Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Oergezond aan zee

27 augustus 2018 - Je gezondheid, een kostbaar bezit, en het gezond houden van het lichaam is een dagtaak. Om je daarbij een handje te helpen, hebben wij altijd de beste tips. Zeker met de dalende temperaturen is het belangrijk je weerstand op pijl te houden. En hoe kan dat beter dan op een Oergezonde dag aan zee!

Even voorstellen

Bewegen, als het goed is doe je dit elke dag. Het zit in onze natuur, en is ontzettend belangrijk. Niet alleen voor je lichamelijke gezondheid maar ook je mentale. Als je stilzit dan roest je vast; alles wordt stijver en je krijgt sneller last van kwaaltjes. Wil je hier meer over leren, dan kan dat in Scheveningen bij Natuurlijk Gezond.

De bewegingstips van Linde Logtenberg zijn de beste die je kan krijgen, vooral omdat je ze kan proberen in te brengen in je dagelijkse routine. Dus geen sportschool of andere schema's gewoon gezond bewegen!Maar waarom dan wel? Onze voorouders moesten honderdduizenden jaren overleven in de natuur. Ze werkten keihard voor hun eten en onderdak. Hun lichaam was precies gemaakt voor de bewegingen die ze moesten maken.

De afgelopen periode is onze omgeving in sneltreinvaart veranderd. Ons lichaam heeft niet genoeg tijd gehad om helemaal mee te evolueren.

We zitten ineens op stoelen, we dragen schoenen, we bewegen niet veel, we doen aan sporten in plaats van bewegen, we bewegen alleen over vlak terrein, we zitten eindeloos achter de computer of smartphone, we fietsen en rijden in de auto.

Allemaal activiteiten die normaal zijn in onze moderne leefomgeving, maar niet normaal zijn voor je lichaam. Kortom werk aan de winkel, om je spieren niet te laten verslappen.

Oergezonde dag

Ook leren gezond te bewegen en voor je lichaam te zorgen? Dat kan op de Oergezonde dag op zondag 2 september. Een dag vol leuke en inspirerende workshops voor een oergezond leven.

Op deze dag komen zoveel mogelijk inspiratoren uit de regio naar The Shore om een workshop te geven.
Je kunt zelf kiezen welke workshops je wilt volgen en zo je ultieme oergezonde dag samenstellen.

Kijk op de website welke workshops er worden gegeven. Denk aan yoga, oerfit, wildplukken, adem en ijs, koken met zeewier, of een surfles.

Mail naar inschrijven@oergezonddag.nl om door te geven welke workshops je wilt volgen. Doe dit snel want elke workshop heeft een maximum aantal deelnemers en vol=vol!

De prijzen zijn speciaal voor deze dag laag. En per workshop verschillend. Dit bedrag betaal je aan het begin van de dag bij The Shore.

Kortom, een dag vol vitamine die je weer laat opladen. Zorg voor jezelf en je lichaam op de Oergezonde dag aan zee!


Delen