Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Met collega's de zee op tijdens de North Sea Regatta Week 2017

Op zoek naar de ultieme dag uit voor relaties of medewerkers en wilt u eens iets heel anders? Een sportieve, spectaculaire en tevens exclusieve belevenis waar nog lang over zal worden nagepraat? Reserveer een Sailor’s Club arrangement tijdens de North Sea Regatta Week 2017!

Tijdens de North Sea Regatta vinden van vrijdag tot en met zondag spectaculaire zeilwedstrijden plaats op diverse wedstrijdbanen op de Noordzee voor de kust van Scheveningen. U kunt daar op supersnelle RIBs live bij zijn! Eenmaal terug aan wal kunnen bezoekers, gasten én zeilers elkaar ontmoeten in een bijzonder sportieve ambiance met uitstekend eten, drinken en entertainment. Tijdens deze editie zijn er aantrekkelijke arrangementen beschikbaar voor het bedrijfsleven.

Tijdens het grootste zeilevenement aan de Nederlandse kust kan de organisatie uw ultieme dag uit verzorgen, waarbij spektakel en culinaire klasse worden gecombineerd met een fantastische sfeer en gezellig zeilfeest.

NSR Sailors Club Arrangementen van 1 juni t/m 4 juni 2017

• Uitgebreid ontbijt, 3 gangen lunch of diner
• Consumpties
• RIB experience
• Parkeerkaart
• Toegang tot NSR Village
• 4 consumptiemunten te besteden in NSR Village
• Sailor’s Club Breakfast € 135,- p.p. ex btw
• Sailor’s Club Lunch € 149,- p.p. ex btw
• Sailor’s Club Diner € 159,- p.p. ex btw

Sailor’s Club arrangementen zijn verkrijgbaar op vrij - zon. Andere dagen op aanvraag. Voor informatie en reserveringen: hospitality@nsr.nl.

Foto North Sea Regatta / Sander van der BorchDelen

Bekijk ook deze tips

A Night Out - Overzicht Juni

Ontdek de pracht van de nacht op Scheveningen in dit stralende overzicht van A Night Out juni. Wil jij weten waar de leukste feestjes zijn? Of waar je de avonden kan flaneren over de boulevard of dansen met je voeten in het zand...Haal dan je beste danspak alvast uit de kast en lees even mee.

Lees verder

Kust en kunst

Een nieuwe wandelroute die je in vervoering brengt en je je ogen uit laat kijken. Deze route heet Panorama Scheveningen en voert je door het Scheveningen van nu en het Scheveningen dat Hendrik Willem Mesdag in 1881 op zijn beroemde Panorama vastlegde. De route is een confrontatie met verandering, deze tip geeft je een andere kijk op Scheveningen

Lees verder

Marie-Anne: 'altijd een thuiswedstrijd'

Marie-Anne is wat je noemt een 'Bekende Scheveninger'. Ze kent haar plekjes en de plekjes kennen haar! Ze zet zich in voor Scheveningen en woont al sinds haar 24e in Duindorp.

Lees verder