Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

November Mindful Running

Kom ook naar Yogaseads voor een interessante training Mindful Running! Een fysieke en mentale training gericht op genieten van hardlopen zonder prestatiedrang. Hardlopen waar je energie van krijgt i.p.v. dat het energie kost. Genieten van het bewegen in de natuur, je fit voelen en lopen met een flow!

Mindfulness is het bewust aandacht schenken aan het hier en nu met open niet-kritische blik. Mindful Running laat je bewust worden van je eigen loophouding en de kracht en energie in je lichaam. Door in het 'hier en nu' te lopen en de natuur om je heen in je op te nemen, maak je je hoofd leeg en wordt inspanning ontspanning. Mindful Run leert je hoe je volop van het hardlopen en de omgeving kunt genieten met een juiste ademhaling.

DATA: zaterdagochtend 5, 12, 19, en 26 november

TIJD: 9.00-10.30

LOCATIE: Start bij YogaSeads, fietsen naar duinen of strand. Sessies worden gegeven door Dick Maalsen hardlooptrainer en nature lover.

PRIJS: €55,-

Wil je meer weten of wil je je aanmelden voor de 5 weekse mindfulrunning sessies? Mail dan naar info@yogaseads.nlDelen