Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Mindful Running door de duinen

We hebben hier al eerder over geschreven, maar een kleine reminder. Vooral omdat het bijna zomer is, en we weer in bikini mogen flaneren. Maar vooral omdat je je daarna zen voelt, je geest leeggemaakt is, en dat allemaal aan zee. Mindfulrunnen met Yogaseads dus!

Training zonder druk
Een fysieke en mentale training gericht op genieten van hardlopen en de natuur om je heen zonder prestatiedrang. Hardlopen waar je energie van krijgt in plaats van dat het energie kost.

Mindfulness is het bewust aandacht schenken aan het hier en nu met een open niet-kritische blik. Mindful Running laat je bewust worden van je eigen loophouding en de kracht en energie in je lichaam. Door in het 'hier en nu' te lopen en je te focussen maak je je hoofd leeg en wordt inspanning ontspanning. Een hardloopsessie, meditatie in beweging en daarna nog wat yoga stretchoefeningen, wat wil je nog meer?Wie wat waar
Het leuke is, het is voor alle niveaus! En ook nog eens elke zaterdagochtend. Maar je kan ook bijvoorbeeld een maandje mee doen, of een keer per maand, wat jij wilt. En wat goed voelt voor jou, daarom kan je ook een strippenkaart kopen.

Het is van 9.00-10.30, dus je kan net even een beetje uitslapen maar toch heb je nog wat aan je dag. Je start bij Yogaseads, of je kan fietsen naar duinen of strand. De sessies worden gegeven door Dick Maalsen hardlooptrainer en natuurliefhebber! Wil je meer weten of wil je je aanmelden? Mail dan naar info@yogaseads.nl

Delen

Bekijk ook deze tips

​Gratis Scheveningen App van CityInformation

Met de gratis Scheveningen App van CityInformation weet je wanneer de leukste evenementen plaatsvinden, blijf je op de hoogte van het lokale nieuws, vind je de beste deals en reserveer je gemakkelijk een tafeltje in je favoriete restaurant!

Lees verder

Marie-Anne: 'altijd een thuiswedstrijd'

Marie-Anne is wat je noemt een 'Bekende Scheveninger'. Ze kent haar plekjes en de plekjes kennen haar! Ze zet zich in voor Scheveningen en woont al sinds haar 24e in Duindorp.

Lees verder

Met collega's de zee op tijdens de North Sea Regatta Week 2017

Op zoek naar de ultieme dag uit voor relaties of medewerkers en wilt u eens iets heel anders? Een sportieve, spectaculaire en tevens exclusieve belevenis waar nog lang over zal worden nagepraat? Reserveer een Sailor’s Club arrangement tijdens de North Sea Regatta Week 2017!

Lees verder