Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Live on the Beach 2019

27 juni 2018 - Live on the Beach keert terug naar onze mooie kust! De stad aan zee wordt weer op zijn kop gezet met muzikale verrassingen. De jaarlijkse strandconcerten op Scheveningen zijn mateloos populair dus zorg dat je er op tijd bij bent! Het strand is een unieke locatie voor zowel de band als publiek en je kunt er genieten van heerlijke drankjes en hapjes.

Celebrate the 90's

Zon, zee strand en muziek uit de jaren negentig! De tijd van de Discman, de film Titanic, Spice Girls, de serie Friends, Tamagotchi’s, Flippo’s en (wie had hem niet?) de Nokia 5110.

Om deze fantastische jaren te vieren én samen te herbeleven kom je op 6 september naar het strand van Scheveningen voor strandfestival ‘Celebrate the 90’s’.Duik in deze zomeravond met je vrienden en kom genieten van een gezellige avond met koude drankjes, lekker eten en natuurlijk de grootste hits.

We hebben de allerbeste line up uit de Jaren 90 op het podium staan: Charley Lownoise & Mental Theo, 2 Unlimited, Snap!, The Sunclub, Party Animals en 2 Brothers on the 4th Floor.

De host van de avond is niemand minder dan 90’s liefhebber en Radio 10 DJ: Gerard Ekdom, die deze avond zelf ook zijn meest favoriete jaren 90 platen voor je draait.

Dans met je voeten in het zand en uitzicht op zee de beste nummers uit de jaren 90 en ga mee in memory lane!

Keane

De Engelse topband KEANE geeft deze zomer een groot concert op het strand van Scheveningen op 7 september.

De band bekend van tophits als ‘Somewhere only we know’, ‘Everybody’s changing’ en ‘This is the last time’ kijkt dan ook in het bijzonder uit naar haar strandconcert op één van de mooiste plekjes langs onze kust, in Scheveningen.

Maar er is meer deze dag! Deze jubileumeditie van LIVE on the BEACH heeft een bomvol programma. De andere artiesten die deze dag optreden zijn o.a. Suzan & Freek, Rondé, Pat Smith en Van Dik Hout.

De avond wordt zeer spectaculair afgesloten door hitmachine Faithless - Maxi Jazz DJ set. Kortom reden genoeg om een spetterende avond uit te boeken (of misschien wel een heel weekend) op Scheveningen!

Delen

Bekijk ook deze tips

Buitengewone voornemens

Nu het nieuwe jaar nadert, wordt het tijd om eens met elkaar te zitten en de goede voornemens uit te wisselen. Want als het jaar gaat wisselen, kan jij dat ook. Blijf niet stilstaan, maar kom in beweging op Scheveningen. En waar je dan zoal aan moet of beter gezegd kan denken, dat hebben wij al voor je bedacht. Dus jij hoeft alleen even achterover te leunen en dit te lezen, o ja en vervolgens natuurlijk naar Scheveningen komen en dit allemaal te doen.

Lees verder

Paasbrunchen aan zee

Met pasen is er veel te doen op Scheveningen. Eieren zoeken en ze op eten bijvoorbeeld. Bijna elke strandtent organiseert wel een brunch of andere leuke activiteit. Dus hop zeker even langs voor een hapje of een drankje aan het strand, want met al deze bruisende tips wordt Pasen vieren een eitje.

Lees verder

Foto's aan zee

Het Fotomuseum Den Haag werd in 2002 geopend als jongste museale instelling voor fotografie in Nederland. Het museum is onderdeel van het Gemeentemuseum Den Haag en werkt nauw samen met het Prentenkabinet van de Universiteitsbibliotheek Leiden. Als je er nog nooit bent geweest, is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. Het museum is goed te combineren met een dagje strand!

Lees verder