Buitengewoon
Scheveningen

The beach is always a good idea!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Droomplek aan de kust

Surfles.nl gaat veranderen, en die verandering betekent groei! En dat vinden wij een potje leuk. Want dit initiatief wordt een mix van heel veel goede zaken in het leven. O en het gaat The Shore heten, mocht je dat nog niet weten. Leuke bijkomstigheid is dat eigenaar Hans van den Broek in zee gaat met voormalig F.A.S.T. eigenaar Geert Verhoeff. Ja mensen, deze gouden combinatie is gegarandeerd succes!

Surfles naar the Shore

Surfles.nl heeft de afgelopen jaren zijn naam gevestigd als kwalitatief hoogwaardige surfschool en is gezond gegroeid. De bezoekers zijn enthousiast over de persoonlijke aanpak van de surfschool. Wat zij nog missen is een plek waar ze voor én na het surfen terecht kunnen voor activiteiten, een hapje en een drankje. Een totaalervaring in een ontspannen omgeving.Om dit mogelijk te maken is meer oppervlakte nodig. Ruimte voor een cultureel programma en een bescheiden restaurant. Niet meer alleen surflessen, niet meer Surfles.nl, maar een nieuwe plek met een nieuwe naam voor jong en oud die op een bewuste manier willen genieten van het leven.

En hier komt The Shore om de hoek kijken. Dit wordt een surfschool en ontmoetingsplek op het strand van Scheveningen met een eigen eetgelegenheid. Duurzaamheid staat centraal in de bedrijfsvoering: zonnepanelen voor de elektriciteit, zonneboilers voor de warme douches en uitsluitend biologische producten. Ze bieden een ontspannen mix van sportbeleving en cultureel programma met uitzicht op de golven en de voeten in het zand. Wat wil je nog meer?

Samen bouwen

Het vraagt natuurlijk de nodige investeringen om al deze plannen te realiseren. Het doel is om deze plek te creëren zonder hulp van een bank. Hans en Geert bouwen deze droomplek namelijk liever met jullie. Hier hebben ze een Stichting voor in het leven geroepen en jij kan doneren. Dit hoeft niet alleen met grote geld bedragen (mag wel natuurlijk). Het kan in ieder geval kan in vele vormen, je kan bijvoorbeeld ook onbeperkt koffie voor een seizoen kopen! Neem eens een kijkje op de ontzettend mooie website, die tot stand is gekomen door lokale ondernemers (Buro Streep, Young Digital, Hugo Happel, Roderik Patijn). Wij kijken uit naar dit ontzettend leuke nieuwe project, en wensen de heren veel succes!Delen

Bekijk ook deze tips

De Pier Offices, werken en vergaderen boven zee

Werken aan zee, of zelfs boven zee? Vanaf € 225,- per maand, exclusief BTW, heb je je eigen werkplek op de Pier. De Pier Offices biedt zelfstandig professionals en kleine organisaties werkplekken met wifi, vergaderruimte, een terras op zee, en print, copy en scan mogelijkheden (kosten naar gebruik).

Lees verder

Met collega's de zee op tijdens de North Sea Regatta Week 2017

Op zoek naar de ultieme dag uit voor relaties of medewerkers en wilt u eens iets heel anders? Een sportieve, spectaculaire en tevens exclusieve belevenis waar nog lang over zal worden nagepraat? Reserveer een Sailor’s Club arrangement tijdens de North Sea Regatta Week 2017!

Lees verder

Nieuwe strandtenten

Alle strandtenten staan weer en daar hebben we afgelopen maand ook meer dan veel van kunnen genieten! En de komende tijd blijft het nog mooi weer dus wij dachten dat het wel tijd is voor een frisse wind door de tips heen te laten waaien. Tijd voor iets nieuws! En daar horen deze strandtenten zeker bij.

Lees verder