Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Oh Die Zee, een buitengewone wandeling in Scheveningen

Oh Die Zee is een een weer eens wat anders wandeling, waarbij je onderweg op drie verschillende locaties - de werkende Scheveningse haven, de Sahara-achtige zandduinen in het Westduinpark en het stille Zuiderstrand - kunt gaan zitten luisteren naar verhalen uit de Odyssee van Homerus.

Het internationale locatieproject Oh Die Zee (Oh The Sea) is gebaseerd op de Odyssee van Homerus, in het bijzonder de succesvolle radioversie die Oh Die Zee-regisseur Ingrid van Frankenhuyzen in 1994 voor de radio maakte met Ton Lutz als steracteur.

Luisteren met uitzicht op zee
De drie luisterlocaties hebben allemaal uitzicht op zee; wiegend op gigantische 6-persoonsschommels, bovenop het dak van een zeecontainer en in een ‘scheepwrak’ met 2-persoonshangmatten. Op je koptelefoon spelen zich Odysseus’ avonturen af. Oh Die Zee of Oh The Sea is in drie talen te beluisteren: Engels, Duits en Nederlands. Regie: Ingrid van Frankenhuyzen. Acteurs: Ton Lutz (Nederlands), Jeremy Warcup (Engels) en Dieter Mann (Duits). Er is ook een kinderversie beschikbaar in het Nederlands en in het Engels.

6 t/m 30 augustus 2015
Van 6 tot en met 30 augustus kun je van donderdag t/m zondag de wandeling maken tussen 10.00 en 18.00 uur. De kosten zijn € 7,50,- per deelnemer, kinderen t/m 12: € 5,-. Kijk voor meer informatie op de website van Oh Die Zee.Delen