Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Met collega's de zee op tijdens de North Sea Regatta Week 2017

Op zoek naar de ultieme dag uit voor relaties of medewerkers en wilt u eens iets heel anders? Een sportieve, spectaculaire en tevens exclusieve belevenis waar nog lang over zal worden nagepraat? Reserveer een Sailor’s Club arrangement tijdens de North Sea Regatta Week 2017!

Tijdens de North Sea Regatta vinden van vrijdag tot en met zondag spectaculaire zeilwedstrijden plaats op diverse wedstrijdbanen op de Noordzee voor de kust van Scheveningen. U kunt daar op supersnelle RIBs live bij zijn! Eenmaal terug aan wal kunnen bezoekers, gasten én zeilers elkaar ontmoeten in een bijzonder sportieve ambiance met uitstekend eten, drinken en entertainment. Tijdens deze editie zijn er aantrekkelijke arrangementen beschikbaar voor het bedrijfsleven.

Tijdens het grootste zeilevenement aan de Nederlandse kust kan de organisatie uw ultieme dag uit verzorgen, waarbij spektakel en culinaire klasse worden gecombineerd met een fantastische sfeer en gezellig zeilfeest.

NSR Sailors Club Arrangementen van 1 juni t/m 4 juni 2017

• Uitgebreid ontbijt, 3 gangen lunch of diner
• Consumpties
• RIB experience
• Parkeerkaart
• Toegang tot NSR Village
• 4 consumptiemunten te besteden in NSR Village
• Sailor’s Club Breakfast € 135,- p.p. ex btw
• Sailor’s Club Lunch € 149,- p.p. ex btw
• Sailor’s Club Diner € 159,- p.p. ex btw

Sailor’s Club arrangementen zijn verkrijgbaar op vrij - zon. Andere dagen op aanvraag. Voor informatie en reserveringen: hospitality@nsr.nl.

Foto North Sea Regatta / Sander van der BorchDelen

Bekijk ook deze tips

Museumnacht Kids

Tijdens deze bijzondere editie van de Museumnacht staat alles in het teken van onze kleinste medemens. Stap in een wonderlijke wereld vol verbeelding en beleef een magische nacht in het Gemeentemuseum aan zee.

Lees verder

Harten aan zee

Valentijn aan zee vieren? We hebben jullie al meerdere opties gegeven, maar nog niet een sportieve. En met deze tip kom je niet alleen in beweging, maar kan je ook nog eens nagenieten. Het wordt tijd om je (zee) benen te strekken en je richting het strand te begeven. Want er is geen plek die meer omringd wordt met liefde, dan Hart Beach!

Lees verder

De Olympic Experience

Beleef de Olympische Spelen van Rio de Janeiro op het strand van Scheveningen in augustus! Voor alle sportfans, jong en oud, die niet naar Brazilië kunnen afreizen, maar wel willen juichen voor TeamNL is de Olympic Experience in het leven geroepen. In de maand augustus kan je op het sportstrand van Den Haag zelf sporten, de wedstrijden van #TeamNL volgen en feest vieren.

Lees verder