Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Legoland Discovery Centre

7 maart 2020 - Hoogstwaarschijnlijk heb je de giraffe al gezien die op de boulevard staat te pronken! Deze creatie is geheel van Lego gemaakt en belooft heel wat goeds voor de nieuwste aanwinst op Scheveningen: Legoland.

Legoland aan zee

Kom gezellig bouwen, spelen en leren met het hele gezin! Bezoek de attractie en beleef je eigen avontuur.

Ontdek de verschillende onderdelen van de attractie, zoals de Fantasie Express en de 4D Bioscoop. Samen bouwen met de meiden van LEGO® Friends en de LEGO® NINJAGO® Trainingszone verkennen. Of ga je liever op onderzoek uit in het DUPLO® Park en het Piraten Eiland?

Tussendoor drink je een drankje en en aan het einde van je bezoek wandel je nog even door de shop van Legoland.

First Play WeekendHet openingsweekend van Legoland wordt een feestje aan zee. In het weekend van 2 en 3 mei kun je genieten van bouwen en spelen op Scheveningen.

Tickets en Jaarpassen voor het First to Play weekend zijn nu beschikbaar! Kom als eerste een kijkje nemen en avonturen beleven in het gloednieuwe Discovery Centre.

Alle volwassenen en kinderen boven de 3 jaar hebben een eigen ticket of jaarpas nodig. Voor meer details en update kun je terecht op de website of Facebook van deze nieuwe parel op Scheveningen!

Delen