Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Oliebollen op Scheveningen

17 november 2019 - Het is bijna december dus de lekkerste happen komen er weer aan. Eerst is het tijd voor Sinterklaas en daarna natuurlijk kerst met alle gezellige diners om vervolgens het jaar af te sluiten met...oliebollen! Maar voor dat het zover is, kan je al even genieten van deze heerlijke snack!

Plasman

Op de Fred staat ook dit jaar weer de grappige oliebollenkraam van Plasman. Bij deze reuzeoliebol kan je de meest verse en lekkere oliebollen krijgen.

Ter plekke worden de oliebollen, volgens geheim recept, in het vet gegooid en kan je ze warm opeten of lekker mee naar huis nemen. Genieten dus!

Oma Toos

Ook de gebakkraam van Oma Toos heeft heerlijke bollen! De enthousiaste medewerkers staan graag voor je klaar om de lekkerste oliebollen voor je te bakken.

Langs de Westduinweg, tegenover het bezinestation, staat de prachtige kraam vol met lekkernijen op je te wachten.Delen

Bekijk ook deze tips

Win surfcamp bij Hart Beach!

De golfjes rollen binnen, het zonnetje schijnt steeds vaker en je meivakantie en zomervakantie doorbrengen aan het strand, dat wil je toch? Het is een perfect moment om te leren surfen tijdens één van de kids surfcamps die Hart Beach organiseert! En weet je wat? Wij mogen er deze maand een weggeven! Lees meer over hoe jij kan winnen!

Lees verder

Have a Royal Winter!

De stad aan zee staat de komende maanden bol van winterse activiteiten en evenementen. Kom gezellig feestdagenshoppen in de extra sfeervolle historische binnenstad en laat je ’s avonds verrassen door de fascinerende videoprojecties op het Kurhaus en de Ridderzaal. In het Museumkwartier opent de mooiste kerstmarkt van Nederland 10 dagen lang zijn deuren. Ook in de kerstvakantie is er van alles te doen. Bijvoorbeeld Festival Carnival, een winterse kermis in een magische wereld met duizenden lichtjes, buitenissige artiesten, warmte en gezelligheid. En de jaarlijks terugkerende schaatsbaan bij het Kurhaus, de roetsjbaan op de boulevard en de waanzinnig mooie ijssculpturen. Gun...

Lees verder

Lekker, biologisch en sociaal bij Bysso

De Keizerstraat staat bol van gezellige bedrijvigheid. Dat wist Anne Goosen ook, daarom opende zij eind oktober Bysso. Een klein, maar heel fijn, tentje waar je terecht kan voor al je zoete zondes, maar dan zonder je schuldig te voelen. Bij Bysso is namelijk alles puur natuur en heel gezond!

Lees verder