Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Mud Masters Beach Work Out

8 mei 2019 - Tijdens dit zomerse workout festival daag je jezelf uit in een arena van mul zand met hindernissen, workout zones en lekkere beats. Na afloop proost je met je vrienden in de zon op jullie prestatie en chillen jullie samen in de sfeervolle festival area bij het Beach Stadium aan zee.

Even voorstellen

Mul zand, zout water en hindernissen. Op het Scheveningse strand is het deze zomer tijd voor Mud Masters! Op zaterdag 29 juni start en finisht het parcours in het bruisende Beachstadion.

Het is een ovaal circuit met een binnen- en buitenbaan met een keerpunt bij de pier. Vanaf de boulevard, pier en beachclubs kun je het parcours in één keer overzien. Het wordt waanzinnig!

Feest na afloopDe euforie na afloop van je run behoud je het langst wanneer je in de Mud Masters-sfeer blijft. Niet als je thuis televisie gaat kijken.

Maak een pot met je vrienden, bestel een rits bier, eet iets, bedank Masters die je hebben geholpen en zing mee met de muziek. Het is één groot feest!

Ook als je niet deelneemt aan Mud Masters ben je van hárte welkom. Neem je vrienden, je moeder of een hele volksbuurt mee.

Of wip langs met je terriër. Het bier staat koud en van fanatiek geschreeuw langs de kant gaan onze krijgers alleen maar harder rennen. Entree is gratis.

Schrijf je in

Meedoen aan Mud Masters is er eentje voor op de bucketlist. Een dag vol modder, hindernissen en lol met je vrienden waar je járen later nog met een glimlach op terugkijkt en over opschept op verjaardagen!

Locatie & bereikbaarheid

Het Beachstadion is het start-/finishterrein waar alle faciliteiten zich bevinden.
Strandweg 4
2586 JK Den HaagDelen

Bekijk ook deze tips

De Snoeshaen van de Keizerstraat

Er waait weer een frisse wind door de Keizerstraat in Scheveningen. Naast alle marktjes die er georganiseerd werden afgelopen zomer, zijn er ook aardig wat leuke tentjes bijgekomen de laatste tijd! Afgelopen vrijdag was de meer dan succesvolle opening van De Snoeshaen. De naam zegt het al: een eigenzinnige en originele bar bistro & gintoneria.

Lees verder

Bruisende Badhuisstraat

Een straatfeestje is natuurlijk altijd gezellig! Maar deze is wel heel speciaal; de Badhuisstraat wordt aanstaande zaterdag omgetoverd tot een mini festival. Kom zeker langs, want de straat is een bruisende hotspot op Scheveningen.

Lees verder

Kerstvakantie aan de kust

De kerstvakantie nog leuker maken? Dat kan zeker aan de kust. Wij nemen je mee op een knusse tocht door de agenda van Scheveningen. De leukste activiteiten, plekken en events; aan alles is gedacht. Zo wordt dit een kerst en vakantie om nooit te vergeten! Dus pak een warme choco met slagroom en lees even mee.

Lees verder