Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Northsea Watermen Challenge 2019

12 augustus 2019 - Duik in de Noordzee met Gezond aan Zee! Zij organiseren jaarlijks de Watermen Challenge met veel succes en plezier. Stel een team samen en schrijf je in voor 18 augustus, wij zullen je aanmoedigen langs de waterlijn.

Rennen aan zee

Op zondag 25 augustus organiseert Gezond aan Zee Outdoor in samenwerking met The Shore Scheveningen de vijfde Northsea Watermen Challenge.

Een wedstrijd waarbij zowel de zee als het strand getrotseerd moeten worden. Deze challenge zal worden opgesplitst in drie onderdelen, de team challenge en de individuele challenge (sprint en long).

Meer informatie

Bij de Team Challenge (€ 50,- per team) worden 9ft Softtops gebruikt en kunnen maximaal 10 teams meedoen.Ieder team bestaat uit drie leden. En elk teamlid neemt een van de onderstaande afstanden op zich:

- 1000 meter zwemmen

- 2000 meter paddelen

- 4400 meter hardlopen

Je kunt ook individueel meedoen (€ 17,50,- per deelnemer). Dit bestaat dan uit:

- 250 meter zwemmen

- 1000 meter peddelen

- 3000 meter hardlopen

Hierbij is een maximaal aantal van 30 personen gesteld. Ook kan je individueel meedoen aan een wat langer parcours waarbij softtops verplicht zijn, je gaat dan:

- 1000 meter zwemmen

- 2000 meter peddelen

- 4400 meter hardlopen

The Shore

En natuurlijk kan je na deze inspanning (of het aanmoedigen van de sporters), even neerploffen bij The Shore.

Het inschrijfgeld is inclusief een bakkie van The Shore Scheveningen en er is een discount op een overheerlijke pancake.

Wil je meedoen? Meld je snel aan door een mail te sturen naar outdoor@gezondaanzee.nl. We zien je hoe dan ook binnenkort bij deze sportiviteit aan zee!

Delen

Bekijk ook deze tips

Het grote strandtenten openingsfeestjes overzicht

Het grote strandtenten openingsfeestjes overzicht, een hele mond vol! Maar ja zo is het wel...Ok het regent nu nog buiten, maar he we mogen toch wel een beetje dromen, alvast? En trouwens die kaartjes vliegen er vaak uit, dus om teleurgestelde gezichtjes te voorkomen zijn we alvast begonnen met het samenstellen van het leukste overzicht van het jaar (een van de leukste dan). Enjoy, en we zien je op het strand!

Lees verder

Eten aan zee

Alle kruidige warme smaken uit de Indonesische keuken verwarmen in de winter. Als je daar trek van hebt gekregen dan hebben wij goed nieuws: er is een nieuw restaurant aan zee geopend waar je je kan laten verrassen door heerlijk eten met een prachtig uitzicht op zee!

Lees verder

Italiaanse sferen

Er is weer een nieuwe plek waar je in buitenlandse sferen kan verkeren. Scheveningen herbergt schatten van plekken om te eten, ook buiten het bruisende centrum. Vlakbij het Scheveningse Bos en het Westbroekpark bevindt zich de Gran Tour in Italia. Reis mee door een keuken vol verse pasta en nog veel meer heerlijks, basta!

Lees verder