Buitengewoon
Scheveningen

Vier het voorjaar!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Paasbeste actie van Beachclub 57

Beachclub57 is een fijne, familievriendelijke plek, op het Zwarte Pad. Ook hier kun je terecht voor een heerlijke en vooral zorgeloze Paasbrunch. De kinderen vermaken zich prima met de activiteiten en in de speeltuin, terwijl jij nog een slokje neemt van je prosecco. Genieten toch? Vanaf 11.00 kun je uitgebreid eten en drinken voor 17,50 per persoon en voor kinderen is het 8,50. Maar, we maken het nog aantrekkelijker met een leuke kortingsactie: als je zegt via Buitengewoon Scheveningen te komen bij het maken van je reservering krijg je 10% korting! Fijn zeg!

Delen

Bekijk ook deze tips

Bootcamp Scheveningen Haven

Bootcamp Team trainer Naomi Roeleveld geeft de komende maanden iedere maandagavond een training op het strand! Vanaf 5 oktober kan je iedere maandag om 19.30 uur trainen bij locatie Scheveningen Haven.

Lees verder

Stem voor schoonheid

Het schoonheidssalon met een magische twist, is genomineerd voor iets bijzonders! De behandelingen in dit salon worden met liefde en aandacht samengesteld en per persoon steeds opnieuw afgestemd. Een zen ervaring voor huid en lichaam waar ook je geest wordt gestimuleerd. En dat is niet onopgemerkt gebleven!

Lees verder

Marie-Anne: 'altijd een thuiswedstrijd'

Marie-Anne is wat je noemt een 'Bekende Scheveninger'. Ze kent haar plekjes en de plekjes kennen haar! Ze zet zich in voor Scheveningen en woont al sinds haar 24e in Duindorp.

Lees verder