Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Droomplek aan de kust

Surfles.nl gaat veranderen, en die verandering betekent groei! En dat vinden wij een potje leuk. Want dit initiatief wordt een mix van heel veel goede zaken in het leven. O en het gaat The Shore heten, mocht je dat nog niet weten. Leuke bijkomstigheid is dat eigenaar Hans van den Broek in zee gaat met voormalig F.A.S.T. eigenaar Geert Verhoeff. Ja mensen, deze gouden combinatie is gegarandeerd succes!

Surfles naar the Shore

Surfles.nl heeft de afgelopen jaren zijn naam gevestigd als kwalitatief hoogwaardige surfschool en is gezond gegroeid. De bezoekers zijn enthousiast over de persoonlijke aanpak van de surfschool. Wat zij nog missen is een plek waar ze voor én na het surfen terecht kunnen voor activiteiten, een hapje en een drankje. Een totaalervaring in een ontspannen omgeving.Om dit mogelijk te maken is meer oppervlakte nodig. Ruimte voor een cultureel programma en een bescheiden restaurant. Niet meer alleen surflessen, niet meer Surfles.nl, maar een nieuwe plek met een nieuwe naam voor jong en oud die op een bewuste manier willen genieten van het leven.

En hier komt The Shore om de hoek kijken. Dit wordt een surfschool en ontmoetingsplek op het strand van Scheveningen met een eigen eetgelegenheid. Duurzaamheid staat centraal in de bedrijfsvoering: zonnepanelen voor de elektriciteit, zonneboilers voor de warme douches en uitsluitend biologische producten. Ze bieden een ontspannen mix van sportbeleving en cultureel programma met uitzicht op de golven en de voeten in het zand. Wat wil je nog meer?

Samen bouwen

Het vraagt natuurlijk de nodige investeringen om al deze plannen te realiseren. Het doel is om deze plek te creëren zonder hulp van een bank. Hans en Geert bouwen deze droomplek namelijk liever met jullie. Hier hebben ze een Stichting voor in het leven geroepen en jij kan doneren. Dit hoeft niet alleen met grote geld bedragen (mag wel natuurlijk). Het kan in ieder geval kan in vele vormen, je kan bijvoorbeeld ook onbeperkt koffie voor een seizoen kopen! Neem eens een kijkje op de ontzettend mooie website, die tot stand is gekomen door lokale ondernemers (Buro Streep, Young Digital, Hugo Happel, Roderik Patijn). Wij kijken uit naar dit ontzettend leuke nieuwe project, en wensen de heren veel succes!Delen

Bekijk ook deze tips

Vliegerfestival op Scheveningen

​Alle kleuren van de regenboog in de lucht, een schouwspel van dansende objecten op de wind; ​Vliegerfestival Scheveningen is het grootste internationale vliegerevenement van Nederland. En eind deze maand kan je weer genieten van de mooiste vliegers en ook een megavlieger!

Lees verder

VISSCH niet achter het net

Aankomend weekend kan je weer lekkerbekken op het leukste festival van Scheveningen; VISSCH. Op hét culinaire visfestival VISSCH op Scheveningen kun je namelijk genieten van heerlijk bereide vis uit de Noordzee. Onder het genot van een wijntje, biertje, fris en muziek. En je zit bovenop de vis, VISSCH is namelijk in de visafslag. Iedereen is welkom, de entree is gratis!

Lees verder

Sauna's op Scheveningen

​Buiten dwarrelt er sneeuw maar binnen is het warm. Zeker op de onderstaande hotspots! Deze geven een overzicht geven van de leukste sauna's op Scheveningen. Ben jij wel toe aan wat warmte en wellness? Dan zit je hier buitengewoon goed.

Lees verder