Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Nieuwe vangst

Er zwemt verse vis in Scheveningse wateren, nieuwe maar toch ook bekend. Je bent vast bekend met Simonis in de haven en Catch. Die hebben er dus een zusje bij gekregen; Encore by Simonis, smullen!

Neusje van de zalm

Simonis is een begrip in Scheveningen en Den Haag, en misschien ook nog wel ver daarbuiten.

Iedereen weet dat je hier heerlijke vis kan eten. Een lekkerbekje bij Simonis in de haven of wat dacht je van de gegrilde sardientjes bij Catch. Simonis in de haven is voor een heerlijke snelle hap, en Catch is sjiek dineren.

Een paar deuren verder van Catch, is er dus een nieuwe aanwinst. En hier kan je zowel vis als vlees eten! Dit kan ook bij Catch, alleen richt de kaart van Encore zich ook echt meer op vlees.

Meer Encore

De oude visafslag herbergt maar liefst 300 zitplaatsen binnen én 250 stoeltjes buiten.

Wat kan je verwachten? De allerheerlijkste vis met een Aziatische twist, hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld een poke bowl, spike brasem of sashimi van coquille. Watertanden dus!Maar als je geen zin hebt in vis of er gewoonweg niet zo van houdt, kan je hier als nog je lol op. Wat dacht je van een crispy duck salade, of een steak tartare? Ook smakelijke stukken vlees van de grill, kan je op je bordje krijgen.

En ook om drankjes zitten ze niet verlegen. Met 20 open wijnen en zo’n 130 wijnen op fles, kan je je best een avond verdrinken bij Encore. Ook voor een cocktail draaien ze hun hand niet om.

Kom je binnenkort ook wat oesters met champagne klappen? Geniet in de tussentijd zeker even van de mooie plaatjes die voorbij komen op hun social media. En als dat je niet het duwtje in de rug geeft om je richting Encore te begeven...weten wij het ook niet meer.

Locatie

Dr Lelykade 5
2583 CL Scheveningen

070 306 0070

Openingstijden

Zo t/m do: 17.00 - 01.00 uur
Vrij t/m za: 12.00 - 01.00 uur

Delen