Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Yoga in Scheveningen

De studio van Yogaseads ligt aan de rand van Scheveningen, op steenworp afstand van de zee. Yogaseads is ontstaan vanuit het idee om yoga toegankelijk te maken voor iedereen. Yoga staat voor verbinden, niet alleen van lichaam en geest, maar ook van mensen. Dat is dan ook wat er in de studio gebeurd.

Er is veel ruimte voor individuele aandacht & begeleiding. Er zijn lessen voor alle niveaus en voor diverse doeleinden. Kortom voor ieder wat wils! Dus wij hebben een ontzettend leuke 'Zuivert' aanbieding voor iedereen, lees snel meer (of rustig want wel blijven ontspannen).Yoga daar naar toe!
Het motto van Yogaseads is toch zeker wel lol hebben in het leven. Verlies ook met yoga de fun niet uit het oog! Iedereen heeft zijn/haar redenen om met yoga te beginnen. Bijvoorbeeld om te leren ontspannen, flexibeler, sterker te worden, of om andere mensen te ontmoeten. In die ‘zoektocht’ word je vergezeld door anderen. Hier ontstaat het fundament voor ‘community’.

Een plek waar mensen samen komen, voor datgene wat ze verbindt: yoga. Daarin staan openheid en respect centraal. Uiteindelijk gaat het niet meer om de behoefte of het resultaat van jouw ‘reden’ maar om alles wat je opweg daarnaartoe tegenkomt: ‘Being present’ = meer bewustwording, dat leidt tot positieve verandering. De docenten van Yogaseads zullen je daar met veel liefde en passie in begeleiden, waardoor uiteindelijk ook je dagelijkse leven verrijkt zal worden.

Tropische Studio
De studio bevindt zich in hartje Scheveningen. Deze sfeervolle studio in een voormalige melkfabriek; ruim opgezet met een gezellige persoonlijke sfeer waar je je meteen thuis voelt!

Bij binnenkomst is er genoeg plek waar je je spullen kwijt kunt. Deze ruimte geeft ook gelegenheid om wat te relaxen en een kopje thee te drinken. Ook is er een toilet en kleedruimte aanwezig.

De studio ruimte zelf (100m2) is een prachtig ruimte met een tropisch houten vloer en een fan aan het plafond wat de indruk geeft dat je je in een tropisch oord begeeft. En daar helpt de verwarmde (!) vloer natuurlijk ook aan mee.

Delen