Buitengewoon
Scheveningen

The beach is always a good idea!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Nog 1 keer dan: closing month op F.A.S.T.

We kunnen stiekem allemaal geen afscheid nemen van F.A.S.T. Surfdorp en daarom moet er met volle teugen genoten worden van dit uniek stukje Scheveningen. Tijdens de closing month neemt het meest bekende en beruchte surfdorp van Scheveningen afscheid en is er ontzettend veel te doen. Verschillende partners en organisatie die ooit op F.A.S.T. een activiteit of evenement hebben georganiseerd doen voor de laatste keer kleine en intieme bijeenkomsten. Hieronder een overzicht:


8/10 Kollektiv Records Showcase
20.00 tot 01.30 uur

10/10 Dreams Free Festival & Space2Dance & Zuid-FAST
Vanaf 13.00 uur

11/10 Waslijn & Klooiklup & FeestBlousenFeest
Waslijn vanaf 15.00 uur

15/10 Radio Noet-Noet All Nighter

16/10 Cassies Birthday Bash

17/10 Openbaar Privé Feest & Surfblend
Surfblend vanaf 20.30 uur

18/10 Surfles.nl Board Swap & Piñata Sunday Jam
Pinata Sunday Jam vanaf 19.30 uur

21/10 Snowburner & Cooper

22/10 PIP - Family Affair

23/10 SCHEEF!

24/10 Alleycat Fixed Gear Den Haag & Progress Surfcamp & Aloha's Full Moon Session

25/10 Proefjes les - Welzijn Scheveningen &I Love HipHop – Balls on the Beach
Tafelvoetbaltoernooi vanaf 18.30 uur

28/10 Visjes van John & Kompaan TakeOver

29/10 Monsieur Cannibale
Vanaf 18.00 uurDelen

Bekijk ook deze tips

De vaart erin

Omdat het dit jaar een feest is aan zee, blijven de tips je om de oren vliegen. Dit keer zetten we op een rijtje hoe je al varend naar de leukste events op Scheveningen kan. Hierbij kan je niet alleen de binnenstad en Scheveningen vanuit het water aanschouwen of ontdekken, maar ook een leuke activiteit bijwonen. Dat is nog een van twee walletjes eten. We stappen graag met jou in hetzelfde schuitje, dus lees even mee!

Lees verder

Brainstormen op zee

Het waait stevig op Scheveningen deze dagen en deze tip komt dan ook niet uit de lucht vallen. Frisse zee lucht en vergaderen aan het strand? Dan ben je hier buitengewoon aan het juiste adres. Zaken doen op Scheveningen was nog nooit zo leuk, kom ook brainstormen op zee, want aan zee is het net werken!

Lees verder

Lunchzaken

Dat eten een belangrijk onderdeel van de dag is, begrijpen wij maar al te goed. Daarom hebben wij voor onze lezers de maand juni een aanbieding geregeld om je vingers bij af te likken. We hebben vooral gedacht aan alle mensen die met dit weer binnen moeten zitten.

Lees verder