Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Og3ne Kerstconcert in het Kurhaus

22 december 2019 - Duik in de sprookjesachtige concerten van OG3NE; het Grand Hotel Amrâth Kurhaus wordt volledig in winterse kerstsfeer omgetoverd. Geniet van de allergrootste kersthits uit heden, verleden en eigen kerstpareltjes, vertolkt door de magische stemmen van OG3NE en hun eigen live band.

Zingen aan zee

Vier het ultieme kerstfeest met een bezoek aan de kerstshow ‘A Magical Christmas in Concert’. De concerten vinden elke avond plaats tot en met 26 december.

Tijdens hun theatertournee ‘Three Times a Lady’ wisten de dames van OG3NE avond aan avond het publiek te betoveren met hun harmonieuze samenzang. Jong en oud omarmen de ‘Ladies with the Golden Voices’.

Naast genieten van het concert kan je ook blijven overnachten in het prachtige Kurhaus na ‘A Magical Christmas in Concert’. Er is zelfs een speciaal OG3NE tarief die je kan verkrijgen met promotiecode OG3NE.Combineer dit concert met een dagje uit aan zee; wandelen over het strand, heerlijk lunchen op De Pier, schaatsen op het Kurhausplein en avondeten aan de boulevard. Scheveningen is magisch in de winter.

Bereikbaarheid

Het Kurhaus is vanuit het centrum van Den Haag makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto en de fiets. Je doet er in alle gevallen ongeveer een kwartiertje over.

Wie met het OV reist, kan tramlijnen 1 en 9 en de buslijnen 21, 22 en 23 nemen. Naar het Kurhaus is tram 9 het makkelijkst.

Vanaf treinstation Den Haag Centraal kun je gebruikmaken van tram 9 richting Scheveningen. Vanaf Station Den Haag Hollands Spoor rijden HTM-trams 1 en 9 richting het strand. Bij halte Kurhaus stap je uit, waarna je binnen één minuut naar het hotel loopt.

Met de auto volg je de vanaf de snelweg de borden Scheveningen Bad. In de directe omgeving van het Kurhaus bevinden zich meerdere parkeergarages: Parking Nieuwe Parklaan, Parking Kurhaus en Parking Scheveningen Strand. Deze zijn zeven dagen per week 24 uur per dag geopend en bevinden zich alle drie binnen tien minuten loopafstand van het Kurhaus.

Delen