Buitengewoon
Scheveningen

Vier het voorjaar!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Droomplek aan de kust

Surfles.nl gaat veranderen, en die verandering betekent groei! En dat vinden wij een potje leuk. Want dit initiatief wordt een mix van heel veel goede zaken in het leven. O en het gaat The Shore heten, mocht je dat nog niet weten. Leuke bijkomstigheid is dat eigenaar Hans van den Broek in zee gaat met voormalig F.A.S.T. eigenaar Geert Verhoeff. Ja mensen, deze gouden combinatie is gegarandeerd succes!

Surfles naar the Shore

Surfles.nl heeft de afgelopen jaren zijn naam gevestigd als kwalitatief hoogwaardige surfschool en is gezond gegroeid. De bezoekers zijn enthousiast over de persoonlijke aanpak van de surfschool. Wat zij nog missen is een plek waar ze voor én na het surfen terecht kunnen voor activiteiten, een hapje en een drankje. Een totaalervaring in een ontspannen omgeving.Om dit mogelijk te maken is meer oppervlakte nodig. Ruimte voor een cultureel programma en een bescheiden restaurant. Niet meer alleen surflessen, niet meer Surfles.nl, maar een nieuwe plek met een nieuwe naam voor jong en oud die op een bewuste manier willen genieten van het leven.

En hier komt The Shore om de hoek kijken. Dit wordt een surfschool en ontmoetingsplek op het strand van Scheveningen met een eigen eetgelegenheid. Duurzaamheid staat centraal in de bedrijfsvoering: zonnepanelen voor de elektriciteit, zonneboilers voor de warme douches en uitsluitend biologische producten. Ze bieden een ontspannen mix van sportbeleving en cultureel programma met uitzicht op de golven en de voeten in het zand. Wat wil je nog meer?

Samen bouwen

Het vraagt natuurlijk de nodige investeringen om al deze plannen te realiseren. Het doel is om deze plek te creëren zonder hulp van een bank. Hans en Geert bouwen deze droomplek namelijk liever met jullie. Hier hebben ze een Stichting voor in het leven geroepen en jij kan doneren. Dit hoeft niet alleen met grote geld bedragen (mag wel natuurlijk). Het kan in ieder geval kan in vele vormen, je kan bijvoorbeeld ook onbeperkt koffie voor een seizoen kopen! Neem eens een kijkje op de ontzettend mooie website, die tot stand is gekomen door lokale ondernemers (Buro Streep, Young Digital, Hugo Happel, Roderik Patijn). Wij kijken uit naar dit ontzettend leuke nieuwe project, en wensen de heren veel succes!Delen

Bekijk ook deze tips

De e-bike aanbieding

Je snel verplaatsen van het station naar de zee? Dat kan natuurlijk met de tram of de OV fiets. Maar de zakelijke aanbieding voor de maanden juli en augustus brengt de zee wel heel snel dichterbij. Eerst een afspraak in de binnenstad? Een paar keer trappen en je kunt je voeten in het zand stoppen. En dat allemaal dankzij E-bike-to -go!

Lees verder

Buitengewone herfstvakantie

Neem een duik in onze verfrissende tips want zo wordt de herfstvakantie buitengewoon op Scheveningen! Combineer deze leuke activiteiten met een wandeling over het strand, een bezoekje aan de prachtige Pier en een rondje in het reuzenrad. Of tuimel van de duinen, zoek schelpjes en drink een warme chocomel bij Meneer Chocola. Kortom geniet van een bruisende badplaats onder de heerlijke herfstzon!

Lees verder

Bootcamp aan zee

Een goed begin is belangrijk, dus kom deze maand zweten bij dit buitengewone bootcamp aan zee! Bij 24 Beachfit kan je deze maand de kerstkransjes en oliebollen eraf zweten, of gewoon lekker fit worden of blijven.

Lees verder