Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Met 20% korting ontspannen bij het Kurhaus

Naast een nachtje logeren in het Kurhaus kun je er nu ook voor een paar uurtjes ontspanning terecht. Ook zonder dat je er een kamer hebt geboekt! Op 8 december opende het Kurhaus haar nieuwe wellness faciliteiten.

Zwemmen of sporten met uitzicht op zee, genieten in de sauna, je laten verwennen met een massage of chique gelakte nagels. Ontspannen aan zee wordt nog makkelijker met een bezoek aan de Kurhaus Spa & Beauty. Wanneer je in januari een behandeling boekt profiteer je van de openingsaanbieding van de Kurhaus Spa & Beauty en ontvang je 20% korting. Kijk snel wat je hiervoor moet doen!Zwembad en Sauna
Kurhaus Spa & Beauty beschikt over een binnenzwembad met lounge stoelen en een buitenterras met ligbedden. Daarnaast vind je er een Finse sauna, infrarood-warmtecabine, het stoombad en onder de neveldouche.Massages en gezichtsbehandelingen

Het wellness gedeelte beschikt over drie behandelkamers, waaronder een duo behandelkamer, waar je samen met je partner, of gezellig met een vriendin tegelijkertijd van een massage of gezichtsbehandeling kunt genieten.

Ook voor niet hotelgasten
Hotelgasten mogen vrij gebruik maken van alle spafaciliteiten. Voor niet-gasten zijn de spafaciliteiten vrij toegankelijk in combinatie met een massage of andere behandeling.

Manicure en pedicure salon

In de manicure- en pedicure salon worden handen en voeten vertroeteld in bijvoorbeeld de pedicure-spastoel met jetstreams die je tijdens de behandeling masseren.. De ruimtes zijn vrij open en met elkaar verbonden, waardoor de sfeer ontspannen en informeel is.Goede voornemens? Profiteer nu van de aanbieding
Wanneer je in januari een behandeling boekt profiteer je van de openingsaanbieding van de Kurhaus Spa & Beauty en ontvang je 20% korting.

Je kunt deze openingsaanbieding telefonisch boeken via 070-4162740 of per email spa@amrathkurhaus.com o.v.v. Buitengewoon Scheveningen. De aanbieding is geldig tot en met 31 januari 2017.

Meer informatie over de faciliteiten en behandelingen van Kurhaus Spa & Beauty is te vinden op www.amrathkurhaus.com/nl/spa

Delen