Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Mark van Overeem in 't Gem

In 2013 verbleef Mark van Overeem (1970, Houten) twee maanden in Israël. Naar aanleiding van zijn verblijf en speciaal voor GEM maakt Van Overeem de installatie A Wish in Return. De installatie gaat over de binnenruimte van de veelal door de mens zelf opgelegde grenzen in ruimte en tijd, zoals bijvoorbeeld de afscheidingsmuur. In de tentoonstellingszaal van GEM bouwt hij een tuin zoals de openbare plekken en parken hem in Jeruzalem bij nacht raakten: een apocalyptische wereld waarin alles stil lijkt te staan. Voor Van Overeem is het alsof Jeruzalem aan de vooravond staat van een aardbeving, zoals de aardbeving in 1927. Binnen deze nachtelijke ruimte in GEM neemt de bezoeker, voorzien van zaklamp en deken, zelf deel aan de installatie en wordt tegelijkertijd een figurant ten opzichte van de andere bezoekers.

GEM
T/m 18 oktober

http://www.gem-online.nl/tentoonstellingen/mark-van-overeemDelen

Bekijk ook deze tips

Zen in je lichaam

Breng in februari wat meer balans in je lichaam met Body Talk! Wie wat waar? Lees nog even ons interview met Valentine Schuitema, de leukste Body Talk practitioner in Scheveningen (en Den Haag). Dan ben je weer een beetje op de hoogte, en we hadden jullie een leuke actie beloofd. Dus we voegen daad bij woord, lees even mee met deze buitengewoon leuke Scheveningen Zuivert aanbieding!

Lees verder

Als passagier mee met de IJspegelwedstrijden?

Voor de 44e keer worden deze winter de zeilwedstrijden om de IJspegel Trophy georganiseerd voor de kust van Scheveningen. De IJspegelwedstrijden zijn de ideale voorbereiding op het nieuwe zeilseizoen. Ook voor beginnende zeilers is het een ideale mogelijkheid ervaring op te doen in wedstrijdzeilen op stromend water.

Lees verder

Zuiver(t) je huid!

Weten jullie nog dat we een leuk blog hadden over de dames van La Caldera? Dan weet je vast ook nog wel dat we een leuke actie hadden in samenwerking met het schoonheidssalon dat daar aan vast zit, van Utsukusy. Omdat de actie die we samen hebben opgesteld nog steeds loopt, heerlijk is, goed gaat en meer van zulks hebben de dames van Utsukusy besloten deze nog even te verlengen. En nog een leuke actie er aan vast te plakken ook voor onze lezers! Dus bij deze, waar wacht je nog op? Een Scheveningen Zuivert aanbieding voor februari waar je...

Lees verder