Buitengewoon
Scheveningen

Vier het voorjaar!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Paasbrunchen aan zee

27 maart 2018 - Met pasen is er veel te doen op Scheveningen. Eieren zoeken en ze op eten bijvoorbeeld. Bijna elke strandtent organiseert wel een brunch of andere leuke activiteit. Dus hop zeker even langs voor een hapje of een drankje aan het strand, want met al deze bruisende tips wordt Pasen vieren een eitje.

Ringen aan Zee

Jong en oud kan op Tweede Paasdag tussen 10.30-11.30 uur naar paaseieren komen zoeken in het iconische strandlandschap Ringen aan Zee.

Neem zelf je emmertje of mandje mee, kom op je paasbest verkleed en ga mee op jacht naar prijzen! Ruim 5.000 chocoladepaaseitjes worden beschikbaar gesteld door Hoogvliet Keizerstraat en zijn verstopt in de ringen.Met het vinden van een gouden ei maak je kans op mooie prijzen (voor 4 personen), zoals bijvoorbeeld een overnachting in een Haags Strandhuisje op Kijkduin, een surfles voor het hele gezin bij Surfschool Aloha, of twee entreekaarten voor de musical Hans en Grietje in AFAS Circustheater.

Zuiderstrandtheater

Er is geen land waar ‘de Matthäus’ van Bach zo populair is als in Nederland: ieder jaar komen duizenden mensen bij elkaar om dit tijdloze verhaal te beleven.

Ervaar samen hoe de aangrijpende uitvoering van De Vriend deze wonderschone muziek van Bach een nieuwe dimensie geeft.

En dat op steenworp afstand lopen van het strand! Even lekker uitwaaien en wandelen overdag, eind middag een hapje eten in de haven en dan naar de voorstelling. Kortom een perfecte Paasdag!

Kurhaus

Vier de Paasdagen samen met je familie en vrienden bij Grand Hotel Amrâth Kurhaus! Geniet met uitzicht op zee van heerlijk eten.

Op Eerste en Tweede Paasdag wordt er een speciaal viergangendiner in Restaurant Waves at the Kurhaus geserveerd.

Dus een ontspannende strandwandeling, een middag in de spa en daarna dineren dan maar?

Jumpteam

Voor kinderen van 3 tot en met 8 jaar zorgt Jumpteam weer voor een belevenis op het strand op zaterdag 31 maart van 10.30u tot 13.00.


Wat je zelf moet meenemen? Een schep, waterverf, kwast, en een warm oud vest. Het is fijn als de ouders de kinderen een beetje willen helpen met schilderen of graven als dat gewenst is.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar evenementen@jumpteam.nl. Vermeld de voor- en achternamen en leeftijden van de deelnemende kinderen.

Paasbrunchen

Een prachtige gedekte tafel vol met croissantjes, eitjes, verse jus, knapperig brood, zalm en meer van zulks! Pasen is een feest om op te eten, en zeker met je voetjes in het zand.

Gelukkig kan je bijna overal in Scheveningen ontbijten of brunchen met Pasen, en bijna elke horecagelegenheid organiseert wel een Paasbrunch.

Wat dacht je bijvoorbeeld van de Indigo of de Whoosah? Aan het Zwarte Pad is het goed toeven...

Ook kan je bij de Waterkant aan het Westbroekpark je Pasen vieren met een brunch.

En als je liever naar de haven gaat, kan je bijvoorbeeld terecht bij Catch. Om daarna te ontdekken hoe leuk het Zuiderstrand is.

Op het Noorderstrand kan je zeker terecht, want ook hier organiseert bijna iedere strandtent een brunch of een activiteit. Misschien even langs Sol Beach lopen, of toch meer zin in MOOD?

Kortom we zien je op Scheveningen deze Pasen, en we weten zeker dat hij vrolijk wordt met al dit leuks!

Delen

Bekijk ook deze tips

Daghappen in de Keizerstraat

In Jorplace wordt regelmatig wat leuks georganiseerd, naast dat je er kan slapen natuurlijk! Afgelopen weekend kon je in dit hippe hostel de dansvloer nog op, maar niet getreurd want er komen vast nog wel leuke feestjes aan richting zomer. Zo is er bijvoorbeeld aankomende woensdag een eetfestijn!

Lees verder

Must zee

Zoals we al schreven, het is 365 dagen per jaar Feest aan Zee dit jaar! En dat wordt gevierd met alle dagen te vullen met kunst, cultuur en natuur. We trappen deze week dan ook af met een stukje kunst waar we trots op zijn. En dat zijn onze lievelingsmusea op Scheveningen met een paar tentoonstellingen waar je je graag vertoont!

Lees verder

A Night Out - De Pier

Ontdek de pracht van de nacht op Scheveningen met A Night Out aan Zee. Wij laten je zien wat de avonden op Scheveningen te bieden hebben. Voor een avond boven zee, kan je terecht op De Pier, al ruim 65 jaar het boegbeeld van de Haagse kustlijn. Een plek waar geleefd wordt en een plek waar beleefd wordt. Of je nu wilt shoppen, eten & drinken, lachen, of op zoek bent naar avontuur, de Pier biedt voor ieder wat wils.

Lees verder