Buitengewoon
Scheveningen

Herfst aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Pasen aan zee

20 april 2019 - Het zonnetje begint steeds vaker te schijnen, de narcissen schieten uit de grond, het is bijna lente dus ook bijna Pasen en dat betekent een paar extra dagen vrij! Waar je dat viert? Op het strand, tussen de paastakken en paaseieren natuurlijk! Je kan bij elke strandtent of restaurant aan de boulevard terecht voor een paasbrunch of ontbijt. Wij hebben een paar highlights voor je op een rijtje gezet.

Culpepper

Broodjes, wentelteefjes, wafels, pannenkoeken, yoghurt, vers fruit en gepocheerd ei...dat klinkt je toch als Pasen in de oren? Op zondag en maandag kan je ook bij Culpepper op het Zwarte Pad terecht met de hele familie.

Vanaf 10 tot 14 uur is er een uitgebreid buffet aan zee. Het zonnetje schijnt, je voeten in het zand, lekker eten; kortom kom genieten aan zee.Hart Beach

Vier Pasen met je voetjes in het zand bij Hart Beach! Naast dat het perfect weer is om lekker over het strand te wandelen en misschien zelfs wel een duikje te nemen, kan je hier heerlijk genieten van een brunch vanaf 9.30 uur op zondag en maandag.

Of wat dacht je van een surfles of SUPpen? De kinderen kunnen eieren zoeken en schilderen, of gewoon in het zand spelen deze Pasen.

TrasHure Hunt

Je kan naast eieren, ook andere schatten op het strand gaan zoeken. Op 2e paasdag kun je met TrasHure Hunt het strand van Scheveningen schoonmaken.

Vanaf 12.30 start deze schatzoektocht bij het vissersvrouwtje bovenaan de Keizerstraat. Wandel gratis mee en geniet een middag van wandelen en lief zijn voor de natuur!

Salt Market

Kom struinen over de Scheveningse Boulevard tijdens de Salt Market, shop de mooiste lifestyleproducten en delicatessen.

Het hele paasweekend en maandag kun je vanaf 12.00 tot 19.00 uur terecht op De Pier van Scheveningen om je ogen de kost te geven tijdens de leukste markt boven zee!

Suzie Q

Ook in de haven kun je terecht voor een heerlijke brunch. Op zondag 21 en maandag 22 april kun je samen genieten met je gezin, familie of vrienden van een heerlijk ontbijtje. Vanaf 10.00 tot 15.00 uur zetten ze jouw tafel helemaal vol met lekkers bij Suzie Q.


Yoga bij 't Puntje

Heb je zin om met Pasen een frisse en fitte start te maken van de dag? Kom dan naar deze ochtendsessie yoga aan zee.

Yoga met de voeten in het zand, onder de zon, met de geur van de zee. Een vrijwillige bijdrage mag. Daarna een heerlijk ontbijtje bij deze strandtent, dat klinkt je toch als muziek in de oren?


Genieten in de leukste stad aan zee

Pasen in Den Haag en Scheveningen: het voorjaarszonnetje lonkt op het strand. De paviljoens en de terrassen zijn open. De strandsporten komen tot leven. Maar ook in de historische binnenstad valt veel te beleven. Tijd voor een weekendje genieten! Kijk hier voor nog veel meer leuke tips voor een heerlijk weekend!

Delen

Bekijk ook deze tips

"Eens een Duindorper, altijd een Duindorper"

Een unieke tentoonstelling in Muzee Scheveningen over honderd jaar Duindorp.

Lees verder

A Night Out - Overzicht Maart

Ontdek de pracht van de nacht op Scheveningen! De maand maart roert zijn staart en er is voor ieder wat wils. De stad aan zee wordt verlicht door de activiteiten op onze agenda. Geniet van lichtpuntjes in de badplaats. Dit A Night Out overzicht laat je zien welke parels je kan bezoeken. Luister en dans mee!

Lees verder

Marathon langs het strand

Altijd al een echte marathon willen lopen? Of liever eentje bekijken en aanmoedigen mag natuurlijk ook! Dan hebben we goed nieuws, want er komt (alvast in het kader van goede voornemens) eentje aan in 2018, en ook nog eens langs onze mooie kust. De Scheveningen Zandvoort Marathon is de enige echte kustmarathon van Nederland.

Lees verder