Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Nieuwe parel

14 augustus 2019 - Een nieuwe hotspot is geopend op Scheveningen en deze parel wil je zeker bezoeken! Aan de Willem de Zwijgerlaan, een zijstraat van de Fred, is het goed toeven; de lekkerste broodje en salades komen voorbij. Kortom, hoog tijd voor een bakkie bij BLT.

Even voorstellen

Kom genieten van een heerlijk huisgemaakt broodje, salade of een burger. Een bakje Bocca koffie met zelfgemaakte taart, een sapje of smoothies; er is voor ieder wat wils.

Het is gezellige plek die geschikt is voor een zakenlunch of om even bij te kletsen met een vriend. En natuurlijk kan je daarna gelijk door om te shoppen op te Fred of uit te waaien op het Zuiderstrand. Deze liggen allebei op een steenworp afstand van BLT.En ben je op zoek naar catering of take away? Dan ben je ook hier aan het goed adres! Via een uitgifte raam word je snel op je wenken bediend. En lunch kan op locatie worden bezorgd.

De Fred

Winkelen op de Frederik Hendriklaan is een ervaring die je niet wilt missen. De sfeervolle winkelstraat, ook wel bekend als ‘De Fred’, ligt namelijk middenin de Internationale Zone in de wijk het Statenkwartier.

Hier kan men een dagje gezellig winkelen in een authentiek stukje Den Haag met een internationaal karakter. Immers, 100 jaar later bruist de Frederik Hendriklaan vol prachtige monumentale panden nog altijd van leven. Geniet op één van de terrassen van deze levendige winkelstraat waar Hagenaars, die hier van generatie op generatie te vinden zijn, en de internationale gemeenschap elkaar ontmoeten.

‘De Fred’ en haar zijstraatjes bieden ruim één kilometer lang winkelplezier met een zeer gevarieerd aanbod: van bekende conceptstores tot ‘local heroes’, van exclusieve boetiekjes tot ambachtelijke speciaalzaken, van gevestigde zaken sinds 1909 tot hippe nieuwkomers.

Op de Frederik Hendriklaan staat servicegerichtheid nog hoog in het vaandel, maar wordt tegelijkertijd ingespeeld op (internationale) foodtrends en ‘smart shopping’ concepten. De gunstige ligging tussen stad en strand en nabij bezienswaardigheden als het Gemeentemuseum, Omniversum en Madurodam, maakt de Frederik Hendriklaan tot absolute ‘must shop’ bestemming van Den Haag.

Delen