Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Nieuwjaarsduik 2020

15 december 2019 - De grootste Nieuwjaarsduik van Nederland vindt plaats in Scheveningen! Start het nieuwe jaar fris met een duik in het koude Noordzee-water aan de Scheveningse kust ter hoogte van De Pier en het Kurhaus. Ook voor de niet dappere dodo's is het een perfect dagje uit in Den Haag, want het is en blijft een prachtig schouwspel met al die bibberende mensen.

Duik in zee

Ga jij op 1 januari fris het nieuwe jaar in samen met je vrienden en familie? Dat kan in Scheveningen tijdens de jaarlijkse Nieuwjaarsduik! Zet jezelf op aanwezig voor deze Hollandse traditie en nodig jouw vrienden en familie uit.

Nieuwjaarsdag op ScheveningenJe kunt op 1 januari vanaf 10:30 een toegangskaartje kopen op de boulevard voor het Kurhaus. Wat krijg je hiervoor terug?

Als je met mee duikt in Scheveningen krijg je de iconische Unox muts, een herinneringsvaantje en het ‘Terugblik’, dit is een speciaal voor deze duik gemaakt blik erwtensoep.

Natuurlijk krijg je ook direct na de duik een warme kop erwtensoep om weer heerlijk op te warmen. En anders kan je altijd nog een heerlijk katerontbijt halen in een van de leuke tentjes die de badplaats rijk is.

Delen

Bekijk ook deze tips

​Buitengewoon broodje

Een tijdje geleden kon je al lezen over de befaamde club Zo, beter bekend als sushi op een broodje. Maar jongens we hebben nu toch een broodje ontdekt, toch ook wel echt een aanrader. Dit leuke Italiaanse zaakje is al eerder op de buitengewone radar verschenen, maar we lichten natuurlijk graag nog meer toe. O en een kleine tip: Niet verder lezen als je maag al aan het rammelen is.

Lees verder

Het Scheveningen van Pintos Jansen

Pintos Jansen, bekend van de band Piñata, woont 'pas' 10 jaar in Scheveningen. Toch is het zijn thuis en hij legt uit waarom.

Lees verder

Nog 1 keer dan: closing month op F.A.S.T.

Afscheid nemen doe je in stijl, dat begrijpen ze bij F.A.S.T. wel. Daarom is het de hele maand oktober Closing Month bij het populaire surfdorp. Check hier het overzicht van alle activiteiten!

Lees verder