Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Netwerken aan zee

30 april 2019 - Stel je eens voor, vergaderen met een schitterend zicht op de haven, de stad, duinen en zee... En in de pauze even je hoofd leeg wandelen op het strand. Dat kan allemaal op Scheveningen. En bij dit lunch event krijg je weer nieuwe inspiratie om te werken aan zee.

Lunch aan zee

Elkaar ontmoeten, beter leren kennen, bijpraten en zorgen dat iedereen elkaar helpt waar nodig! Dat zijn de principiële uitgangspunten van de informele Lentelunch 2019 van Business Netwerk Haaglanden op woensdag 22 mei 2019 van 12.00-14.00 uur! Iedereen is van harte welkom.

Op de prachtige locatie van Paviljoen de Witte aan de Pellenaerstraat 4 aan het Scheveningse strand kan je komen uitwaaien en netwerken aan zee.Uiteraard vindt de lunch bij mooi weer plaats op het prachtige terras van het Paviljoen. De auto kan op de parkeerplaats op de locatie geparkeerd worden bij beschikbaarheid. Zo niet, dan kun je in de aanliggende straat parkeren.

Aanmelden

Na de aanmelding hieronder ontvang je een formele bevestiging van Business Netwerk Haaglanden. Zonder deze bevestiging is er géén toegang tot de bijeenkomst.

De bijeenkomst wordt speciaal georganiseerd voor leden van Business Netwerk Haaglanden. Introducés zijn van harte welkom onder de benoemde voorwaarden.

Paviljoen de Witte

De zee, de zilte lucht en een zomerse bries. Wapperend witte vitrage voor de hoge, openslaande deuren naar het riante terras. De glinstering van de zon in de zee. Paviljoen de Witte vertelt een verhaal en als je er bent, dan zit je er middenin.

Dat verhaal gaat terug naar 1826. Koning Willem I laat het dan bouwen als cadeau voor zijn vrouw Koningin Frederica Louise Wilhelmina. Door haar zwakke gezondheid moest zij veel aan zee verblijven. De architectuur en inrichting van het paviljoen spreken tot de verbeelding.

Delen

Bekijk ook deze tips

Een zee van honden

Het is bijna weer zo ver! Alle honden en hun baasjes kunnen verzamelen voor het leukste event van het jaar op Scheveningen; Honden aan Zee. Niet alleen mogen de honden los rondbanjeren op het strand van Scheveningen, ook kunnen ze langs de boulevard snuffelen aan alle leuke kraampjes.

Lees verder

A Night Out - Muzee

Het is swingen geblazen op Scheveningen. Want elke vrijdag van de maand vindt inMuzee Scheveningen een optreden plaats in de serie Friday Night Jazz. De geweldige sfeer, goede akoestiek en aanwezige bar zorgen keer op keer voor een daverend succes. Zowel bij het publiek als bij de muzikanten. Dit past zeker in onze A Night Out aan Zee tips, die als doel hebben jouw avonden op Scheveningen tot een swingend succes te maken!

Lees verder

Wellness experience op de Pier

Op het alleruiterste puntje van de Pier in Scheveningen waan je je bijna op een eilandje, omgeven door water en weg van alle zomerdrukte. Het geluid van het volle strand verzwakt en wordt bijna overstemd door het geluid van de zee. Zodra je aan he eind van de Pier het Floatcenter binnenstapt, ebt ook het laatste beetje geluid weg.

Lees verder