Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Northsea Watermen Challenge 2019

12 augustus 2019 - Duik in de Noordzee met Gezond aan Zee! Zij organiseren jaarlijks de Watermen Challenge met veel succes en plezier. Stel een team samen en schrijf je in voor 18 augustus, wij zullen je aanmoedigen langs de waterlijn.

Rennen aan zee

Op zondag 25 augustus organiseert Gezond aan Zee Outdoor in samenwerking met The Shore Scheveningen de vijfde Northsea Watermen Challenge.

Een wedstrijd waarbij zowel de zee als het strand getrotseerd moeten worden. Deze challenge zal worden opgesplitst in drie onderdelen, de team challenge en de individuele challenge (sprint en long).

Meer informatie

Bij de Team Challenge (€ 50,- per team) worden 9ft Softtops gebruikt en kunnen maximaal 10 teams meedoen.Ieder team bestaat uit drie leden. En elk teamlid neemt een van de onderstaande afstanden op zich:

- 1000 meter zwemmen

- 2000 meter paddelen

- 4400 meter hardlopen

Je kunt ook individueel meedoen (€ 17,50,- per deelnemer). Dit bestaat dan uit:

- 250 meter zwemmen

- 1000 meter peddelen

- 3000 meter hardlopen

Hierbij is een maximaal aantal van 30 personen gesteld. Ook kan je individueel meedoen aan een wat langer parcours waarbij softtops verplicht zijn, je gaat dan:

- 1000 meter zwemmen

- 2000 meter peddelen

- 4400 meter hardlopen

The Shore

En natuurlijk kan je na deze inspanning (of het aanmoedigen van de sporters), even neerploffen bij The Shore.

Het inschrijfgeld is inclusief een bakkie van The Shore Scheveningen en er is een discount op een overheerlijke pancake.

Wil je meedoen? Meld je snel aan door een mail te sturen naar outdoor@gezondaanzee.nl. We zien je hoe dan ook binnenkort bij deze sportiviteit aan zee!

Delen

Bekijk ook deze tips

Kerstvakantie aan de kust

De kerstvakantie nog leuker maken? Dat kan zeker aan de kust. Wij nemen je mee op een knusse tocht door de agenda van Scheveningen. De leukste activiteiten, plekken en events; aan alles is gedacht. Zo wordt dit een kerst en vakantie om nooit te vergeten! Dus pak een warme choco met slagroom en lees even mee.

Lees verder

Honden in de zomer

De zomer laat zijn gezicht weer zien; strandbedden, bikini’s en de zwembroeken worden tevoorschijn gehaald. Een seizoen dat heerlijk is voor iedereen, maar helaas iets minder voor onze trouwe viervoeters. Zij zijn met de warmste dagen even niet welkom op elk strand. Wil je toch met je hond het strand op? Lees dan even mee!

Lees verder

Oud en Nieuw op Scheveningen

Het afgelopen jaar was een buitengewoon jaar op Scheveningen! En het komende jaar wordt vast ook weer een knaller. Toch genieten we even van het nu en de nabije toekomst met dit lijstje van feesten die het nieuwe jaar gaan inwijden. Want waar kan je op Oudejaarsavond terecht op Scheveningen? Een lijstje om op te proosten, en dat is dan ook precies wat wij die buitengewone avond gaan doen!

Lees verder