Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Parkeren aan zee

20 augustus 2019 - Een leuk uitstapje aan zee is dichterbij dan je denkt! Onze agenda staat natuurlijk vol met leuke tips en de agenda overspoelt jou deze zomer met events. Met het OV ben je snel op Scheveningen, maar er zijn dagen dat je misschien meer spullen mee neemt naar het strand. Of misschien heb je een andere reden om met de auto naar de badplaats te komen. Voor die dagen hebben wij een tip en goed nieuws.

Nieuw aan zee

Parkeren direct aan het strand in Scheveningen kan vooral op de warme dagen moeilijk zijn. Maar gelukkig is er een nieuwe mogelijkheid bij gekomen waar jij je auto kwijt kan: Interparking Boulevard!

Aan de Noordboulevard komt deze parkeergarage en hiervandaan zijn het strand, de Pier en alle andere highlights in Scheveningen gemakkelijk bereikbaar.Je staat dus binnen no time op het strand met je voeten in het zand. Daarna kan je lekker neerploffen bij een van de vele strandtenten of tentjes aan de boulevard. En je bent verzekerd van een voordelige parkeerplek.

Dagje strand

Vanaf september is het mogelijk om bij parkeergarage Boulevard vooraf online een parkeerplek te reserveren en te betalen via www.parkereninscheveningen.nl.

Dit betekent dat je al vanaf € 12,50 per dag kunnen parkeren én verzekerd zijn van een parkeerplek. Nog een manier om met korting te parkeren, is door de Interparking Pcard+ te gebruiken.

Gebruikers krijgen automatisch € 0,40 korting per uur en hoeven niet meer langs de betaalautomaat. In- en uitrijden gaat gemakkelijk met de Pcard+ en zonder parkeertickets. Een Pcard+ is gratis aan te vragen via www.pcard.nl.

Een dagje strand was dus nog nooit zo makkelijk en bovendien voordelig. Of je nu een stranddag in het verschiet hebt, een voorstelling bezoekt in het Circustheater of gaat eten bij één van de vele leuke restaurants langs de boulevard, iedereen kan bij parkeergarage Boulevard terecht!

De ingang van de garage ligt naast het Carlton Beach Hotel en is gemakkelijk te bereiken via de toegangswegen richting Scheveningen. Bij terugkomst vind je je auto gemakkelijk terug met Find Your Car, dat precies laat zien waar zijn auto geparkeerd staat.

Kortom, pak je agenda erbij en kijk op die van ons voor alle leuke tips en plan je dag aan zee!

Delen

Bekijk ook deze tips

Kunst aan kust

Staren over zee, mijmeren met een blik op de horizon. Vanaf nu kan dat liggend op een echte Haagse Mat. Op dit badlaken komen twee grote trekkers van de stad Den Haag samen: de zee en het bijzondere culturele aanbod. Op deze eerste editie spelen twee werken uit de collectie van het Gemeentemuseum de hoofdrol: Zeegezicht van Piet Mondriaan en Strandgezicht van Jan Hendrik Weissenbruch.

Lees verder

Slaap lekker in Scheveningen

​Een uiltje knappen, maffen, doezelen, tukken, meuren, of wegdromen, dit doe je zo’n 32 jaar van je leven. Toch verloopt dit niet altijd even soepel bij iedereen. Woelen en draaien, water drinken, even plassen, je kent het wel. Soms is de reden duidelijk, want je werkt te hard of zijn andere zorgen die je wakker houden. Meestal is stress een grote boosdoener van het verstoren van je nachtelijke ritueel. Dan ga je zoeken naar oplossingen; iets doen aan de stress, lange strandwandelingen, yoga, of sporten. Maar wij hebben nog een tip voor je, die je aan dit lijstje kan toevoegen....

Lees verder

Yoga op de Pier

Wist je al dat je wekelijks je zen moment op de Pier kan pakken? Zweven boven de zee, dat klinkt toch best ok? Dit kan bij Personal Training at The Pier op het Zuid Eiland van de mooie Scheveningse Pier. Op deze prachtlocatie doe je mee aan flow lessen boven de Noordzee met uitzicht op de zee en het strand.

Lees verder