Buitengewoon
Scheveningen

Liefde aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Op je paasbest

Eitjes verstoppen, palmtakken, brunchen, en familie dingen. We hebben het natuurlijk over Pasen! En ook op Scheveningen laat de Paashaas zijn gezicht zien, en worden er leuke activiteiten georganiseerd. Dus waar je wacht je nog op?! Pasen vier je het best op Scheveningen, lees even mee met ons overzicht van brunches en paasactiviteiten.

Mood Beach

Kom jij je pasen bij Mood vieren? En wil jij na het ontbijt nog een gezellige borrel? Dan kan dat allemaal bij Mood Beach. Eerste Paasdag hebben ze paaseieren, bier, en een wijnbar, speciaal voor jou! Voor de kids komt de paashaas langs...Tussen 14.00 en 15.00 kan je paaseieren kleuren en zoeken. Als je wilt brunchen kan dat Eerste en Tweede Paasdag, tussen 9.00 en 12.00. Wil je alleen borrelen? Dat kan Eerste Paasdag tussen 16.00 en 21.00. Vergeet voor de brunch niet te reserveren, enjoy!Indigo

Zie jij jezelf al zitten met een mimosa of glaasje prosecco met je voeten in het zand? Een croissantje of gepocheerd ei erbij? En meer van dat lekkers...het kan allemaal bij Beachclub Indigo! Zij organiseren een paasbrunch op Eerste en Tweede Paasdag van 11.00 tot 14.00, wees er snel bij want het zit altijd proppie vol (net als jij als je hier naar toe gaat). Dat kan op 0624 962 442 of stuur een mailtje naar info@beachclubindigo.nl.

Hart Beach

Surfen en eten met Pasen? Het kan bij Hart! Zij zorgen voor een heerlijk en uitgebreid paasontbijt/brunch op allebei de paasdagen voor zowel de vroege vogels als de uitslapers. Voor de kids hebben ze allerlei leuke activiteiten op de planning staan! Wees er ook hier op tijd bij, aangezien ze vorig jaar helemaal vol zaten. Paasontbijt/brunch buffet tijden: 09:45 – 11:15 | 11:30 – 13:00. Dus echt voor ieder wat wils!

Naturel

Ook bij Naturel kan je terecht voor een heerlijke brunch. Je krijgt per twee personen een gezellige picknickmand vol met lekkere dingen van onze nieuwe menukaart. Een combinatie van gezond en guilty pleasures. Laat je verrassen, op beide paasdagen van 11.00 tot 14.00. Met een speciale prijs voor de kids, en voor de echte kleintjes zelfs gratis! Reserveer wel even van tevoren, via info@naturel.info, of 0681 28 39 07.

Zuid

Ook Strandtent Zuid organiseert een brunch om je vingers bij af te likken. Deze gezellige strandtent was afgelopen weekend al goed bezig met heerlijke eten uitserveren (weten wij uit ervaring), dus ook echt een aanrader. En dit is ook een goede tip voor gezinnen met kinderen, die kunnen zich namelijk uitleven op de trampoline! Reserveer ook hier voor Eerste of Tweede Paasdag je plekje, van 11.00 tot 14.00 door te mailen naar info@strandpaviljoen-zuid.nl of bel naar 06 12968282. Geniet!

Copacobana

Deze gezellige, tropisch uitziende, strandtent gaat er helemaal voor met Pasen. Ze pakken uit met een onbeperkt buffet (ojee) en voor de kleintjes (of voor alle volwassenen die dat willen) gratis schminken, eieren schilderen en verstoppen. Geniet met een feestelijk glaasje bubbels van alle lekkernijen op het strand. Van tevoren boeken is op zich ook hier wel handig!

Meer Pasen

We kunnen dit overzicht nog wel tien keer zo lang maken, want wie organiseren nog meer wat met Pasen? En deze locaties zijn natuurlijk ook echt de moeite waard! Wat dacht je van: Waterreus, de Staat, de Pier, FONK, Escubelle, Soomers, Fat Mermaid, Meneer Chocola en Solbeach? Dus als iets vol zit heb je nog vele geweldige opties om uit te kiezen!

Of wat dacht je van de binnenstad? Een combinatie van strand en stad is ook mogelijk. Want niet alleen kan je bijvoorbeeld heerlijk brunchen in de binnenstad en het er daarna op het strand weer afwandelen, ook zijn er marktjes en andere leuke activiteiten te vinden. Misschien is de Paasmarkt op het Lange Voorhout wel iets voor jou?

Misschien vier jij je Pasen liever geheel in Mondriaan stijl bij het Gemeentemuseum? Scheveningen is erg goed bereikbaar vanuit de binnenstad (en dus andersom). Dus zoals je ziet zit jij deze Pasen (net als je eitjes) buitengewoon gebakken! Vrolijk Pasen op Scheveningen alvast!

Delen

Bekijk ook deze tips

Win a Night Out op de Pier!

Ontdek de pracht van de nacht op Scheveningen met A Night Out aan Zee. Wij laten je zien wat de avonden op Scheveningen te bieden hebben. Voor een muzikale avond boven zee, kan je terecht op De Pier, al ruim 65 jaar het boegbeeld van de Haagse kustlijn. Deze maand is het Jazz aan Zee maand en daar heeft onze winactie dan ook mee te maken. Heb je al trek gekregen in een spetterend diner boven zee? Dan zal deze prijs je als muziek in de oren klinken!

Lees verder

De Snoeshaen van de Keizerstraat

Er waait weer een frisse wind door de Keizerstraat in Scheveningen. Naast alle marktjes die er georganiseerd werden afgelopen zomer, zijn er ook aardig wat leuke tentjes bijgekomen de laatste tijd! Afgelopen vrijdag was de meer dan succesvolle opening van De Snoeshaen. De naam zegt het al: een eigenzinnige en originele bar bistro & gintoneria.

Lees verder

Watermakers

Er zijn veel ondernemende mensen op Scheveningen, en die de badplaats een warm hart toedragen. Maar ook zijn er hartverwarmende initiatieven voor mensen die hier wonen om een betere samenleving mogelijk te maken. Want zo luidt het motto van het prachtige project Watermakers: Alleen samen kunnen we een verschil maken!

Lees verder