Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Madurodam Marathon

3 oktober 2019 - Kom ook in beweging aan de kust en support of ren dit weekend mee. Madurodam staat op zondag 6 oktober namelijk in het teken van een bijzonder goed doel. Iedereen kan meedoen aan deze marathon om geld in te zamelen aan zee.

Even voorstellen.

Madurodam Marathon is een initiatief van Madurodam en het Gehandicapte Kind. Het is één van de evenementen die Madurodam en NSGK organiseren om kinderen in staat te stellen verbinding te maken met anderen: alle deelnemers halen geld op voor het project ‘Samen naar School’ van het Gehandicapte Kind.

Madurodam Marathon is de leukste stadsmarathon zonder drempels: iedereen kan meedoen en zijn beste beentje voorzetten. Zo wint ieder kind!

ProgrammaDe Madurodam Marathon op 6 oktober 2019 is de enige échte stadsmarathon voor kinderen. Zonder drempels en op schaal 1:25, de schaal waarin Madurodam is gebouwd.

Elk rondje is precies 1,69 kilometer. Dus iedereen kan hem lopen. En ieder kind wint! Want loop je de Madurodam Marathon, dan steun je het Gehandicapte Kind.

Kinderen, ouders, familie, vrienden, scholen, buren en bedrijven, handicap of geen handicap… Iedereen kan meedoen. Individueel of als team. Ben je 16 jaar of jonger dan kun je meedoen aan de Kids Only Run. En voor kinderen en volwassenen die samen willen lopen, is er de Family & Friends Run.

11:00 registratiebalie open waar je je startbewijs en toegangsbandje Madurodam kunt halen

11:00 - 12:45 reuring op het George Maduroplein met Dunea's duinwachters en Mepal ballenspel, muziek van DJ Bas, springkussen, ga op de foto met je team en de mascotte van het Gehandicapte Kind bij de fotowand, doe het Rolstoelparcours. Of je bezoekt Madurodam. Met je toegangsbandje heb je gratis toegang.

12:45 Warming Up door Redouan Ait Chitt

13:00 start Kids Only Run

13:10 start Race Runners

13.15 start Family & Friends/Bedrijven teams

13.20 start Family & Friends

13.25 start Family & Friends

13.30 start Family & Friends

13.35 start Family & Friends

14.15 Uitreiking prijzen, bekend maken opbrengst voor het Gehandicapte Kind én optreden Douwe Bob


Delen