bij de mini markt die er plaats gaat vinden. Loop dat weekend niet direct naar het strand maar kom even langs in een van de gezelligste winkelstraten van Scheveningen.

Lees verder

Het grootste geheim van kitesurfend Nederland: de Zandmotor

De Zandmotor ligt tussen kitesurfschool Oostvoorne en kitesurfschool Scheveningen in en is een unieke plek om te kiten.

Lees verder

Zumba aan zee

Kom je ook swingen aan zee? Op zaterdag 10 augustus gaat het dak eraf, voor zover dat al niet zo was, bij The Hague Beach Stadium. En wij gaan je natuurlijk vertellen wat er dan te dansen valt!

Lees verder