Buitengewoon
Scheveningen

Herfst aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Mindful Running door de duinen

We hebben hier al eerder over geschreven, maar een kleine reminder. Vooral omdat het bijna zomer is, en we weer in bikini mogen flaneren. Maar vooral omdat je je daarna zen voelt, je geest leeggemaakt is, en dat allemaal aan zee. Mindfulrunnen met Yogaseads dus!

Training zonder druk
Een fysieke en mentale training gericht op genieten van hardlopen en de natuur om je heen zonder prestatiedrang. Hardlopen waar je energie van krijgt in plaats van dat het energie kost.

Mindfulness is het bewust aandacht schenken aan het hier en nu met een open niet-kritische blik. Mindful Running laat je bewust worden van je eigen loophouding en de kracht en energie in je lichaam. Door in het 'hier en nu' te lopen en je te focussen maak je je hoofd leeg en wordt inspanning ontspanning. Een hardloopsessie, meditatie in beweging en daarna nog wat yoga stretchoefeningen, wat wil je nog meer?Wie wat waar
Het leuke is, het is voor alle niveaus! En ook nog eens elke zaterdagochtend. Maar je kan ook bijvoorbeeld een maandje mee doen, of een keer per maand, wat jij wilt. En wat goed voelt voor jou, daarom kan je ook een strippenkaart kopen.

Het is van 9.00-10.30, dus je kan net even een beetje uitslapen maar toch heb je nog wat aan je dag. Je start bij Yogaseads, of je kan fietsen naar duinen of strand. De sessies worden gegeven door Dick Maalsen hardlooptrainer en natuurliefhebber! Wil je meer weten of wil je je aanmelden? Mail dan naar info@yogaseads.nl

Delen

Bekijk ook deze tips

Een buitengewone moederdag

Moederdag, al weer bijna mogen we de liefste mama's van de wereld bejubelen. Dat gebeurt er namelijk op deze dag, hij wordt gevierd ter ere van het moederschap. Maar in plaats van een cadeautje kan je natuurlijk ook een leuke activiteit aan je moeder geven. Of wat dacht je van een etentje? Je mama in het zonnetje zetten kan natuurlijk aan zee, op Scheveningen!

Lees verder

Burgers en muziek

De Keizerstraat is het kloppende hart van Scheveningen. Niet alleen kan je er lekker eten, ook staat er uitgaan op het menu. Er zijn vaak live optredens waar je van kan genieten. Dus kom ook swingen op Scheveningen!

Lees verder

Eerste strandfeest!

Het strandseizoen gaat bijna weer van start en hoe kunnen we dat beter vieren dan met een feestje. En dit is zeker niet het eerste de beste feest, want een van de leukste strandtenten van Scheveningen opent haar deuren. The Fat Mermaid is een begrip in de badplaats en wij staan te trappelen om de dansvloer daar onveilig te maken!

Lees verder