Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Netwerken aan zee

30 april 2019 - Stel je eens voor, vergaderen met een schitterend zicht op de haven, de stad, duinen en zee... En in de pauze even je hoofd leeg wandelen op het strand. Dat kan allemaal op Scheveningen. En bij dit lunch event krijg je weer nieuwe inspiratie om te werken aan zee.

Lunch aan zee

Elkaar ontmoeten, beter leren kennen, bijpraten en zorgen dat iedereen elkaar helpt waar nodig! Dat zijn de principiële uitgangspunten van de informele Lentelunch 2019 van Business Netwerk Haaglanden op woensdag 22 mei 2019 van 12.00-14.00 uur! Iedereen is van harte welkom.

Op de prachtige locatie van Paviljoen de Witte aan de Pellenaerstraat 4 aan het Scheveningse strand kan je komen uitwaaien en netwerken aan zee.Uiteraard vindt de lunch bij mooi weer plaats op het prachtige terras van het Paviljoen. De auto kan op de parkeerplaats op de locatie geparkeerd worden bij beschikbaarheid. Zo niet, dan kun je in de aanliggende straat parkeren.

Aanmelden

Na de aanmelding hieronder ontvang je een formele bevestiging van Business Netwerk Haaglanden. Zonder deze bevestiging is er géén toegang tot de bijeenkomst.

De bijeenkomst wordt speciaal georganiseerd voor leden van Business Netwerk Haaglanden. Introducés zijn van harte welkom onder de benoemde voorwaarden.

Paviljoen de Witte

De zee, de zilte lucht en een zomerse bries. Wapperend witte vitrage voor de hoge, openslaande deuren naar het riante terras. De glinstering van de zon in de zee. Paviljoen de Witte vertelt een verhaal en als je er bent, dan zit je er middenin.

Dat verhaal gaat terug naar 1826. Koning Willem I laat het dan bouwen als cadeau voor zijn vrouw Koningin Frederica Louise Wilhelmina. Door haar zwakke gezondheid moest zij veel aan zee verblijven. De architectuur en inrichting van het paviljoen spreken tot de verbeelding.

Delen