Buitengewoon
Scheveningen

The beach is always a good idea!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Mindful up and running

Met Mindul Running sta je stil bij het rennen. Ja dat klinkt een beetje raar. Maar doormiddel van technieken kom je meer in het moment van het hardlopen en gaat het niet om de prestatie die je neerzet. Het is ontspannend en gezond voor lichaam en geest. Vandaar in de maand juni een leuke kortingsactie voor Scheveningen Zuivert met Mindful Run Den Haag!

Hoofd bij je voeten

Het gaat allemaal om in het moment rennen. Daar komen je telefoon, playlist, hartslagmeter niet bij kijken. Hier een paar tips die we zelf goed vonden, zodat je een wat beter beeld krijgt bij wat mindful running is!

1. vertrouw op wat je lichaam zegtLaat het idee los van hoe snel je van jezelf of je hartslagmeter moet lopen. Vertrouw op wat je lichaam je vertelt, loop in een tempo dat prettig voelt en probeer iedere stap bewust te beleven.

2. vind je ritme

Loop in een ritme waarbij je niet buiten adem raakt. Adem diep in door je neus en krachtig uit door je mond. Het is lastig om je continu te blijven concentreren op je ademhaling. Probeer jezelf er af en toe aan te herinneren even je aandacht te richten op je ademhaling.

3. ren zonder muziek

Je rent zonder playlist en daardoor merk je dat je veel meer aandacht hebt voor het registreren van wat er tijdens het lopen met je lichaam gebeurt. Hou die dialoog met je lichaam gaande.

4. je blik op oneindig

Richt je blik op de verte. Daardoor krijg je een ruime blik en word je je bewust van je omgeving.

5. waardeer ieder seizoen

Loop in ieder jaargetijde en bij alle weersomstandigheden. De belangrijkste les die je uit meditatie leert, is ervaren en aanvaarden van het ‘nu’. En het weer is goed zoals het nu is.

De actie

Ja lieve mensen en dan nu de leuke actie die wij samen met Mindful Run Den Haag hebben bedacht! Zodat jij je even helemaal kan ontspannen de maand juni.

Op alle mindful running events zit namelijk een korting in juni van maar liefst tien euro. Hopelijk steekt dit jou een hart onder de riem om erop uit te trekken.

Houd voor al hun evenementen de Facebook pagina in de gaten, en je krijgt ook korting op lessen die je kan boeken (als je liever alleen gaat!). Opgeven kan je doen via de contactinformatie via Facebook of hun website, vergeet alleen niet erbij te melden dat je via Buitengewoon Scheveningen komt, voor de korting. Geniet van het buitenspelen!


Delen

Bekijk ook deze tips

Het gezicht van de winter

In de wintermaanden kan je huid wel wat extra verzorging gebruiken. Daarom hebben wij een weldadige behandeling voor jouw huid geregeld. Verwen jezelf in de winter met onze wellness aanbieding van de maand, op Scheveningen

Lees verder

Pretty Face voor een prikkie

Beautysalon Pretty Face zit nu bijna een jaar op de Zandvoortstraat. Misschien herinner je je Sanne nog van ons artikel ‘Meet Sanne’? De salon staat voor een hoge kwaliteit, wat wel betaalbaar is voor iedereen. Met de aanwezigheid van Sanne staat de salon voor een warme, professionele en perfectionistische manier van werken. Omdat iedereen deze koude dagen wel wat warmte kan gebruiken, hebben wij een hele leuke aanbieding geregeld in het kader van ‘Scheveningen Zuivert’.

Lees verder

De schaar erin in Scheveningen

Misschien ben je er al eens langsgefietst, of gelopen, maar misschien heb je ook geen idee dat het er zit. Het gaat over de nieuwste kappers aanwinst in Scheveningen: Butcher! Dus mocht je nog zin hebben in een kort pittig kapsel, een nieuw kleurtje, een leuke kerstcoupe of gewoon even bijknippen? Dit is je nieuwe hotspot!

Lees verder