Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

November Mindful Running

Kom ook naar Yogaseads voor een interessante training Mindful Running! Een fysieke en mentale training gericht op genieten van hardlopen zonder prestatiedrang. Hardlopen waar je energie van krijgt i.p.v. dat het energie kost. Genieten van het bewegen in de natuur, je fit voelen en lopen met een flow!

Mindfulness is het bewust aandacht schenken aan het hier en nu met open niet-kritische blik. Mindful Running laat je bewust worden van je eigen loophouding en de kracht en energie in je lichaam. Door in het 'hier en nu' te lopen en de natuur om je heen in je op te nemen, maak je je hoofd leeg en wordt inspanning ontspanning. Mindful Run leert je hoe je volop van het hardlopen en de omgeving kunt genieten met een juiste ademhaling.

DATA: zaterdagochtend 5, 12, 19, en 26 november

TIJD: 9.00-10.30

LOCATIE: Start bij YogaSeads, fietsen naar duinen of strand. Sessies worden gegeven door Dick Maalsen hardlooptrainer en nature lover.

PRIJS: €55,-

Wil je meer weten of wil je je aanmelden voor de 5 weekse mindfulrunning sessies? Mail dan naar info@yogaseads.nlDelen

Bekijk ook deze tips

Ijsbaden in actie

Het wordt weer kouder op Scheveningen, en de maand september zelfs ijskoud. Met onze aanbieding van het Ijsbadhuis zit jij er straks warmpjes bij! De koude is bij uitstek een oer-element om jouw wilskracht, angsten en overtuigingen op de proef te stellen. Het IJsbadhuis werkt met deze 3 krachtige peilers uit de Wim Hof Methode.

Lees verder

Pro sleep massage aanbieding

Je hebt vast een paar weken geleden al gelezen over onze ervaring bij Room for Beauty. Zo niet neem nog even een kijkje, dat praat wat makkelijker. We hebben natuurlijk deze komende maand weer twee hele leuke aanbiedingen voor onze lieve lezers van Scheveningen Zuivert. Zeker in de koude wintermaanden heeft je lichaam wat extra verwennerij en ontspanning nodig. Met de pro sleep massage van Room for Beauty, duik je in een wereld van diepe ontspanning zodat je heerlijk kan slapen en toch warmpjes de winter door kan komen.

Lees verder

Trek je fit pakkie aan

Naast het leuke feestoverzicht en winterse duiken die je kan nemen in het nieuwe jaar, hebben we ook aan iets actiefs gedacht. Want tja de goede voornemens, die moet je wel meenemen naar 2017! En een leuk nieuw sportpakkie ook!

Lees verder