Buitengewoon
Scheveningen

Herfst aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Museumnacht - Gemeentemuseum

24 september 2019 - De museumnacht is een begrip in Den Haag, maar ook op Scheveningen kun je je lol op! Tegen de rand van Scheveningen aan zit het Gemeentemuseum en die organiseren een knalfuif dit jaar op 5 oktober vanaf acht tot in de nacht.

Voetjes van de vloer

Let’s Dance! Het is niet alleen de titel van de grote modetentoonstelling in het Gemeentemuseum, maar ook een oproep voor de Museumnacht 2019: kom dansen!

De Tuinzaal wordt omgetoverd tot een waar danspaleis met diverse optredens en swingende klanken van DJ Spinkit. Van hiphop tot statig uitgevoerde dansen in regencystijl: het passeert allemaal de revue.

En natuurlijk ontbreekt ook de Silent Disco niet. Dus trek je dansschoenen aan, leef je uit op de dansvloer en ga op ontdekkingstocht in het museum.

Want je kunt deze avond natuurlijk ook het ritme van Mondriaans meesterwerk de Victory Boogie Woogie bewonderen en nog veel meer moois.Delen

Bekijk ook deze tips

A Night Out - Overzicht Juni

Ontdek de pracht van de nacht op Scheveningen in dit stralende overzicht van A Night Out juni. Wil jij weten waar de leukste feestjes zijn? Of waar je de avonden kan flaneren over de boulevard of dansen met je voeten in het zand...Haal dan je beste danspak alvast uit de kast en lees even mee.

Lees verder

All that sugar and spice...

Shakes, zoet, de lekkerste broodjes en lekker gezond; bij ZO vind je het allemaal. Bovendien ook nog eens een heel fijne hang out!

Lees verder

Win a Night Out op de Pier!

Ontdek de pracht van de nacht op Scheveningen met A Night Out aan Zee. Wij laten je zien wat de avonden op Scheveningen te bieden hebben. Voor een muzikale avond boven zee, kan je terecht op De Pier, al ruim 65 jaar het boegbeeld van de Haagse kustlijn. Deze maand is het Jazz aan Zee maand en daar heeft onze winactie dan ook mee te maken. Heb je al trek gekregen in een spetterend diner boven zee? Dan zal deze prijs je als muziek in de oren klinken!

Lees verder