Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Madurodam Marathon

3 oktober 2019 - Kom ook in beweging aan de kust en support of ren dit weekend mee. Madurodam staat op zondag 6 oktober namelijk in het teken van een bijzonder goed doel. Iedereen kan meedoen aan deze marathon om geld in te zamelen aan zee.

Even voorstellen.

Madurodam Marathon is een initiatief van Madurodam en het Gehandicapte Kind. Het is één van de evenementen die Madurodam en NSGK organiseren om kinderen in staat te stellen verbinding te maken met anderen: alle deelnemers halen geld op voor het project ‘Samen naar School’ van het Gehandicapte Kind.

Madurodam Marathon is de leukste stadsmarathon zonder drempels: iedereen kan meedoen en zijn beste beentje voorzetten. Zo wint ieder kind!

ProgrammaDe Madurodam Marathon op 6 oktober 2019 is de enige échte stadsmarathon voor kinderen. Zonder drempels en op schaal 1:25, de schaal waarin Madurodam is gebouwd.

Elk rondje is precies 1,69 kilometer. Dus iedereen kan hem lopen. En ieder kind wint! Want loop je de Madurodam Marathon, dan steun je het Gehandicapte Kind.

Kinderen, ouders, familie, vrienden, scholen, buren en bedrijven, handicap of geen handicap… Iedereen kan meedoen. Individueel of als team. Ben je 16 jaar of jonger dan kun je meedoen aan de Kids Only Run. En voor kinderen en volwassenen die samen willen lopen, is er de Family & Friends Run.

11:00 registratiebalie open waar je je startbewijs en toegangsbandje Madurodam kunt halen

11:00 - 12:45 reuring op het George Maduroplein met Dunea's duinwachters en Mepal ballenspel, muziek van DJ Bas, springkussen, ga op de foto met je team en de mascotte van het Gehandicapte Kind bij de fotowand, doe het Rolstoelparcours. Of je bezoekt Madurodam. Met je toegangsbandje heb je gratis toegang.

12:45 Warming Up door Redouan Ait Chitt

13:00 start Kids Only Run

13:10 start Race Runners

13.15 start Family & Friends/Bedrijven teams

13.20 start Family & Friends

13.25 start Family & Friends

13.30 start Family & Friends

13.35 start Family & Friends

14.15 Uitreiking prijzen, bekend maken opbrengst voor het Gehandicapte Kind én optreden Douwe Bob


Delen

Bekijk ook deze tips

Kuren aan de kust

Het Amrath Kurhaus verlicht de boulevard en de Spa & Beauty laat je stralen. Wellness staat de komende tijd centraal bij Buitengewoon Scheveningen en we houden je op de hoogte van de beste aanbiedingen en wellness hotspots. Dobber deze winter in een zee van zen!

Lees verder

Graaitijd

Ook al zin in een nieuwe haring happen? Het kan bijna op Vlaggetjesdag! Maar eerst is er nog Graaitijd. Van oorsprong werden in de 'Graaitijd' vissersschepen klaargemaakt voor de reis. In De Keizerstraat is Graaitijd het meerdaagse evenement, georganiseerd door YMCA Scheveningen, in aanloop naar de traditionele Vlaggetjesdag in Scheveningen-Dorp. Daar moet je toch bij zijn, dat vinden wij tenminste!

Lees verder

Droomplek aan de kust

Surfles.nl gaat veranderen, en die verandering betekent groei! En dat vinden wij een potje leuk. Want dit initiatief wordt een mix van heel veel leuke zaken in het leven. Leuke bijkomstigheid is dat eigenaar Hans van den Broek in zee gaat met voormalig F.A.S.T. eigenaar Geert Verhoeff. Ja mensen, deze gouden combinatie is gegarandeerd succes!

Lees verder