Buitengewoon
Scheveningen

The beach is always a good idea!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Nazomeren aan zee

De zon zakt steeds vroeger in de zee, de lucht wordt kouder. Hier en daar valt zelfs al een blaadje van de bomen. Dikke regendruppels plenzen over het zand. Maar toch is het nog genieten op Scheveningen. En niet zo zuinig ook. Blijf niet onder de wol liggen dromen, kom ook nazomeren! Hier alle tips hoe je dat het beste kan doen.

Strandtenten langs

Dit is nog je kans, om alle strandtenten gedag te zeggen. Ga nog een keer langs, voor een heerlijk hapje of lekker drankje.

Dit is de laatste maand dat je met je voeten in het zand kan eten waar je wilt. Na deze maand gaan ze dicht, die strandtenten. Maar dat is dan ook weer reden voor een feestje, dus houd je oren en ogen open en zorg dat je er bij bent!Trek in het foodfestival

Food Truck Festival TREK maakt ieder jaar van het Westbroekpark in Den Haag één groot openluchtrestaurant, waar het smullen is.

Het gratis toegankelijke food event weet vier dagen lang de smaakpapillen te verrassen met allerlei lekkernijen: van oesters tot worst en van biologische frites tot vegetarisch eten.

Je kan er flaneren tussen de foodtrucks, maar ook genieten van ander vermaak! Live muziek, theater, noem maar op. Niet alleen wordt je tong geprikkeld, ook voor je ogen is dit festival een feestje.

Zorg dat jij erbij bent, met je voeten in het gras. Kom genieten van de nazomerzon en lichtjes in de avond.

Je ziet ze vliegeren

Een voordeel van de nazomer is ook dat er een aardig windje op kan steken! Dat is gunstig voor bijvoorbeeld het vliegerfestival.

En daar kijken we dan ook zeker naar uit, naar dat festival. Vliegerfestival Scheveningen is namelijk het grootste internationale vlieger evenement van Nederland. Tijdens het Vliegerfestival Scheveningen zijn ten noorden (rechts) van De Pier de meest bijzondere vliegers uit alle hoeken van de wereld te bewonderen.

Vrijwel elk jaar is de grootste vlieger van Europa aanwezig tijdens het Vliegerfestival Scheveningen. Vanwege het fantastische schouwspel is het evenement een perfecte gelegenheid voor een een leuk dagje of weekendje met kinderen aan het Scheveningse strand!

Op zaterdagvond is er ook een spectaculaire show, waar je ze ziet vliegeren met lichtjes. En naast kijken kan je ook zelf proberen te vliegeren, en zijn er bijvoorbeeld workshops voor kinderen. Kortom een luchtig event, dat je niet wilt missen.

Waai uit

Maar het allerlekkerste wat je in de nazomer kan doen, is toch nog even komen uitwaaien op ons prachtige strand.

Maak een mooie wandeling door de duinen, of langs de zee. Laat nog even het schuim langs je voeten spoelen. Luister naar het zingen van het duingras, of geniet van een prachtige zonsondergang.

Nu de woelige zee nog een beetje warm is, is een duikje ook echt een aanrader. Een warme douche kan er vast nog wel vanaf bij The Shore of Hart Beach. Kruip daarna nog een keer bij je favoriete strandtent op de stoel, en met een glaasje wijn of thee in je handen geniet je van de nazomer zon op je gezicht!
Delen

Bekijk ook deze tips

Flow-fit

​He jij daar! Ja jij! We hebben weer een leuke 'Scheveningen Zuivert' aanbieding voor je, dus kom ook in beweging. Wil jij ook strak in het badpak deze zomer? Beweeg je dan als de wiedeweerga naar het strand van Scheveningen. Wij hebben een leuke korting voor je in de maand maart in samenwerking met de knappe boys van Flow-Fit. Wat wil je nog meer?

Lees verder

A Night Out - Pathé Scheveningen

Pathé Scheveningen is een prachtige bioscoop met even perfecte locatie. Gevestigd tegenover het beroemde Kurhaus hotel met maar liefst acht zalen, biedt deze bioscoop naast het reguliere uitgebreide filmaanbod, talloze events en specials. In de bioscoop worden 365 dagen per jaar de nieuwste films vertoond. Kortom hoog tijd voor een avond uit naar de film.

Lees verder

Fit in februari

​We blijven in beweging tijdens de koude dagen. En niet voor niets want ook al lijkt het ver weg, ooit gaat die bikini weer aan. En om alle lieve mooie vrouwen een steuntje in de rug te bieden, deze week een tip om nog lekkerder in je vel te zitten met een knipoog naar de zomer.

Lees verder