Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Op glad ijs

Als bij Sea Life bent (geweest) kun je er niet omheen. De enorme ijsglijbaan op de boulevard. Daar moeten de kids - en misschien jijzelf ook - zeker even vanaf! En als je dan in winterse sferen bent, loop je direct door naar het Kurhaus. Daar kun je lekker schaatsen, maar dat heb je al gelezen als het goed is. Op een leuke manier aan je conditie werken in de winter? Ren even omhoog en roetsj (wat een leuk woord is dat toch) naar beneden bij de Pier.

Cool Event

Voor de negende keer is het Cool Event in Scheveningen te vinden. Er kan tijdens de feestdagen niet alleen voor het Kurhausplein worden geschaatst, maar ook de roetsjbaan is erg populair! Het fijne is van dit event dat je op een leuke manier in beweging kan komen, en het gelijk kan combineren met uitpuffen bij een van de gezellige terrasjes rond het Kurhaus. Van de roetsjbaan stap je zo op de Pier om even bij te tanken met een heerlijk warm hapje en drankje.Een warm initiatief

De roetsjbaan is een initiatief van ondernemers aan de boulevard die tijdens de rustige winterperiode bezoekers naar strand willen leiden, om te laten zien hoe leuk het strand ook in de winter kan zijn. En vooral mooi natuurlijk! Hoe prachtig zijn de zonsondergangen in de winter (suikerspinroze)? Onder leiding van organisatoren Damiano D’Alba, Bram Janson en Nathalie Krul vinden er verschillende winterse activiteiten plaats waaronder een muzikale Kerstmis op 24 december met optredens van onder andere Charly Luske en Nurlaila Karim.

De ijsglijbaan is 30 meter lang en het hoogste punt ligt op het bovendek van de Pier. Dus een paar keer de trap op en neer rennen om van de Pier af te glijden is toch weer eens iets anders dan de sportschool!

* Kom schaatsen op de 600m2 grote schaatsbaan voor het Kurhaus Hotel: het 'Kurhausplein On Ice' - t/m 15 januari.

* Roetsj van de ICE Roetsjbaan op de boulevard. Vanaf De Pier roetsj je over de 30 m. lange ijsroetsjbaan naar de Palace Promenade - van t/m 8 januari.

* Bewonder de ICE EXPO Scheveningen *FAMOUS ART IN ICE op de boulevard tegenover het Kurhaus - van 10 december t/m 8 januari.
Meer info ICE EXPO Scheveningen

Delen