Buitengewoon
Scheveningen

Herfst aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Northsea Watermen Challenge 2019

12 augustus 2019 - Duik in de Noordzee met Gezond aan Zee! Zij organiseren jaarlijks de Watermen Challenge met veel succes en plezier. Stel een team samen en schrijf je in voor 18 augustus, wij zullen je aanmoedigen langs de waterlijn.

Rennen aan zee

Op zondag 25 augustus organiseert Gezond aan Zee Outdoor in samenwerking met The Shore Scheveningen de vijfde Northsea Watermen Challenge.

Een wedstrijd waarbij zowel de zee als het strand getrotseerd moeten worden. Deze challenge zal worden opgesplitst in drie onderdelen, de team challenge en de individuele challenge (sprint en long).

Meer informatie

Bij de Team Challenge (€ 50,- per team) worden 9ft Softtops gebruikt en kunnen maximaal 10 teams meedoen.Ieder team bestaat uit drie leden. En elk teamlid neemt een van de onderstaande afstanden op zich:

- 1000 meter zwemmen

- 2000 meter paddelen

- 4400 meter hardlopen

Je kunt ook individueel meedoen (€ 17,50,- per deelnemer). Dit bestaat dan uit:

- 250 meter zwemmen

- 1000 meter peddelen

- 3000 meter hardlopen

Hierbij is een maximaal aantal van 30 personen gesteld. Ook kan je individueel meedoen aan een wat langer parcours waarbij softtops verplicht zijn, je gaat dan:

- 1000 meter zwemmen

- 2000 meter peddelen

- 4400 meter hardlopen

The Shore

En natuurlijk kan je na deze inspanning (of het aanmoedigen van de sporters), even neerploffen bij The Shore.

Het inschrijfgeld is inclusief een bakkie van The Shore Scheveningen en er is een discount op een overheerlijke pancake.

Wil je meedoen? Meld je snel aan door een mail te sturen naar outdoor@gezondaanzee.nl. We zien je hoe dan ook binnenkort bij deze sportiviteit aan zee!

Delen

Bekijk ook deze tips

A Night Out - Muziekexpeditie Lourdeskerk

Wie neem jij mee op muzikaal avontuur langs de parels van de badplaats? Ontdek de pracht van de nacht op Scheveningen met de muziekexpeditie van A Night Out aan Zee. De muziekexpeditie is deze keer tevens een feestelijke afsluiter van Club Lourdes aan Zee waarmee vijf organisaties de handen ineenslaan. Samen laten ze iedereen zien wat de avonden op Scheveningen te bieden hebben, óók als het wat minder strandweer is.

Lees verder

A Night Out - Tasty Comedy

Ontdek de pracht van de nacht op Scheveningen met A Night Out aan Zee. Wij laten je zien wat de avonden op Scheveningen te bieden hebben. Een avond vol smaak en vermaak? Dan heeft Tasty Comedy het menu dat jouw avond geslaagd zal maken. Proef de avond vol comedy op Scheveningen boven zee.

Lees verder

​Het Scheveningen van: Marcel Schuttelaar

De haven van Scheveningen is letterlijk en figuurlijk de thuishaven van Marcel Schuttelaar. De man achter Schuttelaar & Partners. Marcel: "Hou die scherpe randen in Scheveningen in stand.”

Lees verder