Buitengewoon
Scheveningen

Liefde aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Paasbeste actie van Beachclub 57

Beachclub57 is een fijne, familievriendelijke plek, op het Zwarte Pad. Ook hier kun je terecht voor een heerlijke en vooral zorgeloze Paasbrunch. De kinderen vermaken zich prima met de activiteiten en in de speeltuin, terwijl jij nog een slokje neemt van je prosecco. Genieten toch? Vanaf 11.00 kun je uitgebreid eten en drinken voor 17,50 per persoon en voor kinderen is het 8,50. Maar, we maken het nog aantrekkelijker met een leuke kortingsactie: als je zegt via Buitengewoon Scheveningen te komen bij het maken van je reservering krijg je 10% korting! Fijn zeg!

Delen

Bekijk ook deze tips

Sauna's op Scheveningen

​Buiten dwarrelt er sneeuw maar binnen is het warm. Zeker op de onderstaande hotspots! Deze geven een overzicht geven van de leukste sauna's op Scheveningen. Ben jij wel toe aan wat warmte en wellness? Dan zit je hier buitengewoon goed.

Lees verder

Waar moet je zijn, met Valentijn

De roze neon harten hangen alweer uit in de Keizerstraat hier in Scheveningen, dus we moeten er echt aan geloven (we richten ons vooral even naar de heren): het is bijna Valentijn! Aaaaah klinkt er nu vanachter verschillende computers. Maar wees gerust wij schieten (of schrijven) je te hulp, hier namelijk de allerleukste tips om deze Valentijnsdag echt te shinen. En mocht hier niks tussen staan? Dan kijk je toch even naar ons archief, en kan je zo op pad met je lief!

Lees verder

Een prachtig plaatje

Kom deze maand ​cultuur snuiven aan de kust bij het Gemeentemuseum! Ze organiseren samen met het Fotomuseum een expositie van een legendarische fotograaf. En niet alleen kan je zijn prachtige platen komen bewonderen, hij komt ook rondleidingen geven en signeren.

Lees verder