Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Koekje erbij?

Zoals je hier al hebt kunnen lezen, is er een buitengewoon leuk tentje geopend in de Keizerstraat. Dat is dus niks nieuws, maar wat wel nieuw is, is dat wij een leuke aanbieding voor jullie hebben. Dit natuurlijk in het kader van Scheveningen Zuivert! Lees snel even verder als je ook nieuwsgierig bent geworden, en als je houdt van koffie met zelfgemaakte koekjes (en wie houdt daar nou niet van).

Koekje bij de koffie

Ken je 1900 aan zee al? Nee? Ach wat zonde, loop er snel een keer langs zou ik zeggen. Je kan ook even hier klikken en snel meer lezen over deze leuke nieuwe aanwinst op Scheveningen.

En een goed begin is het halve werk, dat weet je, dus zij hebben een superleuke aanbieding samengesteld voor onze lieve lezers. De hele maand maart krijg je namelijk een buitengewoon lekkere oatmeal cookie met cappuccino voor maar €3. Bijna gratis dus! Kijk dat is nog eens een goed koekje van eigen deeg toch?

Waar moet je heen?

En waar moet je zijn om deze aanbieding op te halen, of te nuttigen? In de Keizerstraat 49, Scheveningen natuurlijk! Enjoy! En je kan het er weer af sporten bij Flow Fit, dus no worries!
Delen

Bekijk ook deze tips

Tennis op het strand

Tennis op het strand oftewel Beachtennis in januari. Brrr horen we je denken. Dat dacht Lindobeach ook, dus daarom hebben zij een heerlijke zaal om temperatuur met zand op de vloer om in tropische sferen te sporten! Deze maand staat een Beachtennis toernooi op het menu, kom je ook?

Lees verder

Marathon langs het strand

Altijd al een echte marathon willen lopen? Of liever eentje bekijken en aanmoedigen mag natuurlijk ook! Dan hebben we goed nieuws, want er komt (alvast in het kader van goede voornemens) eentje aan in 2018, en ook nog eens langs onze mooie kust. De Scheveningen Zandvoort Marathon is de enige echte kustmarathon van Nederland.

Lees verder