Buitengewoon
Scheveningen

The beach is always a good idea!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Mindful Running door de duinen

We hebben hier al eerder over geschreven, maar een kleine reminder. Vooral omdat het bijna zomer is, en we weer in bikini mogen flaneren. Maar vooral omdat je je daarna zen voelt, je geest leeggemaakt is, en dat allemaal aan zee. Mindfulrunnen met Yogaseads dus!

Training zonder druk
Een fysieke en mentale training gericht op genieten van hardlopen en de natuur om je heen zonder prestatiedrang. Hardlopen waar je energie van krijgt in plaats van dat het energie kost.

Mindfulness is het bewust aandacht schenken aan het hier en nu met een open niet-kritische blik. Mindful Running laat je bewust worden van je eigen loophouding en de kracht en energie in je lichaam. Door in het 'hier en nu' te lopen en je te focussen maak je je hoofd leeg en wordt inspanning ontspanning. Een hardloopsessie, meditatie in beweging en daarna nog wat yoga stretchoefeningen, wat wil je nog meer?Wie wat waar
Het leuke is, het is voor alle niveaus! En ook nog eens elke zaterdagochtend. Maar je kan ook bijvoorbeeld een maandje mee doen, of een keer per maand, wat jij wilt. En wat goed voelt voor jou, daarom kan je ook een strippenkaart kopen.

Het is van 9.00-10.30, dus je kan net even een beetje uitslapen maar toch heb je nog wat aan je dag. Je start bij Yogaseads, of je kan fietsen naar duinen of strand. De sessies worden gegeven door Dick Maalsen hardlooptrainer en natuurliefhebber! Wil je meer weten of wil je je aanmelden? Mail dan naar info@yogaseads.nl

Delen

Bekijk ook deze tips

Festivals aan zee

Een ijskoud drankje in je hand, de zon op je gezicht, het geruis van de zee op de achtergrond en dansen met je voeten in het zand. Het festival seizoen op Scheveningen komt er aan. Wil je weten welke festivals deze zomer de boulevard laten zinderen? Dan is dit overzicht echt iets voor jou!

Lees verder

Flow-fit

​He jij daar! Ja jij! We hebben weer een leuke 'Scheveningen Zuivert' aanbieding voor je, dus kom ook in beweging. Wil jij ook strak in het badpak deze zomer? Beweeg je dan als de wiedeweerga naar het strand van Scheveningen. Wij hebben een leuke korting voor je in de maand maart in samenwerking met de knappe boys van Flow-Fit. Wat wil je nog meer?

Lees verder

Een zee van oranje

De straten kleuren oranje, het bier vloeit rijkelijk en de markten komen te voorschijn. Iedereen loopt na een bruisende nacht te genieten van de Koningsdag. De sfeer proeven in de binnenstad en Scheveningen is een must voor elke oranje fan! Daarom hebben wij wat tips op een rijtje gezet waar jij deze Koningsnach(t) en dag kan doorbrengen. Koningsnacht

Lees verder