Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Museumnacht - Gemeentemuseum

24 september 2019 - De museumnacht is een begrip in Den Haag, maar ook op Scheveningen kun je je lol op! Tegen de rand van Scheveningen aan zit het Gemeentemuseum en die organiseren een knalfuif dit jaar op 5 oktober vanaf acht tot in de nacht.

Voetjes van de vloer

Let’s Dance! Het is niet alleen de titel van de grote modetentoonstelling in het Gemeentemuseum, maar ook een oproep voor de Museumnacht 2019: kom dansen!

De Tuinzaal wordt omgetoverd tot een waar danspaleis met diverse optredens en swingende klanken van DJ Spinkit. Van hiphop tot statig uitgevoerde dansen in regencystijl: het passeert allemaal de revue.

En natuurlijk ontbreekt ook de Silent Disco niet. Dus trek je dansschoenen aan, leef je uit op de dansvloer en ga op ontdekkingstocht in het museum.

Want je kunt deze avond natuurlijk ook het ritme van Mondriaans meesterwerk de Victory Boogie Woogie bewonderen en nog veel meer moois.Delen