Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Opwarmen in de winter

Brrr wat een kou he mensen? Daarom hebben wij voor jullie op een rijtje gezet waar je je binnen kan opwarmen. Niet iedereen heeft zin om buiten te gaan wandelen, fietsen of rennen. Dus hier een rijtje met de leukste sportscholen in Scheveningen! Hop hop laat die spieren maar werken en trakteer jezelf op een extra kerstkransje of chocoladeletter.

Intension

Een persoonlijke aanpak is wat je kan verwachten bij Intension, in hartje Scheveningen. Je krijgt een fittest zodra je je aanmeldt en een advies op maat. De groepslessen zijn van hoog niveau, net als de faciliteiten! Er is een zonnebank, sauna en creche. Het leuke is ook dat onder groeplessen ook yoga valt, dus ontspannen kan je er ook.InTension staat garant voor professionaliteit en kwaliteit in een plezierige omgeving, waar sport, gezondheid en een goede sfeer centraal staan. Leuk weetje is dat ze het hoogste kwaliteitskeurmerk in Scheveningen, Den Haag en omstreken hebben! Ze beschikken wij over een gevarieerd groepslessenaanbod: Zumba, Aerobic, X-core, Piloxing, Stretch & Relax, Pilates, Power Yoga, HOT Yoga, Club Power, InTensity, 55-Fit, Spinning, KickIT, Jeugdjudo, Jeugdfitness, Streetdance & Dance for kids en Buikspierkwartier. Nieuwsgierig geworden? Neem een gratis proefles!

Fit for Free

Bij Houtrust zit al geruime tijd de Fit for Free, een populaire sportschool in Scheveningen omdat ze toegankelijk zijn voor iedereen. De tarieven zijn scherp waardoor je ook met een klein maand budget kan komen sporten! Bij Fit For Free maken ze al ruim 10 jaar fitness voor iedereen leuker! Het maakt niet uit of je traint om je conditie te verbeteren, je spieren te versterken, af te vallen of om gewoon fit te blijven, geen doel is te klein of te groot, te relaxed of te sportief. Elk doel is prachtig, omdat het jouw doel is. Met persoonlijke aandacht en met nog steeds een lage prijs, helpen ze om dat doel te realiseren! Kom een dagje gratis sporten als je het wilt uitproberen.

Basic Fit

Een nieuwkomer op de Gevers Deynootweg vlakbij het Kurhaus, deBasic Fit! Een club waar iedereen zich thuis voelt en waar oud en jong, dik en dun, beginners en gevorderden allemaal hun eigen invulling kunnen vinden voor hun fitness programma. Met flexibele lidmaatschappen, een deelbare pas voor jou en je familie, de laagste prijzen en ruime openingstijden. En ook willen ze iedereen helpen hun doelen te bereiken, wat die ook zijn. Eigenlijk een abonnement op maat kan je wel zeggen, heel erg fijn als je niet precies weet van welke faciliteiten je gebruik gaat maken! Ga een keer langs op de mooie locatie in Scheveningen, en koel daarna even af met een wandeling over het strand!

Delen