Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Nieuwjaarsontbijt De Maatschappij

29 december 2019 - Na een sprankelend Oud en Nieuw op Scheveningen kun je vast een goed ontbijt gebruiken. Elk jaar organiseert De Maatschappij in de Keizerstraat een gratis katerontbijt waar je nieuwjaarsdag kunt uitbrakken!

Ontbijt aan zee

Na een mooi feestje bij De Maatschappij (of ergens anders) is het weer tijd om je kater eruit te eten met het leukste ontbijt van t jaar op 1 januari!

Lekkere verse broodjes, croissantjes, kazen, hammen, zalm, en roerei? Maar ook oliebollen en appelflappen? Jouw goede voornemens beginnen op 2 januari, om de eerste dag nog even te genieten van al het lekkers bij het nieuwjaarsontbijt.

Kom om 15.00 uur of daarna langs in de Keizerstraat om de eerste dag van het jaar goed in te luiden op Scheveningen. En voor wie durft; eerst nog meedoen aan de Nieuwjaarsduik?Delen

Bekijk ook deze tips

Blijf beweging met Buitengewoon

Ja daar zijn we weer met een buitengewone tip om in beweging te blijven. Want na al die culinaire tips aan het begin van de week, voelen wij ons verplicht om jullie wel fit te houden. Iets met de zomer komt eraan en dan wil iedereen op z'n paasbest er bij lopen in een bikini of zwembroek. En zo helpen wij je door de winterdip heen, toch? Althans daar hopen we op! Dus lieve mensen, heel erg veel lees en -beweegplezier!

Lees verder

A Night Out - Overzicht Juli

Ontdek de pracht van de nacht op Scheveningen in dit stralende overzicht van A Night Out juli. Wil jij weten waar de leukste feestjes zijn? Of waar je de avonden kan flaneren over de boulevard of dansen met je voeten in het zand...Haal dan je beste danspak alvast uit de kast en lees even mee.

Lees verder

Pilates pas

Vaak loop je ergens langs op Scheveningen, en denk je: "Daar moet ik ook eens naar toe". Dit hadden wij met The Pilates Studio in de Keizerstraat. Zo gezegd, zo gedaan. We zijn er niet alleen naar binnengegaan, we hebben ook een ontzettend leuke actie geregeld voor alle lezers om de decembermaand flexibel door te komen. The Pilates Studio zorgt dat jij weer helemaal vitaal het nieuwe jaar in kan met korting!

Lees verder