Buitengewoon
Scheveningen

Liefde aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Mindful Running

Ja het regent niet alleen buiten, het regen ook goed nieuws qua actie de laatste tijd op Scheveningen! Vorige week plaatste de gemeente een sportstrand, daar kon je hier ook al over lezen. En nu hebben we weer wat leuks voor je, waar je mee in beweging kan komen. Nu is er vast elke zaterdag, Mindful Running met Yogaseads. Hoe leuk is dat?

Uitdaging

Wat moet je je hier bij voorstellen? Dat gaan we je even haarfijn uitleggen! Het is een fysieke en mentale training gericht op genieten van hardlopen en de natuur om je heen zonder prestatiedrang. Hardlopen waar je energie van krijgt in plaats van dat het energie kost. Genieten van het bewegen in de natuur, je fit voelen en lopen met een flow!Dat klinkt toch heerlijk? Want hardlopen is meestal meer een strijd tegen jezelf en dat je er geen zin in hebt. Daarom is het bewust bezig zijn in het moment en je omgeving ook erg goed, dan ben je minder met negatieve gedacht van geen zin meer hebben bezig.

Mindfulness is het bewust aandacht schenken aan het hier en nu met open niet-kritische blik. Mindful Running laat je bewust worden van je eigen loophouding en de kracht en energie in je lichaam. Door in het 'hier en nu' te lopen en de natuur om je heen in je op te nemen, maak je je hoofd leeg en wordt inspanning ontspanning. Mindful Run leert je hoe je volop van het hardlopen en de omgeving kunt genieten met een juiste ademhaling.

Meer info

Kortom er is dus elke zaterdagochtend, voor alle niveaus, hardlopen en yoga stretchen met Yogaseads.

Tijd: 9.00-10.30

Locatie: Start bij YogaSeads, fietsen naar duinen of strand.
Sessies worden gegeven door Dick Maalsen hardlooptrainer en nature lover

Prijs: €125 , 10 rittenkaart , 4 maanden geldig

Wil je meer weten of wil je je aanmelden voor de Mindful running sessies? Mail dan naar info@yogaseads.nl


Delen

Bekijk ook deze tips

Surf Film Festival Scheveningen

Je voetjes in het zand, een koud biertje in je hand en je ogen uit kijken. Dat is wat je binnenkort op Scheveningen kan doen! Maak je klaar voor hét driedaagse-film event voor de Nederlandse surf community. Dit jaar strijkt voor het eerst in ons land het Noord Zuid Surf Film Festival neer in Scheveningen, hiermee zijn ze onderdeel van de Internationale tour die dit filmfestival maakt.

Lees verder

Een gekroonde voorstelling

Een Haags accent, het koningshuis en wat lucky shots. Dit zijn de ingrediënten voor Lucky TV! Als je de avonturen van Willy en Max niet helemaal hebt meegekregen, raden wij je aan om toch even in het archief van De Wereld Draait Door te duiken. Daar kan je je uren onderdompelen in de grappige filmpjes. Maar die zijn niet alleen meer te zien op TV, namelijk al een tijdje in het Zuiderstrandtheater. En daar blijven ze nog een maand, dus als je snel bent...

Lees verder

Roxyfitness give away

Zin om een beetje actie in de benentaxi te brengen? Dat komt dan goed uit, want wij mogen weer een cadeautje weggeven van Hart Beach. In september en oktober organiseert Hart Beach Quiksilver Surfschool vier keer op zaterdagochtend dé Roxy Run – SUP -Yoga mini triathlon.

Lees verder