Buitengewoon
Scheveningen

Vier het voorjaar!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Mud Masters Beach Work Out

8 mei 2019 - Tijdens dit zomerse workout festival daag je jezelf uit in een arena van mul zand met hindernissen, workout zones en lekkere beats. Na afloop proost je met je vrienden in de zon op jullie prestatie en chillen jullie samen in de sfeervolle festival area bij het Beach Stadium aan zee.

Even voorstellen

Mul zand, zout water en hindernissen. Op het Scheveningse strand is het deze zomer tijd voor Mud Masters! Op zaterdag 29 juni start en finisht het parcours in het bruisende Beachstadion.

Het is een ovaal circuit met een binnen- en buitenbaan met een keerpunt bij de pier. Vanaf de boulevard, pier en beachclubs kun je het parcours in één keer overzien. Het wordt waanzinnig!

Feest na afloopDe euforie na afloop van je run behoud je het langst wanneer je in de Mud Masters-sfeer blijft. Niet als je thuis televisie gaat kijken.

Maak een pot met je vrienden, bestel een rits bier, eet iets, bedank Masters die je hebben geholpen en zing mee met de muziek. Het is één groot feest!

Ook als je niet deelneemt aan Mud Masters ben je van hárte welkom. Neem je vrienden, je moeder of een hele volksbuurt mee.

Of wip langs met je terriër. Het bier staat koud en van fanatiek geschreeuw langs de kant gaan onze krijgers alleen maar harder rennen. Entree is gratis.

Schrijf je in

Meedoen aan Mud Masters is er eentje voor op de bucketlist. Een dag vol modder, hindernissen en lol met je vrienden waar je járen later nog met een glimlach op terugkijkt en over opschept op verjaardagen!

Locatie & bereikbaarheid

Het Beachstadion is het start-/finishterrein waar alle faciliteiten zich bevinden.
Strandweg 4
2586 JK Den HaagDelen

Bekijk ook deze tips

Verkoeling op Scheveningen

​De zomer viert hoogtij, want een hittegolf overspoelt Scheveningen!​ ​Tijd voor wat verkoeling dachten wij zo. Neem dus een duik in onze verfrissende tips, en houd je hoofd koel. We zetten niet alleen de koelste plekjes voor je op een rijtje, ook waar je in alle rust een duikje kan nemen. Een buitengewone zomer beleef je hier!

Lees verder

Watertaxi Scheveningen

Ooit gehoord van de Watertaxi Scheveningen? De leukste manier om je van en naar de dokter Lelykade, de visafslag en de steiger bij het nieuwe theater te brengen. Of een rondje te varen in de haven en meer te weten te komen over de schepen, dat kan ook.

Lees verder

Het grote strandtenten overzicht!

Je kent het wel, verheug je je op het strandseizoen, maar dan besef je ineens dat er zoveel strandtenten zijn en zie je door de paviljoens het strand niet meer. Om jullie tegemoet te komen dachten wij van Buitengewoon Scheveningen dat een mooi overzicht wel gewenst zou zijn. Dus check hier de openingsdata en geniet volop van die lente en de zomer, we zijn er tenslotte best wel aan toe!

Lees verder