Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Mindful Running

13 januari 2020 - Start de dag goed met een beetje beweging en zen. Bij Mindful Running sessies, georganiseerd door Yogaseads, ga je actief de prachtige Scheveningse natuur in om de rust te vinden. Nieuwsgierig geworden naar hoe dit precies werkt? Lees snel meer!

Zen aan zee

Benieuwd hoe mindful hardlopen je kan helpen om je hardloopvaardigheden te verbeteren en meer te leren genieten? Begin dan aan deze goede start van het nieuwe jaar.

Elke woensdagavond en zaterdagochtend kan je meedoen aan de Mindful Running-sessies van Yogaseads. Op 19 januari begint de introductie workshop en daarna kun je op geheel eigen houtje verdergaan.

Mindful Running

Mindfulness is de kunst om je geest in het heden te houden. Je houdt je niet bezig met het verleden of maakt je geen zorgen over de toekomst, maar concentreert je op wat je doet.

Mindful zijn betekent jezelf eraan herinneren dat je controle hebt over je gedachten en je lichaam. Voor hardlopers betekent mindfulness aandacht besteden aan hoe hun fysieke sensaties, gedachten, emoties en zintuigen reageren op hardlopen, en hoe ze allemaal verbonden zijn.

Met mindful running richt je je vooral op de hardlooptechniek en ademhaling, terwijl je geniet van rennen in de prachtige Scheveningse duinen.

Duik zondag 19 januari van 10.00 - 11.30 uur in dit avontuur vol ontspanning en inspanning!Delen