Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Lachen, gieren, smullen bij Tasty Comedy

De plannen voor de lang verwachte culinaire comedyshow Tasty Comedy op de Pier zijn gepresenteerd en de verwachtingen zijn hooggespannen! De initiatiefnemers cabaratier Jörgen Raymann en chef-kok Ramon Beuk werken samen met producenten Robin de Levita (Anne, Soldaat van Oranje, SKY), Kees Abrahams (Anne, SKY) en Rick Gemser (voormalig directeur dinnershow Palazzo). Ze brengen een met Tasty Comedy een avondvullende comedyshow met een 4-gangen ‘shared dining’ diner op een unieke locatie! De eerste voorstelling van de culinaire comedyshow staat gepland op vrijdag 6 mei aanstaande en kaarten daarvoor zijn al te koop!

Bij Tasty Comedy genieten gasten van heerlijke gerechten door chef-kok Ramon Beuk en worden ze ondertussen door diverse comedians de hele avond vermaakt met de meest hilarische en herkenbare grappen. De Pier in Scheveningen is mede dankzij het prachtige 360-graden panorama-uitzicht over zee en het strand een zeer bijzondere locatie. Een grote pool van nationale en internationale bekende stand-up comedians & physical comedy-artiesten treden avond aan avond op. Cabaretier Jörgen Raymann heeft onder andere Nederlandse comedians Harry Glotzbach, Howard Komproe, Tom Sligting en talentvolle nieuwkomer Wouter Monden en internationale comedians Jeff Hess (VS), Johnny Filion (CA) en Peter Shub (VS) voor Tasty Comedy geselecteerd. In de komende maanden zullen nog meer namen bekend gemaakt worden. De avond wordt opgeluisterd met muziek door de live huisband van Tasty Comedy met leadzangeres Floortje Smit (Idols, Voice of Holland).

Cabaretier Jörgen Raymann is het creatieve brein van de avond. Hij is verantwoordelijk voor de selectie van de comedians en treedt zelf ook een aantal avonden per maand op, waaronder bij de eerste voorstelling op vrijdag 6 mei. Raymann scout bovendien talentvolle nieuwkomers in de comedywereld. Bij iedere voorstelling wordt een gevestigde naam uit het Nederlandse comedyvak aangevuld met een nieuw talent. Raymann vindt het een goede zaak dat Tasty Comedy is opgericht: “We bieden een podium aan alle comedians van Nederland, zowel gevestigde namen als jonge talenten passeren de revue. We hebben met Tasty Comedy een nieuw comedyconcept in handen waarbij gasten een avond smakelijk kunnen lachen én eten.”

Chef-kok Ramon Beuk zorgt voor de culinaire invulling. Hij houdt rekening met seizoensgebonden producten, waardoor het menu niet alleen verantwoord, maar ook spannend is! Daarnaast hij Ramon geen onbekende van de combinatie dineren en entertainment en is daarom de chef-kok bij uitstek om ook bij Tasty Comedy deze combinatie te laten slagen! “Tasty Comedy draait om een leuke avond uit en samen genieten. Om deze reden heb ik gekozen voor een shared dining-concept, waarbij gasten op hun tafel iedere gang bijzondere, exclusieve en vooral lekkere gerechten voorgeschoteld krijgen waarbij delen centraal staat.”


Medeoprichter Rick Gemser noemt het concept ‘lachen, gieren, smullen’ en dat kan bijna niet treffender. Hoe leuk is het dat Scheveningen dit unieke concept mag verwelkomen op de iconische Pier? Wij zijn benieuwd!In het hoogseizoen is Tasty Comedy 7 dagen per week te bezoeken. Op vrijdag en zaterdag staan er twee shows gepland; een reguliere show en ‘Late Night Comedy’. Voor Late Night Comedy-shows geldt een aangepast tarief en programma.

In het laagseizoen is de comedyshow van woensdag t/m zondag te bezoeken. Meer informatie: www.tastycomedy.nl

Benieuwd naar andere leuke activiteiten op Scheveningen? Ga dan eens langs Muzee voor de nieuwe expositie over scheepsbouw of bezoek het unieke Dromen, Voelen, Doen Festival!

Delen

Bekijk ook deze tips

Fotoboek op Scheveningen

Scheveningen is een plaatje om te zien en om te schieten! Menig fotografen hart gaat sneller kloppen bij het zien van de prachtige lucht en de machtige zee. Zo viel ook Sandra Uittenbogaart als een blok voor de badplaats en bracht met een fantastisch fotoboek een ode aan Scheveningen in beeld.

Lees verder

Voor de zoetekauw

Taartjes, muffins, bon bons, brownies, thee, koffie; haal je (zoete) hart op bij Meneer Chocola!

Lees verder

Ijsbaden in actie

Het wordt weer kouder op Scheveningen, en de maand september zelfs ijskoud. Met onze aanbieding van het Ijsbadhuis zit jij er straks warmpjes bij! De koude is bij uitstek een oer-element om jouw wilskracht, angsten en overtuigingen op de proef te stellen. Het IJsbadhuis werkt met deze 3 krachtige peilers uit de Wim Hof Methode.

Lees verder