Buitengewoon
Scheveningen

Ontdek de winterse geheimen van Scheveningen

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Mindful Running

Ja het regent niet alleen buiten, het regen ook goed nieuws qua actie de laatste tijd op Scheveningen! Vorige week plaatste de gemeente een sportstrand, daar kon je hier ook al over lezen. En nu hebben we weer wat leuks voor je, waar je mee in beweging kan komen. Nu is er vast elke zaterdag, Mindful Running met Yogaseads. Hoe leuk is dat?

Uitdaging

Wat moet je je hier bij voorstellen? Dat gaan we je even haarfijn uitleggen! Het is een fysieke en mentale training gericht op genieten van hardlopen en de natuur om je heen zonder prestatiedrang. Hardlopen waar je energie van krijgt in plaats van dat het energie kost. Genieten van het bewegen in de natuur, je fit voelen en lopen met een flow!Dat klinkt toch heerlijk? Want hardlopen is meestal meer een strijd tegen jezelf en dat je er geen zin in hebt. Daarom is het bewust bezig zijn in het moment en je omgeving ook erg goed, dan ben je minder met negatieve gedacht van geen zin meer hebben bezig.

Mindfulness is het bewust aandacht schenken aan het hier en nu met open niet-kritische blik. Mindful Running laat je bewust worden van je eigen loophouding en de kracht en energie in je lichaam. Door in het 'hier en nu' te lopen en de natuur om je heen in je op te nemen, maak je je hoofd leeg en wordt inspanning ontspanning. Mindful Run leert je hoe je volop van het hardlopen en de omgeving kunt genieten met een juiste ademhaling.

Meer info

Kortom er is dus elke zaterdagochtend, voor alle niveaus, hardlopen en yoga stretchen met Yogaseads.

Tijd: 9.00-10.30

Locatie: Start bij YogaSeads, fietsen naar duinen of strand.
Sessies worden gegeven door Dick Maalsen hardlooptrainer en nature lover

Prijs: €125 , 10 rittenkaart , 4 maanden geldig

Wil je meer weten of wil je je aanmelden voor de Mindful running sessies? Mail dan naar info@yogaseads.nl


Delen

Bekijk ook deze tips

Een zee van zen

Ontspannen aan zee is alles wat je wilt in de zomer. En dat kan op allerlei manieren. Lekker wandelen door de duinen, een drankje bij een strandtent, een ijsje op de boulevard of...yoga aan zee! Helemaal zen worden kan nu ook bij de Oscars in Scheveningen met een verfrissende nieuwe yogaschool; Omana!

Lees verder

Blijf beweging met Buitengewoon

Ja daar zijn we weer met een buitengewone tip om in beweging te blijven. Want na al die culinaire tips aan het begin van de week, voelen wij ons verplicht om jullie wel fit te houden. Iets met de zomer komt eraan en dan wil iedereen op z'n paasbest er bij lopen in een bikini of zwembroek. En zo helpen wij je door de winterdip heen, toch? Althans daar hopen we op! Dus lieve mensen, heel erg veel lees en -beweegplezier!

Lees verder

Nog 1 keer dan: closing month op F.A.S.T.

Afscheid nemen doe je in stijl, dat begrijpen ze bij F.A.S.T. wel. Daarom is het de hele maand oktober Closing Month bij het populaire surfdorp. Check hier het overzicht van alle activiteiten!

Lees verder