Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Lekker lunchen

26 mei 2019 - Er zijn veel plekken op Scheveningen waar je heerlijk kan eten. Maar als je zin hebt in Libanese lekkernijen moet je sowieso op de Fred zijn! Denk aan gegrilde groentjes, zelfgemaakte hummus, heerlijk gemarineerd vlees en ga zo maar door. Kortom, tijd om aan tafel te gaan aan zee.

Even voorstellen

Meza op de Frederik Hendriklaan is een heerlijke traiteur met Libanese lekkernijen. Een gezellig, knus terrasje waar mensen de meest heerlijke lekkernijen uit leuke schaaltjes zaten te eten.

Dit klassieke familiebedrijf waar Libanese lekkernijen dagvers worden gemaakt in een open keuken, is een lust voor het oog (en smaakpapillen ook!).

De Libanese keuken is een gezonde en verfijnde keuken die net als het land zelf gekenmerkt wordt door een mix van Oosterse en Westerse invloeden. Ook vind je bij Meza een exclusief assortiment Libanese wijnen.Er staat een familie: vader, moeder en 2 zoons ontvangen je vol enthousiasme. Bij binnenkomst weet je niet waar je moet kijken, want er is zoveel te zien.

Een tien meter lange toonbank gevuld met allerlei salades, voorgerechten, maaltijden en andere diverse andere versnaperingen, zijn met liefde bereid vanuit het Libanese culinaire gedachtengoed en specerijen. Je kan alles direct nuttigen of meenemen mag natuurlijk ook.

Een buitengewoon broodje

Een heerlijke Libanese sandwich bijvoorbeeld is lekker makkelijk om mee te nemen. En dat is ook echt een aanrader! Waar moet je dan aan denken?

Aan Libanees brood (een soort tortillabrood) met bijvoorbeeld hummus, rucola, gegrilde aubergine, tomaat en olijfolie. Alles vers natuurlijk!

Of wat dacht je van aubergine pasta met gegrilde courgette, granaatappelpitten en rucola? Ook aan vleesliefhebbers is gedacht met gekruide kipfilet met aioli, augurkjes en tomaat. Ach we kunnen nog wel even doorgaan hoor! Maar eigenlijk moet je zelf even langslopen, doen, beloofd?

Wanneer kan je daar terecht en waar moet je zijn? Want dat wil je nu vast wel weten...Smakelijk eten!

Frederik Hendriklaan 115a 2582 BX Den Haag
t: +31(0)70 324 7871 e: info@meza.nl

Openingstijden
Maandag van 11.00 tot 19.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 19.00 uur
Zaterdag van 09.00 tot 17.30 uur

Delen