Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Nieuwe strandtenten

29 mei 2018 - Alle strandtenten staan weer en daar hebben we de afgelopen maand ook meer dan veel van kunnen genieten! En de komende tijd blijft het nog mooi weer dus wij dachten dat het wel tijd is voor een frisse wind door de tips heen te laten waaien. Tijd voor iets nieuws! En daar horen deze strandtenten zeker bij.

Manta Beach

Manta is de nieuwste strandtent aan het Zwarte Pad in Scheveningen. En goed om te weten is, dat ze altijd open zijn, bij mooi en slecht weer.

En niet alleen kan je elke dag even langslopen voor een hapje of drankje, ook als je iets speciaals te vieren hebt zit je hier goed, op het heerlijke zonovergoten terras.

Bij Manta kan je terecht voor bedrijfsuitjes, evenementen of je bruiloft. Altijd alles op maat, rekening houdende met al jouw wensen. Maar deze zomer dus de perfecte plek voor een lekkere dag aan het Noorderstrand.Kom genieten, met vrienden, collega’s of teamgenoten. Van de zon, de zee, de branding, het onovertroffen terras, de vriendelijke bediening en het lekkere eten. Ook hebben ze een speciale hoek waar kinderen lekker kunnen spelen. Kortom er is voor ieder wat wils!

Colorado Charlie

Deze strandtent, aan het Zwarte Pad, is in een leuk nieuw jasje gestoken, en dat vinden wij helemaal te gek! Aan het leukste stukje strand van Nederland, op loopafstand van de boulevard, ligt strandpaviljoen Colorado Charlie.

Colorado Charlie, een hotspot met altijd een vlammend programma. Het team staat te trappelen om na een periode van bloed, zweet en tranen een nieuwe visie gestalte te laten krijgen. En dat is met hun overvolle agenda en leuke evenementen al aardig aan het lukken.

Colorado Charlie onderscheidt zich door tot in de puntjes alles te verzorgen en tegelijkertijd een totaal ontspannen en bijzondere sfeer neer te zetten. Open minded vertier voor iedereen.

Met een menukaart om je vingers bij af te likken, eindig je voordat je het weet tot in de kleine uurtjes met je blote voeten dansend in het zand.

Duurzaamheid en biologische producten staan hier hoog in het vaandel. Dat betekent voor jou een lekkere strandmaaltijd met een bewust verantwoord gevoel!

Gemotiveerd personeel, fijne sappen, lekkere happen en tunes om de hele dag in die heerlijke onafhankelijke strandmodus onder te dompelen.

Colorado Charlie is kortom geschikt voor ieder evenement en er is voor ieder wat wils. Wij weten wel waar je ons deze zomer veel kan vinden!

Buitengewone events

Niet alleen kan je zelf je feestje organiseren bij Manta of Colorado Charlie maar zij zijn ook de beste organisatoren van buitengewone feestjes of andere events.

Van yoga aan het strand tot een Franse avond of leuke feestjes met de beste dj's. Deze strandtenten hebben het allemaal, dus kijk snel op onze agenda of op die van hun om geen event te missen!

Delen