Buitengewoon
Scheveningen

Herfst aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Ontbijt op Scheveningen

4 februari 2019 - Een goed begin van de dag heeft onder andere te maken met een heerlijk ontbijt. En waar beter wakker te worden dan op Scheveningen? Wij hebben de leukste ontbijtplekjes voor je uitgezocht met hun buitengewone aanraders. Dus open je ogen en lees mee!

ZO Zoet & Zout

Op het hoekje van de Duinstraat, straalt het groene pand. Bij Zo Zoet en Zout kan je genieten van ontbijt, lunch, brunch, of High tea.

Je kunt er dus voor van alles terecht; lekkere koffie drinken, uit het raam staren, met je laptop en een verse jus je werk doen.

Alles is zelfgemaakt, met heel veel liefde en dat proef je! Onze all time favorite is toch wel de Club Zo, maar als dat teveel is bij het ontbijt dan is een simpel roereitje ook een echte aanrader.

Tigershark

Bij dit pareltje kan je wakker worden met de beste koffie van Scheveningen en omstreken! De liefde voor koffie en de ervaring als barista van Vincent (de eigenaar), krijgt vorm in Tigershark.

Daarnaast worden er ook taarten, cakes en eerlijk en gezond ontbijt geserveerd om je dag goed te starten. Kortom, een plek waar je komt vanwege de kwaliteit, en niet meer weg wilt vanwege de vibe.

Meneer ChocolaMeer zin in iets zoets? Of een heerlijk croissantje? Loop dan eens langs bij Meneer Chocola!

De naam zegt het al: Meneer Chocola is een paradijs op aarde voor de zoetekauw. Zeker als je een sweet tooth hebt voor chocola in het bijzonder.

In de Keizerstraat ontwaakt menig Scheveninger regelmatig met een heerlijk bakkie en wat zoetigheid. In de keuken achter in de zaak bakken ze de hele dag verder aan de lekkerste taartjes, muffins, desserts en bonbons.

Niet zo'n zoetekauw? Dat geeft niks, want hartige ontbijtjes staan hier ook op de kaart.

Hart Beach

Met je voeten in het zand genieten van een ontbijtje kan bij Hart Beach. Als het te koud wordt is er een haardvuurtje binnen waar het ook goed toeven is.

Bij Hart Beach kan je genieten van biologische produkten. De acai bowl is een aanrader of geniet van de pannekoeken! Daarna kan je een heerlijke strandwandeling maken of misschien een surfles nemen.

Aloha

Niet ver van Hart Beach zit Aloha aan het Noorderstrand. Ook hier kun je genieten van verse biologische produkten.

Een ontbijt aan zee is een goed begin van je dag. Of je nu zin hebt in wentelteefjes of misschien een gebakken eitje met champignons. Je voelt je thuis in de warme huiskamer van Aloha Surfschool.

Byron Bay

Met het zand nog tussen je tenen, na een frisse duik in zee, óf zo je bed uit gerold met het slaapzand nog in je ooghoeken. Kom in het weekend heerlijk wakker worden of even lekker onderuit zitten in hartje Scheveningen bij Byron Bay Lunch Café.

Op een steenworp afstand van het strand in het sfeervolle hoekpandje aan de Wassenaarsestraat 86 vind je een nieuwe plek om in de weekenden te ontspannen en te genieten van een koffie met iets lekkers.

Doordeweeks ken je deze locatie waarschijnlijk als de allerleukste naschoolse opvang ‘Het Schuitengat’, en in het weekend wordt het omgetoverd tot een knusse, tijdloze lunchroom.

Maar dat is nog niet alles waar je van kan genieten! Regelmatig is er een akoestische muzieksessie van een lokale muzikant die een aantal nummers ten gehore brengt.

Nog Een Bakkie?

De naam zegt het al, nog een bakkie! Een kleurrijke ontbijtplek op Scheveningen waar je heerlijke bakkies en broodjes kan krijgen.

En door het bijzondere interieur word je gegarandeerd vrolijk wakker. Verse smoothies maar ook zelfgebakken kokoskoeken zijn onze favoriet.

Kortom, na al dit gepraat over lekker eten en koffie zal je wel trek hebben gekregen. Dus hoog tijd voor een ontbijt en wakker worden op Scheveningen!

Delen

Bekijk ook deze tips

Brainstormen op zee

Het waait stevig op Scheveningen deze dagen en deze tip komt dan ook niet uit de lucht vallen. Frisse zee lucht en vergaderen aan het strand? Dan ben je hier buitengewoon aan het juiste adres. Zaken doen op Scheveningen was nog nooit zo leuk, kom ook brainstormen op zee, want aan zee is het net werken!

Lees verder

Beleef Scheveningen vanaf het water

Een bootje huren, je lekker rond laten varen of met de watertaxi in de haven van Scheveningen naar de overkant in plaats van met de benenwagen. Opties om een stukje te varen in en rondom Scheveningen zijn er genoeg!

Lees verder

Scheveningen Zuivert: 365 dagen per jaar ontspannen aan zee

Met ingang van 1 oktober 2016 zet Stichting Marketing Scheveningen 365 dagen per jaar ontspannen aan zee op de kaart met haar najaarscampagne Scheveningen Zuivert. Vanaf 1 oktober verschijnen hier op de site wekelijks tips om te ontspannen aan zee en maandelijks nieuwe aanbiedingen.

Lees verder