Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Nog 1 keer dan: closing month op F.A.S.T.

We kunnen stiekem allemaal geen afscheid nemen van F.A.S.T. Surfdorp en daarom moet er met volle teugen genoten worden van dit uniek stukje Scheveningen. Tijdens de closing month neemt het meest bekende en beruchte surfdorp van Scheveningen afscheid en is er ontzettend veel te doen. Verschillende partners en organisatie die ooit op F.A.S.T. een activiteit of evenement hebben georganiseerd doen voor de laatste keer kleine en intieme bijeenkomsten. Hieronder een overzicht:


8/10 Kollektiv Records Showcase
20.00 tot 01.30 uur

10/10 Dreams Free Festival & Space2Dance & Zuid-FAST
Vanaf 13.00 uur

11/10 Waslijn & Klooiklup & FeestBlousenFeest
Waslijn vanaf 15.00 uur

15/10 Radio Noet-Noet All Nighter

16/10 Cassies Birthday Bash

17/10 Openbaar Privé Feest & Surfblend
Surfblend vanaf 20.30 uur

18/10 Surfles.nl Board Swap & Piñata Sunday Jam
Pinata Sunday Jam vanaf 19.30 uur

21/10 Snowburner & Cooper

22/10 PIP - Family Affair

23/10 SCHEEF!

24/10 Alleycat Fixed Gear Den Haag & Progress Surfcamp & Aloha's Full Moon Session

25/10 Proefjes les - Welzijn Scheveningen &I Love HipHop – Balls on the Beach
Tafelvoetbaltoernooi vanaf 18.30 uur

28/10 Visjes van John & Kompaan TakeOver

29/10 Monsieur Cannibale
Vanaf 18.00 uurDelen

Bekijk ook deze tips

Winterse duik

Het is nog een beetje ver weg, maar toen we de uitnodiging kregen voor deze events wilden we jullie niks onthouden. En omdat iedereen ook al druk plannen aan het maken is voor kerst en ander feestelijk gebruis, mag dit zeker niet op je agenda ontbreken. Want hoe nu beter het nieuwe jaar in te gaan (nog maar dagen!) dan een frisse duik?

Lees verder

Groen en nieuw

We hebben weer een leuk nieuw initiatief gespot op Scheveningen. Nou ja zo nieuw is het niet meer misschien maar wel voor jou. Spijs bestaat namelijk al vanaf januari, dus nog wel een beetje groen toch? En deze dames doen goede zaken, maar laten we niet op de zaken vooruit lopen en een duikje nemen in de wereld waar eten in balans is!

Lees verder

Koele kust

De boulevard van Scheveningen en het Kurhausplein zijn weer veranderd in een winterwonderland. De ijzige sferen doen desalniettemin alle harten smelten. De hele winter door kan je weer roetsjen, glijden, lachen, kijken en ijspret beleven bij het coolste event van deze periode; Cool Event!

Lees verder